Karkkilakko-haaste!



Karkkilakko-haaste!

"Miss bubble´s lifestyle"-blogissa karkkilakkoillaan. Päätin lähteä mukaan lakkoon, ihan jo senkin vuoksi, että kannustaisin muitakin yrittämään. 

Minähän en hirveän paljon karkkia syö, mutta nyt jos koskaan haluan olla ilman vähääkin määrää. Eikä se sokeri pelkästään karkeista tule, vaan kaikki mousset, rahkat, teen sokerilisäykset... sovitaanko, että minun kohdallani se on kaikki lisätty sokeri!


Säännöt:
- Pohjalukemana on viisi päivää karkkilakkoa.
- Lisää lakkopäiviä tulee jokaisesta kommentista (kuitenkin vain yksi kommentti per naama hyväksytään), siis kommentista aina yksi päivä lisää lakkoa.
- Uudesta kirjautuneesta lukijasta lakkoaika pitenee kahdella päivällä.
- Mukaansa tämän haasteen saa napata ken uskaltaa!

Kommentteja voi jättää sunnuntaihin saakka ja karkkilakko alkaa maanantaina! Kuinka kauan namut pysyvät kaupassa, it's up to you! Nyt äkkiä ostamaan karkkia!
Voi kamala, mitä olenkaan mennyt tekemään!
 Oletko sinä mukana? ;)


Kommentit

SatuKoo sanoi…
Kiva, kun tartuit haasteeseen :)
Maca sanoi…
Vai imelälakko! Tuliko tästä nyt yksi päivä lisää?
MerjaHannele sanoi…
Tämäpä mielenkiintoinen haaste. Saat päivän lisää! Ja olen mukana! Viikon päästä aloitetaan. Minulla oli jo FAcebookissa, että olen hyväskälakossa niin monta viikkoa kuin tulee tykkäyksiä. Tuli jotain 30.. en oo vielä aloittanut.
Nyt ryhtiä ja viikon päästä aloittamaan!
Nanna sanoi…
Lisäpäivä täältäkin;)
Unknown sanoi…
Haluat siis lisäpäiviä, ole hyvä !Mä mietin haasteen vastaanottamista, ehkä en kuitenkaan ota vastaan, vaikka aion olla erossa herkuista parhaani mukaan :).
Vilimarika sanoi…
5 lisäpäivää nyt siis jo kasassa, joten 12 päivää nyt jo lakko tulee kestämään. :)

Tuula sanoi…
Ja tästä yksi lisäpäivä :D Itse olen ollut jo vuosia (aloitin joskus kun Spede oli 1/2 vuotta) syömättä karkkia ;D Ei ole tehnyt tiukkaakaan!
Vilimarika sanoi…
Tuula, kiitti vaan! :D
Minun karkin syönti on sen verran vähäistä, että piti hieman haastetta laittaa ja siksi tuo SOKERIlakko, eikä karkkilakko. Karkittahan voisin olla kauankin, mutta just se, etten laita teehen sokeria, en tee mitään jälkkäreitä sokerin kera, ei hilloja ja kakkuja, keksejä, pullia,... Mulle ehkä enemmän heikkoa tekee se, että kahvinkanssa ei ole mitään! Tai jos on, se on leipä tms. Mä yleensä ostan jonkun 2 euron keksipussin ja siitä saan sit pari kuukautta ottaa keksin kahville.
Kiki sanoi…
Tässä oli ensimmäinen blogistaanian haaste, jonka kohdalla en hihkunut innosta :D Mun ravitsemusterapeutti varmaan antaisi mulle jonkun kunniamaininnan osallistumisesta, mutta jätän silti väliin :D Nostan kyllä hattua teille kaikille jotka osallistutte :)
Hihii, kiva että mun haaste leviää! Päiviä en ehtinyt lisäämään, mutta tsempit kuitenkin lakkoon! :)