Siirry pääsisältöön

Lisää 11 asiaa minusta

11 kysymystä, 11 vastausta. 
Ja koska tämä haaste on kiertänyt jo mennen tullen minulle, minulla, sekä minulta, en nyt haasta ketään erikseen. Saat ottaa nämä kysymykset ja vastata niihin jos haluat. Saat keksiä itse 11 kysymystä ja haastaa 11 bloggaajaa, joilla max. 200 lukijaa blogissaan. En pakota, en vaadi. 

Kiitos 5ara tästä haasteesta!

Tässä 5aran kysymykset ja minun vastaukseni:

1. Tykkäätkö shoppailla?
-Tykkään shoppailla, mutten shoppaile, koska ei ole varaa. No, jos joskus on ylimääräistä, millä hemmotella itseäni, tai jotain vastaavaa, niin onhan se kivaa. Sit poikkeuksena se, kun ON PAKKO saada vaatteet jotain tiettyä tilannetta varten ja KIIREELLÄ. Että se turhauttaa, kun ei löydy millään mitään sopivaa! Ongelmani kun on pituuteni ja muotoni. 

2. Mikä on heikkoutesi shoppailussa?

-Voikohan sitä sanoa heikkoudeksi, etten meinaa raaskia käyttää sovittujakaan "ylimääräisiä" rahoja itseeni? Aina on jotain tärkeämpääkin ostettavaa tai maksettavaa, kuin minä ja minun haluni. 

3. Oletko joskus joutunut salailemaan jotain ostostasi puolisolta/vanhemmilta? (ei lasketa joululahjoja ;D)

-Menneisyydessä kyllä, ei tässä parisuhteessa. Saatoin ostaa joskus piiloon vaikkapa jyväleivän. Nyt en salaa mitään. Ei ole tarvis.

4. Mitä et voi sietää?

-Selkäänpuukottajia, valehtelijoita, valittajia, pilkunviilaajia, turhasta suutaan soittavia, seläntakana puhujia, heikompaansa kiusaavia, rasismia, hämähäkkejä, sieniruokia, järvikalaruokia, läskinpalasia ruuassa, epäasiallisia asiakaspalvelijoita, ...

5. Tykkäätkö istua kahviloissa?

-Kyllä vain. Cappucino ja leivos voisivat olla seuranani. 

6. Viimeisin tuotos jonka olet omin pikku kätösin tehnyt?

-Joku atc-kortti varmaankin. Nyt en ole tehnyt muuta, kuin pakkauspuuhia. Vai lasketaanko ruuanlaitto? 

7. Kuljetko kalenteri taskussa?

-No en kulje. Kalenteri kulkee mukanani vain, jos joku palaveri. Muuten laitan tarvittaessa kännykkään muistiin.

8. Miten päädyit blogiini?

-Jostain haasteesta tai jonkun toisen blogin kautta näin jotain töitäsi varmaankin ja siitä se sitten lähti.

9. Mitä rakastat?

-Perhettäni ja itseäni sopivassa suhteessa. Elämän pieniä iloja, kivoja yllätyksiä, auringonpaistetta, kynttilöitä ja nuotion loimua, järven pintaa, luontoa, kummilapsiani, harrastuksiani, kameleita, tikruja, kaunista musiikkia, elämää itsessään.

10. Lempi herkkusi resepti?

-Rakastan vaahtoja, mousseja, rahkoja ja kaikkea sellaista "höpöä". Kaupoista saa valmiita jauhepakkauksia mousseihin, rahkaan tarttee purkillisen vispikermaa vaahdotettuna, siihen ripaus sokeria ja sekaan hyvin sekoitettuna maitorahkapurkillinen. Sitten maun mukaan vaikkapa mansikkahilloa muutama lusikallinen. Jääkaappiin hetkeksi. 

11. Harrastatko kierrätystä/tuunausta?

-Voi kuule! Askartelen kierrätysmateriaaleista uutta lisäten ja luontoa säästäen niin kortteja kuin korujakin. Siksi kaipailenkin katkenneita ketjuja, helmiä, vanhoja koruja, turhia kuvia ja papruja jne. Minulle luonto on tärkeää ja haluan osaltani auttaa sen hyvinvoinnissa. Muutenkin massahysteria kaupoissa on kamalaa katseltavaa, enkä mä halua ostella kalliita tarvikkeita kaupoista, jos saman asian saa ilmaiseksi, kun näkee vähän vaivaa. Esim. käytän joululahjapaperit uusiksi, pakkaan postit usein käytettyihin kuoriin, leikkelen lehdistä kuvia, ... Ei mulla ole varaa ostaa kalliita tavaroita. Ja toisaalta, jos mulle tarpeetonta on, en heitä roskiin, vaan annan jollekin. Joko tutuille tai lähetän blogikamuille tai annan kierrätyskeskuksiin. Kommentit

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …