Siirry pääsisältöön

atc-vaihto tuotti atc-sateen!

Toviin ei ole atc-vaihtoja ollut kenenkään kanssa, mutta saattaa yksi syy olla siinäkin, ettei itselläni ole tullut atc-inspistä. Nyt kuitenkin olen joitakin kortteja tehnyt, kuten olette huomanneetkin ja samalla muutama atc-vaihtokin. Törmäsin ihanaisen ystäväni blogista uuteen tuttavuuteen, Susannaan, ja tömpsis, löysin sielunsisaren JA ihan mielettömän ihanien atc-korttien (ym taiteen) tekijän! antakaas, kun näytän aarteeni, mitkä Susanna minulle lähetti!


Ihan ekana on ihan pakko esitellä tämä extra-lahja, jonka sain!
Kuoressa oli tällainen kimaltava tähtisumun peittämä pussukka, josta kuulsi läpi mystiikka.
Hmm... emmehän me ole edes vaihtaneet kuulumisia tai jutelleet tai mitään... Mistä se Susanna repi tietonsa?! ai juu, tuosta kristallipallosta, jonka lahjoitti minulle! ;)

Voima

Hopeaa ja salaperäisyyttä ja mystiikkaa huokuva atc-kortti. tuosta kristallipallosta todellakin näkee asioita! Ei, et sinä sitä kuvasta näe. Se on valkoisena siinä! Olen jo nähnyt sen, mistä Susanna tykkää ja toimittanut sellaista hänellekin. ;) Jestas, että osaa olla kaunista!

Naamio 1 ja Naamio 2

Kun näin nämä kaksi korttia, mietin, otanko yhden, kummanko, otanko molemmat kaksi? Oli pakko valita molemmat, sillä sieluni silmin näin jo runokirjan sivut, kokonaisen aukeaman ja tunneryöpyn purkauksen kuin vuolaana virtaava laava. en malttaisi olla decoilematta ja runoilematta, mutta se remppa ja se mun pöytä... Josko sitä saisi jotenkin ahtauduttua siihen vielä...

Elämän värit

Elämän värit, kaikki sateenkaaren värit, musta ja valkoinen, kullan hohto ja sininen... Mielikuvat leijailevat jossakin. Tuo katse. Noitarumpu. Mitä kaikkea tämä kortti kertookaan?!Ikuinen elämä

Ikuinen elämä vai ikuinen kuolema? Kumpaako kuva kertoo sinulle? Monta elämää samassa paketissa? Nuo värit yhdistettynä valkoisiin siipiin, puhtauteen ja viattomuuteen. Luuranko, jotain ihan muuta... Oli ihan pakko tämäkin kortti saada!


Istu pääsi päälle

Valitsin tämän kortin siksi, että olen kuvan tyypin kanssa yhtä notkea... 
Ai en vai?! Aha! ;)
Joskus se selkäranka vain katkeaa eikä enää jousta lainkaan...

"Peace"

Maailma, rauha, rakkaus. 
Minulle tärkeitä asioita. 
Maailmassa on paljon tärkeitä, ihania asioita ja rakkaita ihmisiä siellä kaukana, jossakin. Meillä on silti sama taivaan katto ja sama maa-lattia. Myös siellä, missä veri virtaa ja siellä missä on kaikkea maallista yli tarpeidenkin. 
Tiedätkös, eilen kun kävimme juhlistamassa vuosipäiväämme ihanassa salongissa ruokailemassa, ajattelin, että pitäisikös etsiä joku koditon ja nälissään oleva ja pyytää seuraksi. Tarjota ruoka hänelle?! Olisi varmasti ikimuistoinen hetki hänelle! Itsekin muistan ikuisesti ne hetket, kun elin nälässä ja joku ystävistäni tuli ruokakassin kanssa kylään. "Saiskos kahvit", kuului ovelta ja ojensivat KAIKKEA! Oli kahvia, maitoa, leipää, voita, keksejä, kaakaota, jauhoja... Arvatkaas itkinkö?! 

Neitoperho

Ok, ok. En ole ylemmän kuvan notkea hemmo. Olen neitoperho! 
Liikaa on mediassa niitä luurangon laihoja anorektikkomalleja. Pahaa tekee edes katsoa! Tällaiset kaunottaret ovat sitä jotakin! Perhosia! Punaposkiset, terveet naiset kesämekoissaan.
Tokihan jokaisella on sitä jotakin. Langan laihoillakin ja ylisuurilla. Ihan kaikilla. Että eihän nyt pilkkua viilata, jooko. eihän kaikki liho millään ja kaikki eivät ole samalla muotilla tehtyjä. Mekin Murusen kanssa ollaan ihan eri muottiin valettuja. Ja niin täydellisiä toisillemme, kuin vaan epätäydelliset voivat olla. Neitoperho ja Sinisiipi? <3 


Vielä oli Susanna kuoreen sujauttanut ihania tarvikkeitakin, joista teen vielä miljoona triljoonaa erilaista atc-korttia tai ihan tavallista korttia! 

KIITOS!

Kommentit

Apris sanoi…
Olet saanut todella kauniita kortteja. Nuo pari ensimmäistä ovat kyllä mielettömän upeita.
Riina Itkonen sanoi…
Susanna ehdotti vaihtoa minullekin, mutta en ole saanut häneen yhteyttä mitenkään kun en pysty kommentoimaan hänen blogiaan, se hitsin kommentointiongelma nääs :). Jospa Susanna lukisi tämän ja laittaisi mulle sähköpostia, sähköpostia laitoin hänelle yhteen osoitteeseen jonka löysin. Upeita kortteja, joten odotan vaihtoa hänen kanssaan innolla !
Riina Itkonen sanoi…
Ja mitämitä, Susanna olikin ottanut nyt minuun yhteyttä, vähän ennen kuin tuon ed. kommentin kirjoitin, Ihanaa !Pitäs varmaan ViliMarika tehdä meidänkin vaihto joku päivä, kunhan keretään kesäkiireiltämme :)
Vilimarika sanoi…
Riina, laitoin Susannalle sinun terveisesi ja blogiisi linkin. :)
Susanna sanoi…
Kiitos Vilimarika kun olet ihanainen uusi ATC-vaihtarikaverini ;) Ja kiitos ihanista sanoistasi. Toivottavati voimakorttisi tuo sinulle kaikkea hyvää. Olen siihen "ladannut" kaikkea hyvää vain sinulle.
Susanna on ihana ja todella taitava

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.