Siirry pääsisältöön

Tarina onnellisesta lehmästä

atc: Irmelin vapaus

Julkisuus toi Irmeli-lehmälle paljon huomiota ja muillekin lehmille parhaan mahdollisen olon maatiloilla. Irmeli oli antanut kasvot maitokarjalle ja niiden hyvinvoinnille. Tänä päivänä kaikki on hyvin ja Irmelikin on yhä onnellinen, vapaa lehmä.


Tämä 9.n atc-kortin minikirjanen päättyy nyt tähän. Ehkä joskus tulee jatkoa, ehkä ei. (savolainen kun olen) Kirjanen ei ole vapaa vaihtoon, vaan toimitan sen Valiolle, ihan niinkuin joku teistä arvelikin/suositteli. :) Kaikki kortithan olen tehnyt Valion maitotölkeistä. :) 

Kiitos Irmeli ja onneksi kaikki on hyvin KAIKISSA maataloissa!

Viltsu


Kommentit

  1. Hih kiva, kortti (: söpö lehmä

    VastaaPoista
  2. :) Katsoitko koko tarinan? Tämähän oli yhdeksäs ja viimeinen osa. :)

    VastaaPoista
  3. Onnelinen loppu kivalle kirjalle, kyllä sinulla ideoita piisaa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…