Iloinen

Eilen oli hurjan ihana päivä yllätyksineen. Se kirja, josta kerroin, tuli kuin tulikin ihan kotiin asti ja samana päivänä, kun sen tilasin! hämmästys ja kiitollisuus oli kyllä niin voimakasta, että sen saattoi nähdä ja tuntea ulkopuolisetkin.


Tänään sama meno jatkuu ja ihania asioita tapahtuu. voisin hyvin kliseisesti sanoa "tätä se minun uneni tarkoitti", sillä ei ole montaa yötä siitä, kun näin unen, jossa kerrottiin, että elämääni tulee iloa ja kaikkea hyvää. Kirjoitin siitä facebookissakin silloin ystävilleni. Nyt se sitten on tässä hetkessä! NAUTIN! Nautin sydämeni kyllyydestä ja ammennan sitä iloa ja valoa ja voimaa pahan päivän varalle! Näitä päiviä tarvitaan, jotta jaksaa taas vastoinkäymiset, hampaan kiristykset, itkut ja kivut.

Sain sähköpostin, mikä ilahdutti minua todella paljon. En kerro siitä sen enempää, sillä se on henkilökohtaista. Sen vaan kerron, että siinä yksi syy iloita. Toinen syy iloita on tämän(kin) päivän postissa! Eräs palkkioni tulla tupsahti tänään! Tiesinkin että se on tulossa ja itsehän valitsin, mitä saisin, mutta nyt se on täällä!


Tarpeellinen, ihana, toivelahjani! Käyntikorttikotelo!


Sisällä harmaa pehmeä sametti.
Nyt saan korttini järjestykseen! Niitä kun on miljoonabiljoonaa, kuten poikani sanoi pienenä. Kirjasto, kela, liitto, pankki, apteekki, ikea... Voi hyvänen aika! Sitä niin ilahtuu, kun saa ihan omalla työllään hankittua jotakin. Kun saa jotain, mistä ei tule huonoa omaatuntoa siitä, että olet menettänyt rahaa, johon ei ole varaa. Ei sitä rahaa ole liikoja meilläkään.

Kommentit