Kuulumisia


Tällä hetkellä karkkilakko, tai sanotaanko sokerilakko, tulee kestämään 12 päivää. Eli 16.9-27.9.


Joulukalenterikin alkaa olla täynnä! Huikean nopeasti! Enää 2 vapaata paikkaa, joten 1-2 nopeinta ne saa. Arvontahan suoritetaan sitten joulun tienoilla ja palkinto tulee olemaan jotain kivaa. Käyn sen shoppailemassa sitten lähempänä joulua, joten vielä en tiedä tarkalleen, minkälainen se tulee olemaan, mutta toki ideoita on mielessä ja mikään euron lahja se ei tule olemaan! 

Joulukalenterin luukuista sen verran, että niiden ei tarvitse olla mitään kalliita ja suuria. En tietenkään rajoita, jos haluat luukusta tehdä ison pahvilaatikollisen kokoisen :D mutta uskokaa pois vaan, etten pety, jos luukusta löytyy vaikkapa 2 teepussia ja tuikku tai leimattuja kuvia, stanssattuja koukeroita tai vaikka tekemäsi koru tai mitä nyt keksitkään pientä ja kivaa. Ilahdun ihan tavallisista, pienistäkin asioista. Nautin auringonpaisteesta, linnun laulusta, kupposesta teetä, villasukista, askartelusta, kynttilän valosta, siitä, että avaimet ovat järjestyksessä avainkaapissa, puhtaasta kodista, ihanista tuoksuista, suihkugeelien aistillisista hajuista, kauneudesta, romantiikasta,... 

Auttoiko yhtään? 



Kommentit

SatuKoo sanoi…
Sä oot niin ihanan positiivinen vaikka elämäsi ei olekaan helpointa. Kivutonta viikkoa :)
Tuula sanoi…
Näin sen pitää ollakin :) Eiköhän jokainen kuitenkin lähetä tavaraa, joka ilahduttaisi ainakin itseään :)
Ei se hinta kai ole tärkein, vaan se kutkuttava yllätys?
Vilimarika sanoi…
SatuMaria: sitä kun on elänyt sen mustankin elämän, osaa nauttia valoisasta paremmin. Jos aina olisi seesteistä, helppoa ja hyvää, mikään ei olisi tarpeeksi, ei hyvin. ;)

Tuula: Näin ainakin luulisi! Ei tästä ole tarkoitus paineita nostaa ja odottaa mitään superkalliita lahjoja. Vinkkejä saa myös viimevuotisesta kalenterista ottaa.