Päivää, rouva astianpesukone

Eilispäivä oli väsyttävä ja hermoja kiristävä. Ihan perus-settiä meikäläiselle, että kipujen takia hermot menee kireälle. Tosin ei ihan näin kireälle yleensä, mutta syy lienee selvä. Muutenkin väsyttää ja tulee tehtyä enemmän, kuin kroppa sallisi, joten tokihan se kivun määrä on suhteessa siihen ja sen myötä hermostumiseen.

Tänä aamuna olen tutustunut uuden astianpesukoneemme opaskirjaan ja tullut siihen tulokseen, että siinäpä fiksu kaveri onkin! Niin automatisoitunut peli, että tarkistaa ihan itse, paljonko astioita koneessa on ja miten likaisia ne ovat. Sen mukaan sitten annostelee ohjelman pituuden ja veden määrän. Säästää energiaa tarvittaessa ihan itse näin. Wow! Niin älykästä seuraa, jotta taidanpa Nasti Astianpesukoneelle keittää päiväkahvit ja vaihdamme kuulumiset siinä keittiössä hörppäillessämme. :D

Hämmästyin suuresti tänä aamuna sitäkin, kun huomasin sellaisen kisan, jossa kerrottiin inspiroivia blogeja. Siellä oli mainittu myös Inspiration! Siis huikeaa!!! Sellaista kunnianosoitusta kaiksita vähiten osasin odottaa! KIITOS! On ilo ja kunnia kuulla, että blogini innostaa ja inspiroi teitä, edes jotakuta. Mahtavaa! Sehän vaan lisää intoa jatkaa ja kehittää entisestään!

Mutta entäpä tämä... Inspiroiko tämä sekasotku? Otin tuulikellon laatikosta pois ja tässä on se, mitä löysin.

Ja mukamas laitoin niin siististi ja kauniisti ja varovasti sen sinne laatikkoon, käärittynä vieläpä huopaan! Kuinka on mahdollista, että vaikka kuinka asettelet tarkasti sen jemmaan, se on pois ottaessa ihan soltkuksissa?! Murunen... voisitko sinä millään selvitellä tätä sotkua? Räpsyti räpsyti räps räps... ;)


Joskohan tässä jo pikkuhiljaa kuitenkin pääsisin askartelemaan edes yhden tai kaksi atc:ta?! Pakkohan mun on! Vieroitusoireet jo puskee päälle... ;) 

Huokaus...

Kyl maar mää oon kuulkkas onnelline naine!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Vai tuollasen "yllärin" oot järjestäny !!! No kyllä se siitä seleviää... :)
Vilimarika sanoi…
Mitäpä minä en keksisi... ;) Pientä puuhaa käsille, niin pysyvät näppärinä. ;)
MB sanoi…
pientä puuhaa on virkistävää tehdä ja kyllä toi tuulikello vielä tuosta selviää:D
On siellä vaan todella urakkaa. Ei ihme jos tuulikellotkin menee solmulle.
Tuula sanoi…
Mulla on jokavuosi siimaan tehtyjen joulukoristeiden kanssa samajuttu... Vaikka kuin hienosti laittas...
Oliko hyvää kahviseuraa? Saanen udella mistä keskustelit rouva tiskikoneen kanssa?
Unknown sanoi…
Käväisin ruokkimassa sinun kaloja, jotta ne ei näe vain nälkää.
Lienee jokin jäänne facebookissa pelaamastani "Pets" pelistä jossa piti ruokkia kissoja ja koiria yms. eläimiä ajalta jolloin sitä turhuutta pelasin.

Meillä on myös joulukoristeet solmussa, laitoitpa ne miten hyvin muka joka vuosi talteen kaappiin, niin aina saa aloittaa urakan selvitellen ne ensin erilleen toisistaan.
Ja ne kuusen kynttilät! O-ou. En ymmärrä miten ne voi edes mennä sotkuun vaikka järjestelmällisesti ne otat kuusesta ja tökit pahvin reunaan. Jossain mättää aina kun alat uusiksi laittamaan seuravaana jouluna..*huoh* xD
Vilimarika sanoi…
Tuula, tyttöjen juttuja... ;)
MerjaHannele sanoi…
ARmin kans joulukynttilöiden selvittelyssä samoilla linjoilla. Yksi joulu, kun olin laittanut sellaiset pikkukynttilätkin kuuseen (ei siis kiinni) laitoin ne sit lopuksi könttinä sinne laatikkoon kun aattelin, ettei ne sieltä selvänä tuu ulos kuitenkaan - no ne oli sit seuravana jouluna jo niiiiin sotkus ettei niitä saanu millään selvitettyä. ÄÄH. Mitähän salaista elämää meidän kuusenkynttilät, -koristeet ja tuokin tuulikello oikein viettää kun silmä välttää...?? Jo vain sulla on viksu kone. Mää tahon kans sellasen kun täälä ei oo muita puhekumppaneita... Niin mikäs se teidän juoruilun aihe olikaan? Oliko sillä hyvä vai huono päivä sillä koneella?
Vilimarika sanoi…
Meillä ei ole joulukuusta, joten ne kynttiläsotkut ovat jääneet kokematta, mutta onhan meillä jotai jouluvalosarjoja kuitenkin ja ihmekyllä, ihan helposti ne on saatu oijottua. Huh ja kop kop kop! ;)

Nastilla oli ihan hyvä päivä. Juteltiin lähinnä astioista, pesuaineista ja elementistä nimeltä vesi. ;)