Siirry pääsisältöön

atc-vaihto tuotti atc-sateen!

Toviin ei ole atc-vaihtoja ollut kenenkään kanssa, mutta saattaa yksi syy olla siinäkin, ettei itselläni ole tullut atc-inspistä. Nyt kuitenkin olen joitakin kortteja tehnyt, kuten olette huomanneetkin ja samalla muutama atc-vaihtokin. Törmäsin ihanaisen ystäväni blogista uuteen tuttavuuteen, Susannaan, ja tömpsis, löysin sielunsisaren JA ihan mielettömän ihanien atc-korttien (ym taiteen) tekijän! antakaas, kun näytän aarteeni, mitkä Susanna minulle lähetti!


Ihan ekana on ihan pakko esitellä tämä extra-lahja, jonka sain!
Kuoressa oli tällainen kimaltava tähtisumun peittämä pussukka, josta kuulsi läpi mystiikka.
Hmm... emmehän me ole edes vaihtaneet kuulumisia tai jutelleet tai mitään... Mistä se Susanna repi tietonsa?! ai juu, tuosta kristallipallosta, jonka lahjoitti minulle! ;)

Voima

Hopeaa ja salaperäisyyttä ja mystiikkaa huokuva atc-kortti. tuosta kristallipallosta todellakin näkee asioita! Ei, et sinä sitä kuvasta näe. Se on valkoisena siinä! Olen jo nähnyt sen, mistä Susanna tykkää ja toimittanut sellaista hänellekin. ;) Jestas, että osaa olla kaunista!

Naamio 1 ja Naamio 2

Kun näin nämä kaksi korttia, mietin, otanko yhden, kummanko, otanko molemmat kaksi? Oli pakko valita molemmat, sillä sieluni silmin näin jo runokirjan sivut, kokonaisen aukeaman ja tunneryöpyn purkauksen kuin vuolaana virtaava laava. en malttaisi olla decoilematta ja runoilematta, mutta se remppa ja se mun pöytä... Josko sitä saisi jotenkin ahtauduttua siihen vielä...

Elämän värit

Elämän värit, kaikki sateenkaaren värit, musta ja valkoinen, kullan hohto ja sininen... Mielikuvat leijailevat jossakin. Tuo katse. Noitarumpu. Mitä kaikkea tämä kortti kertookaan?!Ikuinen elämä

Ikuinen elämä vai ikuinen kuolema? Kumpaako kuva kertoo sinulle? Monta elämää samassa paketissa? Nuo värit yhdistettynä valkoisiin siipiin, puhtauteen ja viattomuuteen. Luuranko, jotain ihan muuta... Oli ihan pakko tämäkin kortti saada!


Istu pääsi päälle

Valitsin tämän kortin siksi, että olen kuvan tyypin kanssa yhtä notkea... 
Ai en vai?! Aha! ;)
Joskus se selkäranka vain katkeaa eikä enää jousta lainkaan...

"Peace"

Maailma, rauha, rakkaus. 
Minulle tärkeitä asioita. 
Maailmassa on paljon tärkeitä, ihania asioita ja rakkaita ihmisiä siellä kaukana, jossakin. Meillä on silti sama taivaan katto ja sama maa-lattia. Myös siellä, missä veri virtaa ja siellä missä on kaikkea maallista yli tarpeidenkin. 
Tiedätkös, eilen kun kävimme juhlistamassa vuosipäiväämme ihanassa salongissa ruokailemassa, ajattelin, että pitäisikös etsiä joku koditon ja nälissään oleva ja pyytää seuraksi. Tarjota ruoka hänelle?! Olisi varmasti ikimuistoinen hetki hänelle! Itsekin muistan ikuisesti ne hetket, kun elin nälässä ja joku ystävistäni tuli ruokakassin kanssa kylään. "Saiskos kahvit", kuului ovelta ja ojensivat KAIKKEA! Oli kahvia, maitoa, leipää, voita, keksejä, kaakaota, jauhoja... Arvatkaas itkinkö?! 

Neitoperho

Ok, ok. En ole ylemmän kuvan notkea hemmo. Olen neitoperho! 
Liikaa on mediassa niitä luurangon laihoja anorektikkomalleja. Pahaa tekee edes katsoa! Tällaiset kaunottaret ovat sitä jotakin! Perhosia! Punaposkiset, terveet naiset kesämekoissaan.
Tokihan jokaisella on sitä jotakin. Langan laihoillakin ja ylisuurilla. Ihan kaikilla. Että eihän nyt pilkkua viilata, jooko. eihän kaikki liho millään ja kaikki eivät ole samalla muotilla tehtyjä. Mekin Murusen kanssa ollaan ihan eri muottiin valettuja. Ja niin täydellisiä toisillemme, kuin vaan epätäydelliset voivat olla. Neitoperho ja Sinisiipi? <3 


Vielä oli Susanna kuoreen sujauttanut ihania tarvikkeitakin, joista teen vielä miljoona triljoonaa erilaista atc-korttia tai ihan tavallista korttia! 

KIITOS!

Kommentit

Apris sanoi…
Olet saanut todella kauniita kortteja. Nuo pari ensimmäistä ovat kyllä mielettömän upeita.
Riina Itkonen sanoi…
Susanna ehdotti vaihtoa minullekin, mutta en ole saanut häneen yhteyttä mitenkään kun en pysty kommentoimaan hänen blogiaan, se hitsin kommentointiongelma nääs :). Jospa Susanna lukisi tämän ja laittaisi mulle sähköpostia, sähköpostia laitoin hänelle yhteen osoitteeseen jonka löysin. Upeita kortteja, joten odotan vaihtoa hänen kanssaan innolla !
Riina Itkonen sanoi…
Ja mitämitä, Susanna olikin ottanut nyt minuun yhteyttä, vähän ennen kuin tuon ed. kommentin kirjoitin, Ihanaa !Pitäs varmaan ViliMarika tehdä meidänkin vaihto joku päivä, kunhan keretään kesäkiireiltämme :)
Vilimarika sanoi…
Riina, laitoin Susannalle sinun terveisesi ja blogiisi linkin. :)
Susanna sanoi…
Kiitos Vilimarika kun olet ihanainen uusi ATC-vaihtarikaverini ;) Ja kiitos ihanista sanoistasi. Toivottavati voimakorttisi tuo sinulle kaikkea hyvää. Olen siihen "ladannut" kaikkea hyvää vain sinulle.
Susanna on ihana ja todella taitava

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…