Siirry pääsisältöön

Korulippaani aarteita


Korulippaani aarteita olen teille esitellyt ja tässä taas muutama lisää. 


Vaijerikaulakorun sain joltakin, mutten enää muista keneltä. Uusiokäyttöön tuo lähetettiin minule, mutta mielestäni se oli niin kaunis ja hyvässä kunnossa kokonaisuudessaan, etten raaskinut alkaa irrottelemaan mitään osia, vaan otin sen aarteekseni. Kaulakorutkin kun ovat intohimoni. Korut yleensäkin. 


Muistan tämän aarteen lähettäjän. Jipeltä sain nimittäin viime joulun alla ihania paketteja. Muistan, kuinka sovimme, että hän tekisi minulle mandalan joulukalenteri/joululahjaksi. Odotin siis vain ja ainoastaan mandalaa häneltä ja hämmästyin, siis positiivisesti, kun joulukalenterissa olikin tämä timantti-kristalli-aarre ja albumitarvikkeet. Jestas! Se ihastus, huokaus ja hurmio, mikä siitä tuli, kun katselin sitä sisältöä! Tästä tuli sellainen voiman antaja-kristalli minulle aarrearkkuuni. 
Tarina jatkui niin, että se Mandalakin tuli sitten joululahjaksi. :) Ja minä kun oletin yhden lahjan olevan tarpeeksi! Niin sitä yllättyy positiivisesti kun luulee tietävänsä. :D 


Korusarjoja ei montaakaan ole minulla, mutta tässä on yksi niistä mitä on. Kaulakoru ja korvikset samaa settiä. Käytän näitä juhlissa enimmäkseen. 

Kommentit

Nanna sanoi…
Kauniita koruja kaikki! Nuo vimpat on jotenkin ihan "sun näköiset" :)
Vilimarika sanoi…
:) Niin ovat. Ihan itte ne valkkasin kaupasta itselleni. :)
JIPe / EiJuPi* sanoi…
Hauska nähdä kristalli täällä, kivaa, että ilahduit kaikesta!

KUUKAUDEN TOP 3

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…

Kuopio, Suomi Finland

Kuopio on kotini. En voisi kuvitella asuvani jossain muualla, pienessä tai suuren suuressa kylässä tai kaupungissa tällä hetkellä, jos koskaan. Toki joskus haaveilen muutosta Turkkiin, mutta silti Kuopio on ja tulee olemaan minun Suomen kotini. 
Tiedän kyllä, mitä ne kylät ja cosmopolitat pitävät sisällään ja houkutuksia on kaikkialla, mutta on myös nähtävä lähelle ja löydettävä houkutuksia myös omasta kodista. Aina ei pidä olla tarvetta saada lisää ja lisää tullakseen onnelliseksi. Minulla on jo kaikkea! 

Kuopio ei ole syntymäkaupunkini ja olen asunut muissakin kaupungeissa ja elänyt oman aikani pitäjilläkin. Kuopio oli kuitenkin haaveeni jo lapsena ja tänne tulin sen jälkeen, kun olin nähnyt ensin muutakin Suomea. Enkä ole katunut. Täältä löytyi myös elämäni nainen, jota kutsun blogissa Muruseksi. 

Shoppailumahdollisuudet ovat runsaat. Matkus shopping center tunnetaan myös nimellä Ikano tai Ikea. Tämä pitää sisällään muutakin kuin pelkästään ison kaksikerroksisen Ikean. Kauppoja ja…