Siirry pääsisältöön

Ei pöllömpi juttu

Tein eilen pölleröisen korun

Kaulakoru on upea antiikkitummennettu ja filigraani-korun kera. Pölleröinen hieman kirkkaampi hopean väri ja mustaa yksityiskohtina. 


Raaskinko mä edes tätä myydä?! 

Pölleröiset ovat olleet suosittuja ja kysyttyjä, eikä näitä ihan koko aikaa saakkaan tarvikkeinakaan. Lisäksi täysin uniikki koru muutenkin.



Kommentit

 1. Ei todellakaan pöllömpi juttu, hieno koru! Vaihto sopii.Tee vaikka joku silppujuttu, jossa on eläin, esim. kissa.

  VastaaPoista
 2. Upea pöllökoru.

  Haluan nilkkakoruuni pääväriksi turkoosin, mutta voi olla tietenkin muitakin värejä. Sielunsiskona osaat kyllä valita värit ja saat tehdä korun ihan oman mielikuvituksen kukaan. Laita koruun useampi riipus, buddha ja enkeli tietenkin. Tietenkin maksan sinulle vaivan ja helmet. Nilkan ympärys on 21 cm, joten siihen sopiva koru.

  VastaaPoista
 3. Ei todellakaan pöllömpi koru. Tosi kivan näköinen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …