Siirry pääsisältöön

Lisää 11 asiaa minusta

11 kysymystä, 11 vastausta. 
Ja koska tämä haaste on kiertänyt jo mennen tullen minulle, minulla, sekä minulta, en nyt haasta ketään erikseen. Saat ottaa nämä kysymykset ja vastata niihin jos haluat. Saat keksiä itse 11 kysymystä ja haastaa 11 bloggaajaa, joilla max. 200 lukijaa blogissaan. En pakota, en vaadi. 

Kiitos 5ara tästä haasteesta!

Tässä 5aran kysymykset ja minun vastaukseni:

1. Tykkäätkö shoppailla?
-Tykkään shoppailla, mutten shoppaile, koska ei ole varaa. No, jos joskus on ylimääräistä, millä hemmotella itseäni, tai jotain vastaavaa, niin onhan se kivaa. Sit poikkeuksena se, kun ON PAKKO saada vaatteet jotain tiettyä tilannetta varten ja KIIREELLÄ. Että se turhauttaa, kun ei löydy millään mitään sopivaa! Ongelmani kun on pituuteni ja muotoni. 

2. Mikä on heikkoutesi shoppailussa?

-Voikohan sitä sanoa heikkoudeksi, etten meinaa raaskia käyttää sovittujakaan "ylimääräisiä" rahoja itseeni? Aina on jotain tärkeämpääkin ostettavaa tai maksettavaa, kuin minä ja minun haluni. 

3. Oletko joskus joutunut salailemaan jotain ostostasi puolisolta/vanhemmilta? (ei lasketa joululahjoja ;D)

-Menneisyydessä kyllä, ei tässä parisuhteessa. Saatoin ostaa joskus piiloon vaikkapa jyväleivän. Nyt en salaa mitään. Ei ole tarvis.

4. Mitä et voi sietää?

-Selkäänpuukottajia, valehtelijoita, valittajia, pilkunviilaajia, turhasta suutaan soittavia, seläntakana puhujia, heikompaansa kiusaavia, rasismia, hämähäkkejä, sieniruokia, järvikalaruokia, läskinpalasia ruuassa, epäasiallisia asiakaspalvelijoita, ...

5. Tykkäätkö istua kahviloissa?

-Kyllä vain. Cappucino ja leivos voisivat olla seuranani. 

6. Viimeisin tuotos jonka olet omin pikku kätösin tehnyt?

-Joku atc-kortti varmaankin. Nyt en ole tehnyt muuta, kuin pakkauspuuhia. Vai lasketaanko ruuanlaitto? 

7. Kuljetko kalenteri taskussa?

-No en kulje. Kalenteri kulkee mukanani vain, jos joku palaveri. Muuten laitan tarvittaessa kännykkään muistiin.

8. Miten päädyit blogiini?

-Jostain haasteesta tai jonkun toisen blogin kautta näin jotain töitäsi varmaankin ja siitä se sitten lähti.

9. Mitä rakastat?

-Perhettäni ja itseäni sopivassa suhteessa. Elämän pieniä iloja, kivoja yllätyksiä, auringonpaistetta, kynttilöitä ja nuotion loimua, järven pintaa, luontoa, kummilapsiani, harrastuksiani, kameleita, tikruja, kaunista musiikkia, elämää itsessään.

10. Lempi herkkusi resepti?

-Rakastan vaahtoja, mousseja, rahkoja ja kaikkea sellaista "höpöä". Kaupoista saa valmiita jauhepakkauksia mousseihin, rahkaan tarttee purkillisen vispikermaa vaahdotettuna, siihen ripaus sokeria ja sekaan hyvin sekoitettuna maitorahkapurkillinen. Sitten maun mukaan vaikkapa mansikkahilloa muutama lusikallinen. Jääkaappiin hetkeksi. 

11. Harrastatko kierrätystä/tuunausta?

-Voi kuule! Askartelen kierrätysmateriaaleista uutta lisäten ja luontoa säästäen niin kortteja kuin korujakin. Siksi kaipailenkin katkenneita ketjuja, helmiä, vanhoja koruja, turhia kuvia ja papruja jne. Minulle luonto on tärkeää ja haluan osaltani auttaa sen hyvinvoinnissa. Muutenkin massahysteria kaupoissa on kamalaa katseltavaa, enkä mä halua ostella kalliita tarvikkeita kaupoista, jos saman asian saa ilmaiseksi, kun näkee vähän vaivaa. Esim. käytän joululahjapaperit uusiksi, pakkaan postit usein käytettyihin kuoriin, leikkelen lehdistä kuvia, ... Ei mulla ole varaa ostaa kalliita tavaroita. Ja toisaalta, jos mulle tarpeetonta on, en heitä roskiin, vaan annan jollekin. Joko tutuille tai lähetän blogikamuille tai annan kierrätyskeskuksiin. Kommentit

Kiva postaus. Mukavaa lukea sinusta lisää.
5ara sanoi…
Olipas kivoja vastauksia! :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…