arvontaarvonta-asiaa!
Blogini on nyt 1 vuotias! 
Sen kunniaksi minulla oli arvonta, jossa palkintona Inspiksen helmisetti sekä Mutkutin tuubihuivi.
Arvonta on suoritettu viikonloppuna ja voittajakin on selvillä!
Voittajan nimi pärinöiden kera!!!

Minna Mirjam Tuulikki Tyrväinen

Onneksi olkoon!
Sinun meiliosoitetta ei ollut mukana eikä mitään tunnistettavia osoitetietoja tms, joten laitappas itse minulle sähköpostilla osoitteesi! 

Koska mitään yhteydenottokanavia ei ollut osallistuessa jätetty, kerrottakoon sen verran, että tällaisissa tapauksissa vastuu yhteydenotosta jää voittajalle. Odotan pari viikkoa, tässä tapauksessa 21.7.2013 saakka. Sen jälkeen palkinto arvotaan uudestaan, jollei voittajasta kuulu mitään. Tämä sen vuoksi, jottei palkinnot jäisi lojumaan minulle, vaan nimenomaan käyttöönne teille! Osallistuessa jätetty blogi tai meiliosoite on hyvä tapa varmistaa se, että saan huikattua suoraan sinne, että huhuu, kuuluuko, olet voittanut! :)Tässä vielä kuva palkinnosta ja Onnittelut vielä kerran!

Kommentit

 1. En tiedä mitä nuo kukat ovat, niitä kasvaa meilläkin mökillä ihan rannassa. Ovat nyt juuri kukassaan. Tuo arvonnan voittaja on tuttu nimi, mun vanha luokkakaveri, ainakin epäilisin, että on sama ihminen. Voisin vinkata hänelle facessa, että käy kattoo onko hän kenties voittaja :).

  VastaaPoista
 2. Vinkkaappas. Kaimoja hänellä kyllä on, joten joudun pienen varmistuksen sitten tekemään, jotta tämä oikea Minna saa, eikä kaima, lahjuksia. ;)

  VastaaPoista
 3. Ainakin kuvan perusteella sen pitäisi olla hän. Laitoin facessa yksityisviestiä. Jospa huomaa sen, saattaa mennä nimittäin Muut-kansioon siellä kun ei olla kavereita facessa. Aina en itekään tajua tuota Muut-kansiota lukea facessa, jonne voi siis mennä viestejä.

  VastaaPoista
 4. Kuvapa ei valehtele, joten odottelen viestiä. :)Tänään vasta julkaistu ilmoitus, joten hyvin kerkeää ihan itsekin huomata, jos on blogini lukija. :)

  VastaaPoista
 5. Tuo hurmaava kukka on nimeltään rantakukka.Tylsä nimi noin kauniille kukalle.
  Minun lomanen venyi hiukan pitemmäksi kun olin suunnitellut, ainakin bloggaamisen osalta,eilenhän olin sielä työpaikkahaastattelussa ja lupaavalta kuulosti vaikka lopullisen vastauksen saankin vasta ensi viikolla.Lomani alkoi kurjissa tunnelmissa kun tyttäreni auto varastettiin hänen kotipihaltaan ja poliisit löysivät sen pe-la välisenä yönä rusinaksi rutattuna tien varrestsa ja meidän piti järjestää ja maksaa sen pois kuljetus. ON SE NIIN VÄÄRIN. Rikoksen uhrin pitää maksaa kun rosvot tyrii.Tämähän suorastaan kannustaa rupeemaan rikolliseksi.No loppu loma olikin sitten todella rentouttava ja ihana ja huipentui tänään siihen kun veljeni josta olen ollut erossa vuosia tuli käymään uuden elämänkumppaninsa kanssa. Hän on muuttanut naapurikaupunkiin, melkein tyttäreni naapuriin näin maalaisen kantilta katsottuna.
  Viikonlopullahan olin lohjalla mieheni siskon luona ja käytiin Tytyrin kaivosmuseossa maanalla, upee paikka ja sen jälkeen nukkekotinäyttelyssä joka sekin oli loistelias. Ja tänään olen sitten jutellut ja jutellut ja taas jutellut rakkaan pikkuveljeni kanssa koko päivän ollaan ajeltu ja käyty sielä sun täällä ja syöty ja nautittu ihanasta päivästä.Olen niin täynnä kokemuksia ja elämyksiä ja iloa että on pakko päästä purkamaan sitä korteiksi vielä ennen ku meen nukkuun tai halkeen.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kukan nimestä!

  Todellakin, se täytyy muistaa, etten minäkään joka päivä koneella istu! Ajastus on hyvin oleellinen asia ja toinen kännykällä kommenttien hyväksyntä! ;)

  Huh, onpas tapahtumia! Kurjaa tuo autohomma, mutta totta, että maksumieheksi näissä rikosasioissa joutuu hyvin nopeasti. Kokemusta on.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, kaunis ihminen, soisitko minulle hetkisen..
Mitä pohdit postauksesta tästä?
Entä yleensäkin blogini hedelmästä?
Jätäthän viestin lyhyen tai pohtien pitkään,
Mutta anonyymit haukut tosin eivät johtaisi mihkään!
Olkoon päiväsi sateenkaaren sävyinen, iltasi leppoisa, yösi tyyni.
Ja kun saapuu aamu uusi, jo sängyssä tuumi:
On Inspiksen Viltsu sun ystäväsi vanha taikka uusi.

Ystävyydellä kaunissieluiselle lukijalleni,
Viltsumari