Siirry pääsisältöön

atc-vaihto tuotti atc-sateen!

Toviin ei ole atc-vaihtoja ollut kenenkään kanssa, mutta saattaa yksi syy olla siinäkin, ettei itselläni ole tullut atc-inspistä. Nyt kuitenkin olen joitakin kortteja tehnyt, kuten olette huomanneetkin ja samalla muutama atc-vaihtokin. Törmäsin ihanaisen ystäväni blogista uuteen tuttavuuteen, Susannaan, ja tömpsis, löysin sielunsisaren JA ihan mielettömän ihanien atc-korttien (ym taiteen) tekijän! antakaas, kun näytän aarteeni, mitkä Susanna minulle lähetti!


Ihan ekana on ihan pakko esitellä tämä extra-lahja, jonka sain!
Kuoressa oli tällainen kimaltava tähtisumun peittämä pussukka, josta kuulsi läpi mystiikka.
Hmm... emmehän me ole edes vaihtaneet kuulumisia tai jutelleet tai mitään... Mistä se Susanna repi tietonsa?! ai juu, tuosta kristallipallosta, jonka lahjoitti minulle! ;)

Voima

Hopeaa ja salaperäisyyttä ja mystiikkaa huokuva atc-kortti. tuosta kristallipallosta todellakin näkee asioita! Ei, et sinä sitä kuvasta näe. Se on valkoisena siinä! Olen jo nähnyt sen, mistä Susanna tykkää ja toimittanut sellaista hänellekin. ;) Jestas, että osaa olla kaunista!

Naamio 1 ja Naamio 2

Kun näin nämä kaksi korttia, mietin, otanko yhden, kummanko, otanko molemmat kaksi? Oli pakko valita molemmat, sillä sieluni silmin näin jo runokirjan sivut, kokonaisen aukeaman ja tunneryöpyn purkauksen kuin vuolaana virtaava laava. en malttaisi olla decoilematta ja runoilematta, mutta se remppa ja se mun pöytä... Josko sitä saisi jotenkin ahtauduttua siihen vielä...

Elämän värit

Elämän värit, kaikki sateenkaaren värit, musta ja valkoinen, kullan hohto ja sininen... Mielikuvat leijailevat jossakin. Tuo katse. Noitarumpu. Mitä kaikkea tämä kortti kertookaan?!Ikuinen elämä

Ikuinen elämä vai ikuinen kuolema? Kumpaako kuva kertoo sinulle? Monta elämää samassa paketissa? Nuo värit yhdistettynä valkoisiin siipiin, puhtauteen ja viattomuuteen. Luuranko, jotain ihan muuta... Oli ihan pakko tämäkin kortti saada!


Istu pääsi päälle

Valitsin tämän kortin siksi, että olen kuvan tyypin kanssa yhtä notkea... 
Ai en vai?! Aha! ;)
Joskus se selkäranka vain katkeaa eikä enää jousta lainkaan...

"Peace"

Maailma, rauha, rakkaus. 
Minulle tärkeitä asioita. 
Maailmassa on paljon tärkeitä, ihania asioita ja rakkaita ihmisiä siellä kaukana, jossakin. Meillä on silti sama taivaan katto ja sama maa-lattia. Myös siellä, missä veri virtaa ja siellä missä on kaikkea maallista yli tarpeidenkin. 
Tiedätkös, eilen kun kävimme juhlistamassa vuosipäiväämme ihanassa salongissa ruokailemassa, ajattelin, että pitäisikös etsiä joku koditon ja nälissään oleva ja pyytää seuraksi. Tarjota ruoka hänelle?! Olisi varmasti ikimuistoinen hetki hänelle! Itsekin muistan ikuisesti ne hetket, kun elin nälässä ja joku ystävistäni tuli ruokakassin kanssa kylään. "Saiskos kahvit", kuului ovelta ja ojensivat KAIKKEA! Oli kahvia, maitoa, leipää, voita, keksejä, kaakaota, jauhoja... Arvatkaas itkinkö?! 

Neitoperho

Ok, ok. En ole ylemmän kuvan notkea hemmo. Olen neitoperho! 
Liikaa on mediassa niitä luurangon laihoja anorektikkomalleja. Pahaa tekee edes katsoa! Tällaiset kaunottaret ovat sitä jotakin! Perhosia! Punaposkiset, terveet naiset kesämekoissaan.
Tokihan jokaisella on sitä jotakin. Langan laihoillakin ja ylisuurilla. Ihan kaikilla. Että eihän nyt pilkkua viilata, jooko. eihän kaikki liho millään ja kaikki eivät ole samalla muotilla tehtyjä. Mekin Murusen kanssa ollaan ihan eri muottiin valettuja. Ja niin täydellisiä toisillemme, kuin vaan epätäydelliset voivat olla. Neitoperho ja Sinisiipi? <3 


Vielä oli Susanna kuoreen sujauttanut ihania tarvikkeitakin, joista teen vielä miljoona triljoonaa erilaista atc-korttia tai ihan tavallista korttia! 

KIITOS!

Kommentit

Apris sanoi…
Olet saanut todella kauniita kortteja. Nuo pari ensimmäistä ovat kyllä mielettömän upeita.
Riina Itkonen sanoi…
Susanna ehdotti vaihtoa minullekin, mutta en ole saanut häneen yhteyttä mitenkään kun en pysty kommentoimaan hänen blogiaan, se hitsin kommentointiongelma nääs :). Jospa Susanna lukisi tämän ja laittaisi mulle sähköpostia, sähköpostia laitoin hänelle yhteen osoitteeseen jonka löysin. Upeita kortteja, joten odotan vaihtoa hänen kanssaan innolla !
Riina Itkonen sanoi…
Ja mitämitä, Susanna olikin ottanut nyt minuun yhteyttä, vähän ennen kuin tuon ed. kommentin kirjoitin, Ihanaa !Pitäs varmaan ViliMarika tehdä meidänkin vaihto joku päivä, kunhan keretään kesäkiireiltämme :)
Vilimarika sanoi…
Riina, laitoin Susannalle sinun terveisesi ja blogiisi linkin. :)
Susanna sanoi…
Kiitos Vilimarika kun olet ihanainen uusi ATC-vaihtarikaverini ;) Ja kiitos ihanista sanoistasi. Toivottavati voimakorttisi tuo sinulle kaikkea hyvää. Olen siihen "ladannut" kaikkea hyvää vain sinulle.
Susanna on ihana ja todella taitava

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…