Siirry pääsisältöön

Turha luulo!

Inspiksen vaihtokuori seikkailee yhä maailmalla. Tällä hetkellä se on matkalla "Texun" luona. Katsoppas, mitä ihanaa Texu löysi itselleen kuoresta. Seuraavaksi kuori meneekin Paulalle, sitten Katjalle ja Katjalta Tuikulle. Jännittää jo, sillä Tuikulta se tulee minulle takaisin ja sitten pääsen itsekin vertailemaan, mitkä ovat omiani, mitkä vaihtuneet matkalla. Tai onko itseni laittamia enää kuoressa ollenkaan. Tässä linkki minun laittamiini ylläreihin: "VILTSUN YLLÄRIT"

Jännää sekin, että Joulukalenteri on saanut niin paljon osallistujia, ettei siinä vapaana ole enää kuin 2 luukkua! Sehän tarkoittaa sitä, että mukaan kerkeää enää 1 tai max. 2 osallistujaa! Huomaathan, etten nyt tule automaattisesti vastavierailulle sinun kalenteriisi, vaan jokainen osallistuja saa arpanumerot, joilla osallistuu arvontaan. Näin myös kalenterittomat voivat saada jotain. Reilua! "Joulukalenteriin".

Reilua vai ei, mutta minä en pidä siitä, että ihmisiä höynäytetään ja manipuloidaan ilman minkäänlaista häpyä! (Postaus sisältää FIKTIIVISIÄ nimiä). Jos sinä itse et tykkää jostakusta, ei se tarkoita sitä, että kaikkien pitää inhota sitä. Välillä näihin ihmistyyppeihin törmää, jotka esittävät hiljaista ja haavoittuvaista ja itkevät krokotiilin kyyneliä sen vuoksi, kun "Paunu" nyt on niin kamala ja kun "Paunu" on tehnyt ilkeästi "Lotalle". Sitten se Lotta tuumaa Eerikalle ja Veeralle, että älkää tekään olko missään tekemisissä Paunun kanssa koska se on niin hirveä. Eerika miettii hetken ja tulee siihen tulokseen, ettei Lotta voi olla väärässä, koska itkee ja kertoo niin sydäntä raastavaa tarinaa. Niinpä hänkin pistää välit poikki Paunun kanssa, vaikka kuinka piti tätä aikaisemmin veljenään ja rakkaana ystävänä. Eihän hän voi olla tekemisissä sellaisen kanssa, josta kuuli, ettei toinen tykkää... Mutta Veera ei ihan tuohon leikkiin lähdekkään, vaan tuumaa, että niin kauan kun Paunu on hänelle ystävällinen ja hyvä, ei hän aio selkäänsä hänelle kääntää! Sehän on niin yksinkertaista, että kun yhdelle kumarrat,toiselle pyllistät ja jos toinen ei tule toimeen tuon kanssa, joku toinen suorastaan nauttii siitä seurasta! Voihan olla, että Lotalle Paunun seura ei vaan sovi, jos vaikka ajattelevat asioista ihan eri tavalla tai ovat vaan eri luontoisia, mutta Veeralle Paunu on ihan parasta seuraa! Niin samanlaisia, niin sopivia. Miksei siis Veera voisi olla molempien kaveri?! Vai onko Lotta sittenkin se, joka tässä on se pahis?! Hänhän se mustamaalaa muita, eikä  Paunu! Käykö lopulta niin, että menetämme hyvän ystävän nyt siksi, että toinen sitä vaatii ja lopulta sitten Lotta tekee saman meillekin, Veera tuumii!

Niin, miksi minunkaan pitäisi hylätä minun mielestäni hyviä tyyppejä, ihania ihmisiä, ystäviäni tai vaikka sitten kivoja kavereita sen takia, ettet sinä hänestä pidä tai olette riidoissa?! Minusta itseasiassa on törkeää edes ehdottaa moista! Minä olen aikuinen ihminen ja osaan kyllä valita seurani ihan itsekin! Olkoon sitten kasvotusten tai bloggari. Niin kauan, kun minua kohtaan ei ole mitään häikkää, en koe aiheelliseksi hylätä ketään sen takia, että toinen ei tykkää. Minä teen ihan itse valintani ja päätän, kenestä itse pidän ja kenestä en. Juu, en tykkää sellaisista, jotka tulevat työntämään sanoja suuhuni ja päättämään puolestani vaikkapa, kenen blogia saan lukea ja kenen en. Tai kenen kanssa voin soitella ja kenen en. Tai mitä tahansa vastaavaa. Minä en ole pikkulapsi! Sitäpaitsi, jos tollasta edes tekee, ei voi olla se heikompi osapuoli eikä se, joka on alistettu. Eiköhän se ole päinvastoin! Heikompaa vastaan ollaan tekemässä oikein suunnitelmallista iskua. Jättämässä yksin! Heikko ja haavoitettu ei sellaisia suunnitelmia tekisi! Voi ihmiset, hyvät! Kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää! Se rohkealta vaikuttava saattaa olla heikko oikeasti ja yrittää näyttää vahvemmalta kuin onkaan ja se heikkoa esittävä voikin olla manipuloija ja naruttaa sinuakin! Vai mites se olikaan, olikos se "Paunu" tehnyt samoin Lotasta? Lotan selän takana? Mustamaalannut nimellä ja vaatinut erottamaan hänen kavereitaan hänestä?! Kumpiko siis se pahis olikaan? Tokihan Lotta painottaa omaa asiaansa kertomalla omaa nyyhkytarinaansa, mutta todellisuudessa Paunun ystävät tietävät Paunun todellisen tarinan, joka ei sen vahvan kuoren alla olekkaan mikään vahva ja loistava. Paunu on itse surun murtama, loukattu, pelokas, mitä kaikkea... Kokenut kovia iskuja elämänsä aikana. Ja nyt Lotta olisi ajamassa taas Paunua alas. Minusta se on väärin! Kuinka kukaan voi oikeasti olla niin julma?!

Ei, minä en aina ymmärrä kaikkia ihmisiä, tai ihmisten kotkotuksia. Surulliseksi ihan tulen tuollaisesta.
Mutta jotta iloksi tästä muuttuisi ajatukset, haluan näyttää teille videon, joka minut sai hyvälle tuulelle. Muistakaas, että nautitte siitä, mitä teette! Nautitte, osoitatte sen maailmalle! Olette ylpeitä siitä, mitä te olette itse ja olette rohkeasti siinä omassa jutussanne! Olkoon se työ, harrastus tai se ystävyyssuhde.


Kommentit

Armi sanoi…
Hahah! Hauska oli loppukevennys.;)

Minä intopinkeenä olen väsännyt sinulle tulevaa luukkua-huolimatta omista menoista (laskuista yms.)
Tämä kuitenkin liittyy JOULUUN ja on niin ihanan mehevä jo senkin vuoksi että en vain voinut olla osallistumatta.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…