Siirry pääsisältöön

Turha luulo!

Inspiksen vaihtokuori seikkailee yhä maailmalla. Tällä hetkellä se on matkalla "Texun" luona. Katsoppas, mitä ihanaa Texu löysi itselleen kuoresta. Seuraavaksi kuori meneekin Paulalle, sitten Katjalle ja Katjalta Tuikulle. Jännittää jo, sillä Tuikulta se tulee minulle takaisin ja sitten pääsen itsekin vertailemaan, mitkä ovat omiani, mitkä vaihtuneet matkalla. Tai onko itseni laittamia enää kuoressa ollenkaan. Tässä linkki minun laittamiini ylläreihin: "VILTSUN YLLÄRIT"

Jännää sekin, että Joulukalenteri on saanut niin paljon osallistujia, ettei siinä vapaana ole enää kuin 2 luukkua! Sehän tarkoittaa sitä, että mukaan kerkeää enää 1 tai max. 2 osallistujaa! Huomaathan, etten nyt tule automaattisesti vastavierailulle sinun kalenteriisi, vaan jokainen osallistuja saa arpanumerot, joilla osallistuu arvontaan. Näin myös kalenterittomat voivat saada jotain. Reilua! "Joulukalenteriin".

Reilua vai ei, mutta minä en pidä siitä, että ihmisiä höynäytetään ja manipuloidaan ilman minkäänlaista häpyä! (Postaus sisältää FIKTIIVISIÄ nimiä). Jos sinä itse et tykkää jostakusta, ei se tarkoita sitä, että kaikkien pitää inhota sitä. Välillä näihin ihmistyyppeihin törmää, jotka esittävät hiljaista ja haavoittuvaista ja itkevät krokotiilin kyyneliä sen vuoksi, kun "Paunu" nyt on niin kamala ja kun "Paunu" on tehnyt ilkeästi "Lotalle". Sitten se Lotta tuumaa Eerikalle ja Veeralle, että älkää tekään olko missään tekemisissä Paunun kanssa koska se on niin hirveä. Eerika miettii hetken ja tulee siihen tulokseen, ettei Lotta voi olla väärässä, koska itkee ja kertoo niin sydäntä raastavaa tarinaa. Niinpä hänkin pistää välit poikki Paunun kanssa, vaikka kuinka piti tätä aikaisemmin veljenään ja rakkaana ystävänä. Eihän hän voi olla tekemisissä sellaisen kanssa, josta kuuli, ettei toinen tykkää... Mutta Veera ei ihan tuohon leikkiin lähdekkään, vaan tuumaa, että niin kauan kun Paunu on hänelle ystävällinen ja hyvä, ei hän aio selkäänsä hänelle kääntää! Sehän on niin yksinkertaista, että kun yhdelle kumarrat,toiselle pyllistät ja jos toinen ei tule toimeen tuon kanssa, joku toinen suorastaan nauttii siitä seurasta! Voihan olla, että Lotalle Paunun seura ei vaan sovi, jos vaikka ajattelevat asioista ihan eri tavalla tai ovat vaan eri luontoisia, mutta Veeralle Paunu on ihan parasta seuraa! Niin samanlaisia, niin sopivia. Miksei siis Veera voisi olla molempien kaveri?! Vai onko Lotta sittenkin se, joka tässä on se pahis?! Hänhän se mustamaalaa muita, eikä  Paunu! Käykö lopulta niin, että menetämme hyvän ystävän nyt siksi, että toinen sitä vaatii ja lopulta sitten Lotta tekee saman meillekin, Veera tuumii!

Niin, miksi minunkaan pitäisi hylätä minun mielestäni hyviä tyyppejä, ihania ihmisiä, ystäviäni tai vaikka sitten kivoja kavereita sen takia, ettet sinä hänestä pidä tai olette riidoissa?! Minusta itseasiassa on törkeää edes ehdottaa moista! Minä olen aikuinen ihminen ja osaan kyllä valita seurani ihan itsekin! Olkoon sitten kasvotusten tai bloggari. Niin kauan, kun minua kohtaan ei ole mitään häikkää, en koe aiheelliseksi hylätä ketään sen takia, että toinen ei tykkää. Minä teen ihan itse valintani ja päätän, kenestä itse pidän ja kenestä en. Juu, en tykkää sellaisista, jotka tulevat työntämään sanoja suuhuni ja päättämään puolestani vaikkapa, kenen blogia saan lukea ja kenen en. Tai kenen kanssa voin soitella ja kenen en. Tai mitä tahansa vastaavaa. Minä en ole pikkulapsi! Sitäpaitsi, jos tollasta edes tekee, ei voi olla se heikompi osapuoli eikä se, joka on alistettu. Eiköhän se ole päinvastoin! Heikompaa vastaan ollaan tekemässä oikein suunnitelmallista iskua. Jättämässä yksin! Heikko ja haavoitettu ei sellaisia suunnitelmia tekisi! Voi ihmiset, hyvät! Kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää! Se rohkealta vaikuttava saattaa olla heikko oikeasti ja yrittää näyttää vahvemmalta kuin onkaan ja se heikkoa esittävä voikin olla manipuloija ja naruttaa sinuakin! Vai mites se olikaan, olikos se "Paunu" tehnyt samoin Lotasta? Lotan selän takana? Mustamaalannut nimellä ja vaatinut erottamaan hänen kavereitaan hänestä?! Kumpiko siis se pahis olikaan? Tokihan Lotta painottaa omaa asiaansa kertomalla omaa nyyhkytarinaansa, mutta todellisuudessa Paunun ystävät tietävät Paunun todellisen tarinan, joka ei sen vahvan kuoren alla olekkaan mikään vahva ja loistava. Paunu on itse surun murtama, loukattu, pelokas, mitä kaikkea... Kokenut kovia iskuja elämänsä aikana. Ja nyt Lotta olisi ajamassa taas Paunua alas. Minusta se on väärin! Kuinka kukaan voi oikeasti olla niin julma?!

Ei, minä en aina ymmärrä kaikkia ihmisiä, tai ihmisten kotkotuksia. Surulliseksi ihan tulen tuollaisesta.
Mutta jotta iloksi tästä muuttuisi ajatukset, haluan näyttää teille videon, joka minut sai hyvälle tuulelle. Muistakaas, että nautitte siitä, mitä teette! Nautitte, osoitatte sen maailmalle! Olette ylpeitä siitä, mitä te olette itse ja olette rohkeasti siinä omassa jutussanne! Olkoon se työ, harrastus tai se ystävyyssuhde.


Kommentit

Armi sanoi…
Hahah! Hauska oli loppukevennys.;)

Minä intopinkeenä olen väsännyt sinulle tulevaa luukkua-huolimatta omista menoista (laskuista yms.)
Tämä kuitenkin liittyy JOULUUN ja on niin ihanan mehevä jo senkin vuoksi että en vain voinut olla osallistumatta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…