Siirry pääsisältöön

kommentointi-ongelma blogiisi


Niinpä niin. Ongelmansa kullakin. Minulla ongelmana on se, etten voi kommentoida ihan jokaiseen blogiin, joihin haluaisin kommentoida. En voi kertoa, että "sinulle olisi haaste blogissani" tai osallistua arvontaasi tai ihailla "ääneen" vai sanotaanko että "kirjaimeen", jotta kuinka ihana postaus sinulla onkaan. Olipa sitten syy mikä tahansa, miksi haluaisin kommentoida, niin se ei vaan onnistu! 

Tämä ongelmallinen pulma on osalla teistä, ei suinkaan jokaisella! Tai siis minunhan se ongelma on, mutta jotta teidän blogissa. Ihan pikkujuttu muuttaa se sellaiseksi, että jokainen voisi kommentoida, mutta syynsä vissii jokaisella, miksi ei ole niin tehnyt. 

Kyseessä siis tuo yläkuvan kommenttilaatikon juttu. 
Minulla ja monilla muilla kun ei ole käytössä olevaa google+-tiliä. Tai se on salattu. silloin se ongelma iskee otsikkoon täysillä. Enhän voi kommentoida, kuin nimenomaan google+-tililläni tai sitten jokin livejournal-tili, wordPress-tili, TypePad-tili, AIM tai Open ID. 

Kerrottakoon nyt selvennykseksi se, että Google-tiliäni jos käyttäisin kommentoidessani, nimimerkkinäni näkyisi ihan jotain muuta, kuin mitä pitäisi. Sitten se linkki menisi sivulle, joka kertoisi google+-tilini olevan hupsista vaan, pois käytöstä. Eli minua ei voisi edes yhdistää minuksi tai tulla vastavierailulle. Kommenttiini pitäisi kirjoittaa nimimerkki ja osoite vielä erikseen, mikä on ihan naurettavaa! Eihän kukaan kommenttilaatikkoon ala sellaisia kirjoittaa! HÄ?!

OpenID on sitten se, jolla JOSKUS saan jossakin blogissa ohitettua tuon ongelman ja saan siihen nimimerkikseni näkyvään tämän blogini osoitteen! Siis todellakin siinä lukee sitten osoite tänne, eikä esim. Inspiration tai Viltsu. Mutta tuokin temppuilee ja millon se onnistuu jollakin blogillani(Inspishaasteen tai tämän osoitteella) tai sitten ei millään. 

Olen monet kerrat siis kääntynyt blogeista pois jättämättä mitään viestiä ihan sen vuoksi, ettei se onnistu. Ei ilmoittaa voitostasi, ei kommentoida millään tavalla mistään. Joo, mua se harmittaa!

Miksi sitten tämä on näin joillakin ja joillakin voin kommentoida ihan Vilimarikana?! No, joku on halunnut nimenomaan kommenttinsa saada vain ja ainoastaan kirjautuneilta henkilöiltä. Tästä syystä turhauduin niin paljon, että lopetin koko blogien seurannat, koska koskaan en voinut mitään kommentoida mihinkään! ARGH! No, se on heidän JA minun valinta. Sitä en ollenkaan syyttele tai osoittele sormella. 

Mutta sitten on sekin, että blogiasi tehdessä olet saattanut epähuomiossa jättää kommenttilaatikon asetukset muokkaamatta! Tähän nimittäin olen törmännyt ja kun pieni muutos on tehty asetuksiin, me ei-google+-tililäisetkin voimme sitten kommenttia antaa.

Jos haluat muuttaa asetuksesi niin, että minäkin ja ne muutkin, jotka hiljaa ovat poistuneet blogistasi voimme kommentoida, teeppä näin:Mene blogisi hallintasivulta ASETUKSET-sivulle. 
Valitse sieltä TEKSTIT JA KOMMENTIT.

Huomaathan kohdan KOMMENTIT ja siellä heti
KETKÄ VOIVAT KOMMENTOIDA?
Muuta palleroinen kohtaan, jossa lukee 
KUKA TAHANSA, sisältää anonyymit käyttäjät

TALLENNA ASETUKSET.

Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että myös anonyymit henkilöt ilman nimimerkkiä voivat kommentoida, mutta haittaako se? Yleensähän blogittomatkin laittavat nimimerkin kommenttiinsa. Samoin tällä voi kommentoida nämä meikäläisen tyyliset googleplussattomat, joilla kuitenkin on oma blogi. 

Jos mietit, että mitähän kaikkea sitä sitten tulee anonyymeiltä, niin ainahan voit myös ottaa samasta paikasta käyttöösi tuon kommenttien tarkistuksen ennenkuin ne julkaistaan, jolloin itse päätät, tuleeko jokin kommentti julkiseksi vai ei, mutta hei, eipä nuo anonyymit ole minuakaan juurikaan härppineet! verstaan ja Inspiksen historiassa muistan 2 vuoden aikana saaneeni vissiinkin yhden anonyymin viestin, mikä oli eheyttämässä minua! Taisin eheyttää hänet, koska jätti toista kertaa tulematta kommentoimaan. ;) 

No, tässä oli vaan ehdotus, mutta itsehän sinä valintasi teet blogisi suhteen, jotta haluatko vai et kommentteja ja keltäkin. Kerrottu on ääneen tämäkin asia, joten up to you!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…