Siirry pääsisältöön

Inspis-haaste

Muistathan osallistua "inspis-haasteeseen", jossa kesän ajan pidennetty osallistumisaika. Teemana KIERRÄTYS.

Muistuttelen vielä sen verran, että Inspishaasteessa tehdään paperiaskartelua, joten virkkailut ja neulomiset vain ja ainoastaan yhdistettynä paperitöihin ovat hyväksyttyjä. Paperiaskarteluksi katson niin decoupagetuunaukset, kuin kortteilun, atc:t, rasioiden teot ym ym missä paperi on pääosissa.

DT:nä tällä kertaa ovat "APRIS", jolta ihana albumi DT-työnä, sekä "RIINA", joka tuunasi atc:stani taulun. Minun DT-työnihän on Nappirasia. Löydät DT-työmmekin Inspis-haastesivulta.

Vaikka idea Inspis-haasteessa onkin tehdä kivaa yhdessä, nauttia ja inspiroitua erilaisista teemoista, inspiraatiota lisännee myös ihanat sponsoroidut palkinnot, joista tässä vuorossa upea ihana ja hurmaava "Apriksen" lahjoittama askartelutarvikesetti!


Poikkeuksellinen ylläri myös haasteessa... Osallistumiseen liittyen. ;)

Olet tervetullut mukaan!

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …