Siirry pääsisältöön

Missä on runo-kuva-haaste?

Huomenta! Kello on puoli kaksitoista. Olen ollut jo valveilla pitkään, mutta silti en just mitään. Naapurin hoitokoira, joka on tuotu hoitoon, ettei sen tarvitse olla yksin kotona, on hoidossa siis yksin ja aloitti tänään ulinan ja haukkumisen kuudelta. Vakioaika. Joka aamu samaan aikaan se alkaa. Pari tuntia sitä kesti suoraltaan, sitten tuli hetken tauko ja jatkui. Nyt sitä on jatkunut pikkutaukojen kera siis vajaa 6 tuntia! Toivoeissa on, että naapurin "hoitotäti" tulisi kotiin 8 tunnin työpäivän jälkeen, ja jos matkoissa menisi tunti, niin enää 3 tuntia sitä ulinaa ja haukkumista kuuluisi. Voi reppanaa! Yksin kotona.. Eikä edes kotona! Miksi ihmiset eivät hommaa jotain virikkeitä koirille?! Tai jotain sellaista hoitopaikkaa, missä ei tarvitse olla sitten noin kauaa yksin, jos kerta hoitajaa tarvitsee ja pelottaa yksin? en tietenkään tiedä, miksi just tänne sen toi tai miksi on yksin, miksi haukkuu ja ulisee, mutta vastaavasti muut naapurit ovat huolehtineet haukkuvat koirat hiljaisiksi. No, en mä enempää tätä aihetta jaksa... Koirat ovat ihania ja rakkaita. Siitä ei ole kysymys.

Mietin aamulla,kun sängyssä vielä vetkuttelin, että missähän se Inspiksen runollinen kuvahaaste on menossa tällä hetkellä? en ole nähnyt sitä kuukausiin ja kukaan ei ole ottanut minuun ohjeiden mukaisesti yhteyttäkään, että JOS olisi jotain ongelmaa esim. haasteen eteenpäin saamisessa tai missään muussakaan. Siispä oletan, että haaste on toimiva ja matkalla jossakin minulle tuntemattomissa blogeissa. :) Vai voiko olla, ettei sitä ole jatkettu eikä ilmoitettu haasteen katkeamisesta?! Onkos kenelläkään tietoa, missä mennään?


Mutta senpäs tiedän, missä mennään Inspis-vaihtokuoren kanssa! Nimittäin uusin postaus "Phedralta" kertoo siitä! Kiitos Phedra! Nyt kuori onkin jo Macalle menossa, sitten Susanna... Puoliväli häämöttää! 

Eilen alkoi JulkkisBB ja reaktioni julkkiksista oli hyvin vaihtelevaa. Osa heistä oli minulle täysin tuntemattomia, osa oikeasti julkkiksia. Osaa kohtaan tuntsin heti myötähäpeää, osaa kohtaan kummeksuntaa. Yksi oli kyllä ylitse muiden, josta päätin perua puheenikin! Nimittäin olen sanonut, että seuraan tuota ohjelmaa säännöllisesti (ei kuitenkaan mitään 24/7), jos taloon astelee Matti Nykänen tai Tuksu tai Tuksun siskoista joku. Matti vilahti kyllä pikkusiiderissään lavalla, muttei talossa. Minulla on oikeus muuttaa mielipidettäni ja minulla on myös pokkaa sanoa olleeni väärässä! Ei se ole ollenkaan vaikeaa, jos siitä ei tee vaikeaa! Minä olin väärässä! Aijon seurata ilman Tuksuja ja Mattejakin tuota! Kiitos siitä Andy McCoylle! Toivon myös, että Frederik saisi omana itsenään olemisella mielipiteeni ja tuntemukseni häntä kohtaan muuttumaan. Ettei se lava-reetu ja oma itsensä-Reetu olisi sama asia. Toivon, että äidin ostamat siliconit eivät puhkea kesken formaatin missään tehtävässä ja toivon, että se taikuri muuttaisi myös ensivaikutelmasta syntyneen kuvani paremmaksi. Voimaa Mr Gay Finland 2013:lle jaksaa läpi tuossa sakissa! Itseasiassa taikuri ja Mr gay Finland taisivat olla ainoat, jotka suoraan ja heti kertoivat, mistä meriiteistä ovat julkkiksia. Oli suorastaan noloa seurata niitä ilmeitä, ett hei, kuka toi on?! Mistä se on julkkis? Vaikkapa miss XL, joka on laihtunutkin, niin kuinka häntä voi miss xl.ksi tunnistaakaan?! Reetu siteerasikin häntä sairaanhoitajaksi! Ööö.. julkkis-hoitaja? Well, well, well... 

Koska nyt haluan aamukahvia ja aamupalaa yleensäkin, päätän turinat näinkin lyhyeen, mutta kunhan kahvikuppini saan eteeni ja juoduksi, palaan astialle jouluisin tunnelmin. ;)

Moro!

Kommentit

Tuula sanoi…
Andy oli se ylläri, mutten tiedä seuraanko. Odotin juurikin JULKKIKISIA, En tissiä tms. XD
No, tulihan sitä "tavis" BB:täkin seurailtua.
Vilimarika sanoi…
P.s. Kiki, jos luet tämän, blogiisi en enää pääse! siksi en ole kommentoinut enää mitään.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…