Siirry pääsisältöön

Korulippaani aarteita


Korulippaani aarteita olen teille esitellyt ja tässä taas muutama lisää. 


Vaijerikaulakorun sain joltakin, mutten enää muista keneltä. Uusiokäyttöön tuo lähetettiin minule, mutta mielestäni se oli niin kaunis ja hyvässä kunnossa kokonaisuudessaan, etten raaskinut alkaa irrottelemaan mitään osia, vaan otin sen aarteekseni. Kaulakorutkin kun ovat intohimoni. Korut yleensäkin. 


Muistan tämän aarteen lähettäjän. Jipeltä sain nimittäin viime joulun alla ihania paketteja. Muistan, kuinka sovimme, että hän tekisi minulle mandalan joulukalenteri/joululahjaksi. Odotin siis vain ja ainoastaan mandalaa häneltä ja hämmästyin, siis positiivisesti, kun joulukalenterissa olikin tämä timantti-kristalli-aarre ja albumitarvikkeet. Jestas! Se ihastus, huokaus ja hurmio, mikä siitä tuli, kun katselin sitä sisältöä! Tästä tuli sellainen voiman antaja-kristalli minulle aarrearkkuuni. 
Tarina jatkui niin, että se Mandalakin tuli sitten joululahjaksi. :) Ja minä kun oletin yhden lahjan olevan tarpeeksi! Niin sitä yllättyy positiivisesti kun luulee tietävänsä. :D 


Korusarjoja ei montaakaan ole minulla, mutta tässä on yksi niistä mitä on. Kaulakoru ja korvikset samaa settiä. Käytän näitä juhlissa enimmäkseen. 

Kommentit

Nanna sanoi…
Kauniita koruja kaikki! Nuo vimpat on jotenkin ihan "sun näköiset" :)
Vilimarika sanoi…
:) Niin ovat. Ihan itte ne valkkasin kaupasta itselleni. :)
JIPe / EiJuPi* sanoi…
Hauska nähdä kristalli täällä, kivaa, että ilahduit kaikesta!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…