Siirry pääsisältöön

arvontaarvonta-asiaa!
Blogini on nyt 1 vuotias! 
Sen kunniaksi minulla oli arvonta, jossa palkintona Inspiksen helmisetti sekä Mutkutin tuubihuivi.
Arvonta on suoritettu viikonloppuna ja voittajakin on selvillä!
Voittajan nimi pärinöiden kera!!!

Minna Mirjam Tuulikki Tyrväinen

Onneksi olkoon!
Sinun meiliosoitetta ei ollut mukana eikä mitään tunnistettavia osoitetietoja tms, joten laitappas itse minulle sähköpostilla osoitteesi! 

Koska mitään yhteydenottokanavia ei ollut osallistuessa jätetty, kerrottakoon sen verran, että tällaisissa tapauksissa vastuu yhteydenotosta jää voittajalle. Odotan pari viikkoa, tässä tapauksessa 21.7.2013 saakka. Sen jälkeen palkinto arvotaan uudestaan, jollei voittajasta kuulu mitään. Tämä sen vuoksi, jottei palkinnot jäisi lojumaan minulle, vaan nimenomaan käyttöönne teille! Osallistuessa jätetty blogi tai meiliosoite on hyvä tapa varmistaa se, että saan huikattua suoraan sinne, että huhuu, kuuluuko, olet voittanut! :)Tässä vielä kuva palkinnosta ja Onnittelut vielä kerran!

Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
En tiedä mitä nuo kukat ovat, niitä kasvaa meilläkin mökillä ihan rannassa. Ovat nyt juuri kukassaan. Tuo arvonnan voittaja on tuttu nimi, mun vanha luokkakaveri, ainakin epäilisin, että on sama ihminen. Voisin vinkata hänelle facessa, että käy kattoo onko hän kenties voittaja :).
Vilimarika sanoi…
Vinkkaappas. Kaimoja hänellä kyllä on, joten joudun pienen varmistuksen sitten tekemään, jotta tämä oikea Minna saa, eikä kaima, lahjuksia. ;)
Riina Itkonen sanoi…
Ainakin kuvan perusteella sen pitäisi olla hän. Laitoin facessa yksityisviestiä. Jospa huomaa sen, saattaa mennä nimittäin Muut-kansioon siellä kun ei olla kavereita facessa. Aina en itekään tajua tuota Muut-kansiota lukea facessa, jonne voi siis mennä viestejä.
Vilimarika sanoi…
Kuvapa ei valehtele, joten odottelen viestiä. :)Tänään vasta julkaistu ilmoitus, joten hyvin kerkeää ihan itsekin huomata, jos on blogini lukija. :)
Kotilaiska sanoi…
Tuo hurmaava kukka on nimeltään rantakukka.Tylsä nimi noin kauniille kukalle.
Minun lomanen venyi hiukan pitemmäksi kun olin suunnitellut, ainakin bloggaamisen osalta,eilenhän olin sielä työpaikkahaastattelussa ja lupaavalta kuulosti vaikka lopullisen vastauksen saankin vasta ensi viikolla.Lomani alkoi kurjissa tunnelmissa kun tyttäreni auto varastettiin hänen kotipihaltaan ja poliisit löysivät sen pe-la välisenä yönä rusinaksi rutattuna tien varrestsa ja meidän piti järjestää ja maksaa sen pois kuljetus. ON SE NIIN VÄÄRIN. Rikoksen uhrin pitää maksaa kun rosvot tyrii.Tämähän suorastaan kannustaa rupeemaan rikolliseksi.No loppu loma olikin sitten todella rentouttava ja ihana ja huipentui tänään siihen kun veljeni josta olen ollut erossa vuosia tuli käymään uuden elämänkumppaninsa kanssa. Hän on muuttanut naapurikaupunkiin, melkein tyttäreni naapuriin näin maalaisen kantilta katsottuna.
Viikonlopullahan olin lohjalla mieheni siskon luona ja käytiin Tytyrin kaivosmuseossa maanalla, upee paikka ja sen jälkeen nukkekotinäyttelyssä joka sekin oli loistelias. Ja tänään olen sitten jutellut ja jutellut ja taas jutellut rakkaan pikkuveljeni kanssa koko päivän ollaan ajeltu ja käyty sielä sun täällä ja syöty ja nautittu ihanasta päivästä.Olen niin täynnä kokemuksia ja elämyksiä ja iloa että on pakko päästä purkamaan sitä korteiksi vielä ennen ku meen nukkuun tai halkeen.
Vilimarika sanoi…
Kiitos kukan nimestä!

Todellakin, se täytyy muistaa, etten minäkään joka päivä koneella istu! Ajastus on hyvin oleellinen asia ja toinen kännykällä kommenttien hyväksyntä! ;)

Huh, onpas tapahtumia! Kurjaa tuo autohomma, mutta totta, että maksumieheksi näissä rikosasioissa joutuu hyvin nopeasti. Kokemusta on.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…