Siirry pääsisältöön

arvontaarvonta-asiaa!
Blogini on nyt 1 vuotias! 
Sen kunniaksi minulla oli arvonta, jossa palkintona Inspiksen helmisetti sekä Mutkutin tuubihuivi.
Arvonta on suoritettu viikonloppuna ja voittajakin on selvillä!
Voittajan nimi pärinöiden kera!!!

Minna Mirjam Tuulikki Tyrväinen

Onneksi olkoon!
Sinun meiliosoitetta ei ollut mukana eikä mitään tunnistettavia osoitetietoja tms, joten laitappas itse minulle sähköpostilla osoitteesi! 

Koska mitään yhteydenottokanavia ei ollut osallistuessa jätetty, kerrottakoon sen verran, että tällaisissa tapauksissa vastuu yhteydenotosta jää voittajalle. Odotan pari viikkoa, tässä tapauksessa 21.7.2013 saakka. Sen jälkeen palkinto arvotaan uudestaan, jollei voittajasta kuulu mitään. Tämä sen vuoksi, jottei palkinnot jäisi lojumaan minulle, vaan nimenomaan käyttöönne teille! Osallistuessa jätetty blogi tai meiliosoite on hyvä tapa varmistaa se, että saan huikattua suoraan sinne, että huhuu, kuuluuko, olet voittanut! :)Tässä vielä kuva palkinnosta ja Onnittelut vielä kerran!

Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
En tiedä mitä nuo kukat ovat, niitä kasvaa meilläkin mökillä ihan rannassa. Ovat nyt juuri kukassaan. Tuo arvonnan voittaja on tuttu nimi, mun vanha luokkakaveri, ainakin epäilisin, että on sama ihminen. Voisin vinkata hänelle facessa, että käy kattoo onko hän kenties voittaja :).
Vilimarika sanoi…
Vinkkaappas. Kaimoja hänellä kyllä on, joten joudun pienen varmistuksen sitten tekemään, jotta tämä oikea Minna saa, eikä kaima, lahjuksia. ;)
Riina Itkonen sanoi…
Ainakin kuvan perusteella sen pitäisi olla hän. Laitoin facessa yksityisviestiä. Jospa huomaa sen, saattaa mennä nimittäin Muut-kansioon siellä kun ei olla kavereita facessa. Aina en itekään tajua tuota Muut-kansiota lukea facessa, jonne voi siis mennä viestejä.
Vilimarika sanoi…
Kuvapa ei valehtele, joten odottelen viestiä. :)Tänään vasta julkaistu ilmoitus, joten hyvin kerkeää ihan itsekin huomata, jos on blogini lukija. :)
Kotilaiska sanoi…
Tuo hurmaava kukka on nimeltään rantakukka.Tylsä nimi noin kauniille kukalle.
Minun lomanen venyi hiukan pitemmäksi kun olin suunnitellut, ainakin bloggaamisen osalta,eilenhän olin sielä työpaikkahaastattelussa ja lupaavalta kuulosti vaikka lopullisen vastauksen saankin vasta ensi viikolla.Lomani alkoi kurjissa tunnelmissa kun tyttäreni auto varastettiin hänen kotipihaltaan ja poliisit löysivät sen pe-la välisenä yönä rusinaksi rutattuna tien varrestsa ja meidän piti järjestää ja maksaa sen pois kuljetus. ON SE NIIN VÄÄRIN. Rikoksen uhrin pitää maksaa kun rosvot tyrii.Tämähän suorastaan kannustaa rupeemaan rikolliseksi.No loppu loma olikin sitten todella rentouttava ja ihana ja huipentui tänään siihen kun veljeni josta olen ollut erossa vuosia tuli käymään uuden elämänkumppaninsa kanssa. Hän on muuttanut naapurikaupunkiin, melkein tyttäreni naapuriin näin maalaisen kantilta katsottuna.
Viikonlopullahan olin lohjalla mieheni siskon luona ja käytiin Tytyrin kaivosmuseossa maanalla, upee paikka ja sen jälkeen nukkekotinäyttelyssä joka sekin oli loistelias. Ja tänään olen sitten jutellut ja jutellut ja taas jutellut rakkaan pikkuveljeni kanssa koko päivän ollaan ajeltu ja käyty sielä sun täällä ja syöty ja nautittu ihanasta päivästä.Olen niin täynnä kokemuksia ja elämyksiä ja iloa että on pakko päästä purkamaan sitä korteiksi vielä ennen ku meen nukkuun tai halkeen.
Vilimarika sanoi…
Kiitos kukan nimestä!

Todellakin, se täytyy muistaa, etten minäkään joka päivä koneella istu! Ajastus on hyvin oleellinen asia ja toinen kännykällä kommenttien hyväksyntä! ;)

Huh, onpas tapahtumia! Kurjaa tuo autohomma, mutta totta, että maksumieheksi näissä rikosasioissa joutuu hyvin nopeasti. Kokemusta on.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…