atc-vaihto tuotti atc-sateen!

Toviin ei ole atc-vaihtoja ollut kenenkään kanssa, mutta saattaa yksi syy olla siinäkin, ettei itselläni ole tullut atc-inspistä. Nyt kuitenkin olen joitakin kortteja tehnyt, kuten olette huomanneetkin ja samalla muutama atc-vaihtokin. Törmäsin ihanaisen ystäväni blogista uuteen tuttavuuteen, Susannaan, ja tömpsis, löysin sielunsisaren JA ihan mielettömän ihanien atc-korttien (ym taiteen) tekijän! antakaas, kun näytän aarteeni, mitkä Susanna minulle lähetti!


Ihan ekana on ihan pakko esitellä tämä extra-lahja, jonka sain!
Kuoressa oli tällainen kimaltava tähtisumun peittämä pussukka, josta kuulsi läpi mystiikka.
Hmm... emmehän me ole edes vaihtaneet kuulumisia tai jutelleet tai mitään... Mistä se Susanna repi tietonsa?! ai juu, tuosta kristallipallosta, jonka lahjoitti minulle! ;)

Voima

Hopeaa ja salaperäisyyttä ja mystiikkaa huokuva atc-kortti. tuosta kristallipallosta todellakin näkee asioita! Ei, et sinä sitä kuvasta näe. Se on valkoisena siinä! Olen jo nähnyt sen, mistä Susanna tykkää ja toimittanut sellaista hänellekin. ;) Jestas, että osaa olla kaunista!

Naamio 1 ja Naamio 2

Kun näin nämä kaksi korttia, mietin, otanko yhden, kummanko, otanko molemmat kaksi? Oli pakko valita molemmat, sillä sieluni silmin näin jo runokirjan sivut, kokonaisen aukeaman ja tunneryöpyn purkauksen kuin vuolaana virtaava laava. en malttaisi olla decoilematta ja runoilematta, mutta se remppa ja se mun pöytä... Josko sitä saisi jotenkin ahtauduttua siihen vielä...

Elämän värit

Elämän värit, kaikki sateenkaaren värit, musta ja valkoinen, kullan hohto ja sininen... Mielikuvat leijailevat jossakin. Tuo katse. Noitarumpu. Mitä kaikkea tämä kortti kertookaan?!Ikuinen elämä

Ikuinen elämä vai ikuinen kuolema? Kumpaako kuva kertoo sinulle? Monta elämää samassa paketissa? Nuo värit yhdistettynä valkoisiin siipiin, puhtauteen ja viattomuuteen. Luuranko, jotain ihan muuta... Oli ihan pakko tämäkin kortti saada!


Istu pääsi päälle

Valitsin tämän kortin siksi, että olen kuvan tyypin kanssa yhtä notkea... 
Ai en vai?! Aha! ;)
Joskus se selkäranka vain katkeaa eikä enää jousta lainkaan...

"Peace"

Maailma, rauha, rakkaus. 
Minulle tärkeitä asioita. 
Maailmassa on paljon tärkeitä, ihania asioita ja rakkaita ihmisiä siellä kaukana, jossakin. Meillä on silti sama taivaan katto ja sama maa-lattia. Myös siellä, missä veri virtaa ja siellä missä on kaikkea maallista yli tarpeidenkin. 
Tiedätkös, eilen kun kävimme juhlistamassa vuosipäiväämme ihanassa salongissa ruokailemassa, ajattelin, että pitäisikös etsiä joku koditon ja nälissään oleva ja pyytää seuraksi. Tarjota ruoka hänelle?! Olisi varmasti ikimuistoinen hetki hänelle! Itsekin muistan ikuisesti ne hetket, kun elin nälässä ja joku ystävistäni tuli ruokakassin kanssa kylään. "Saiskos kahvit", kuului ovelta ja ojensivat KAIKKEA! Oli kahvia, maitoa, leipää, voita, keksejä, kaakaota, jauhoja... Arvatkaas itkinkö?! 

Neitoperho

Ok, ok. En ole ylemmän kuvan notkea hemmo. Olen neitoperho! 
Liikaa on mediassa niitä luurangon laihoja anorektikkomalleja. Pahaa tekee edes katsoa! Tällaiset kaunottaret ovat sitä jotakin! Perhosia! Punaposkiset, terveet naiset kesämekoissaan.
Tokihan jokaisella on sitä jotakin. Langan laihoillakin ja ylisuurilla. Ihan kaikilla. Että eihän nyt pilkkua viilata, jooko. eihän kaikki liho millään ja kaikki eivät ole samalla muotilla tehtyjä. Mekin Murusen kanssa ollaan ihan eri muottiin valettuja. Ja niin täydellisiä toisillemme, kuin vaan epätäydelliset voivat olla. Neitoperho ja Sinisiipi? <3 


Vielä oli Susanna kuoreen sujauttanut ihania tarvikkeitakin, joista teen vielä miljoona triljoonaa erilaista atc-korttia tai ihan tavallista korttia! 

KIITOS!

Kommentit

 1. Olet saanut todella kauniita kortteja. Nuo pari ensimmäistä ovat kyllä mielettömän upeita.

  VastaaPoista
 2. Susanna ehdotti vaihtoa minullekin, mutta en ole saanut häneen yhteyttä mitenkään kun en pysty kommentoimaan hänen blogiaan, se hitsin kommentointiongelma nääs :). Jospa Susanna lukisi tämän ja laittaisi mulle sähköpostia, sähköpostia laitoin hänelle yhteen osoitteeseen jonka löysin. Upeita kortteja, joten odotan vaihtoa hänen kanssaan innolla !

  VastaaPoista
 3. Ja mitämitä, Susanna olikin ottanut nyt minuun yhteyttä, vähän ennen kuin tuon ed. kommentin kirjoitin, Ihanaa !Pitäs varmaan ViliMarika tehdä meidänkin vaihto joku päivä, kunhan keretään kesäkiireiltämme :)

  VastaaPoista
 4. Riina, laitoin Susannalle sinun terveisesi ja blogiisi linkin. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Vilimarika kun olet ihanainen uusi ATC-vaihtarikaverini ;) Ja kiitos ihanista sanoistasi. Toivottavati voimakorttisi tuo sinulle kaikkea hyvää. Olen siihen "ladannut" kaikkea hyvää vain sinulle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, kaunis ihminen, soisitko minulle hetkisen..
Mitä pohdit postauksesta tästä?
Entä yleensäkin blogini hedelmästä?
Jätäthän viestin lyhyen tai pohtien pitkään,
Mutta anonyymit haukut tosin eivät johtaisi mihkään!
Olkoon päiväsi sateenkaaren sävyinen, iltasi leppoisa, yösi tyyni.
Ja kun saapuu aamu uusi, jo sängyssä tuumi:
On Inspiksen Viltsu sun ystäväsi vanha taikka uusi.

Ystävyydellä kaunissieluiselle lukijalleni,
Viltsumari