Siirry pääsisältöön

Päivää, rouva astianpesukone

Eilispäivä oli väsyttävä ja hermoja kiristävä. Ihan perus-settiä meikäläiselle, että kipujen takia hermot menee kireälle. Tosin ei ihan näin kireälle yleensä, mutta syy lienee selvä. Muutenkin väsyttää ja tulee tehtyä enemmän, kuin kroppa sallisi, joten tokihan se kivun määrä on suhteessa siihen ja sen myötä hermostumiseen.

Tänä aamuna olen tutustunut uuden astianpesukoneemme opaskirjaan ja tullut siihen tulokseen, että siinäpä fiksu kaveri onkin! Niin automatisoitunut peli, että tarkistaa ihan itse, paljonko astioita koneessa on ja miten likaisia ne ovat. Sen mukaan sitten annostelee ohjelman pituuden ja veden määrän. Säästää energiaa tarvittaessa ihan itse näin. Wow! Niin älykästä seuraa, jotta taidanpa Nasti Astianpesukoneelle keittää päiväkahvit ja vaihdamme kuulumiset siinä keittiössä hörppäillessämme. :D

Hämmästyin suuresti tänä aamuna sitäkin, kun huomasin sellaisen kisan, jossa kerrottiin inspiroivia blogeja. Siellä oli mainittu myös Inspiration! Siis huikeaa!!! Sellaista kunnianosoitusta kaiksita vähiten osasin odottaa! KIITOS! On ilo ja kunnia kuulla, että blogini innostaa ja inspiroi teitä, edes jotakuta. Mahtavaa! Sehän vaan lisää intoa jatkaa ja kehittää entisestään!

Mutta entäpä tämä... Inspiroiko tämä sekasotku? Otin tuulikellon laatikosta pois ja tässä on se, mitä löysin.

Ja mukamas laitoin niin siististi ja kauniisti ja varovasti sen sinne laatikkoon, käärittynä vieläpä huopaan! Kuinka on mahdollista, että vaikka kuinka asettelet tarkasti sen jemmaan, se on pois ottaessa ihan soltkuksissa?! Murunen... voisitko sinä millään selvitellä tätä sotkua? Räpsyti räpsyti räps räps... ;)


Joskohan tässä jo pikkuhiljaa kuitenkin pääsisin askartelemaan edes yhden tai kaksi atc:ta?! Pakkohan mun on! Vieroitusoireet jo puskee päälle... ;) 

Huokaus...

Kyl maar mää oon kuulkkas onnelline naine!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Vai tuollasen "yllärin" oot järjestäny !!! No kyllä se siitä seleviää... :)
Vilimarika sanoi…
Mitäpä minä en keksisi... ;) Pientä puuhaa käsille, niin pysyvät näppärinä. ;)
MB sanoi…
pientä puuhaa on virkistävää tehdä ja kyllä toi tuulikello vielä tuosta selviää:D
On siellä vaan todella urakkaa. Ei ihme jos tuulikellotkin menee solmulle.
Tuula sanoi…
Mulla on jokavuosi siimaan tehtyjen joulukoristeiden kanssa samajuttu... Vaikka kuin hienosti laittas...
Oliko hyvää kahviseuraa? Saanen udella mistä keskustelit rouva tiskikoneen kanssa?
Armi Korhonen sanoi…
Käväisin ruokkimassa sinun kaloja, jotta ne ei näe vain nälkää.
Lienee jokin jäänne facebookissa pelaamastani "Pets" pelistä jossa piti ruokkia kissoja ja koiria yms. eläimiä ajalta jolloin sitä turhuutta pelasin.

Meillä on myös joulukoristeet solmussa, laitoitpa ne miten hyvin muka joka vuosi talteen kaappiin, niin aina saa aloittaa urakan selvitellen ne ensin erilleen toisistaan.
Ja ne kuusen kynttilät! O-ou. En ymmärrä miten ne voi edes mennä sotkuun vaikka järjestelmällisesti ne otat kuusesta ja tökit pahvin reunaan. Jossain mättää aina kun alat uusiksi laittamaan seuravaana jouluna..*huoh* xD
Vilimarika sanoi…
Tuula, tyttöjen juttuja... ;)
MerjaHannele sanoi…
ARmin kans joulukynttilöiden selvittelyssä samoilla linjoilla. Yksi joulu, kun olin laittanut sellaiset pikkukynttilätkin kuuseen (ei siis kiinni) laitoin ne sit lopuksi könttinä sinne laatikkoon kun aattelin, ettei ne sieltä selvänä tuu ulos kuitenkaan - no ne oli sit seuravana jouluna jo niiiiin sotkus ettei niitä saanu millään selvitettyä. ÄÄH. Mitähän salaista elämää meidän kuusenkynttilät, -koristeet ja tuokin tuulikello oikein viettää kun silmä välttää...?? Jo vain sulla on viksu kone. Mää tahon kans sellasen kun täälä ei oo muita puhekumppaneita... Niin mikäs se teidän juoruilun aihe olikaan? Oliko sillä hyvä vai huono päivä sillä koneella?
Vilimarika sanoi…
Meillä ei ole joulukuusta, joten ne kynttiläsotkut ovat jääneet kokematta, mutta onhan meillä jotai jouluvalosarjoja kuitenkin ja ihmekyllä, ihan helposti ne on saatu oijottua. Huh ja kop kop kop! ;)

Nastilla oli ihan hyvä päivä. Juteltiin lähinnä astioista, pesuaineista ja elementistä nimeltä vesi. ;)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…