Siirry pääsisältöön

Ongelmia löytää? Minäpä neuvon sinua.

Olen saanut palautetta, että eri sivut on vaikea löytää tai vapaat atc:t tai vaikkapa vanha kirjoitus. Miten pääsee inspis-kauppaan ja miten arvontoihin, haasteeseen tai vapaisiin atc-kortteihin? No, minäpä kerron! Ja kaikille yhtä aikaa, niin jospa se muillekin selviäisi. :)

Sinun ei todellakaan tarvitse kelata koko blogiani läpi löytääksesi sieltä täältä jotain, vaan kaikelle on luokiteltuna oma näppärä sivunsa.

1.Katso tuota blogini etusivua!

2.Katso otsikkoa, jossa on bloginappini: Se kaulakorun kuva, jossa lukee INSPIRATION
Katso hieman otsikon alle... Siellä on rivissä sanat:
  "ARVONNAT"-"INSPIS-HAASTE"-"VAPAAT ATC:T"-"INSPIS-KAUPPA".

3.Ne kaikki ovat otsikoita, joita klikkaamalla pääset valitsemallesi sivulle! Ne sanat eivät todellakaan ole vahingossa sinne eksyneitä hakusanoja, vaan ihan oikeat otsikot juuri siihen kategoriaan. Ja todellakin, kaupassa on vain myytävät tuotteet, atc-sivulla vain vapaat kortit vaihtoon ja sitä rataa. Haaste-sivulla uusin haaste on ekana ja siihen on se sininen osallistumisnappi jokaiselle. Ei tartte sekoilla kommenttilootan kanssa. :) Haaste vaihtuu joka 4 viikon välein ja tapa ja tyyli on vapaa toteuttaa. Voihan vaikkapa nyt aiheena olevan joulukortinkin tehdä leipomallakin! Piparikortti vaikkapa! Joten sinun EI tarvitse olla askartelija!


Ihan mielettömän hyvältä tuntuu! Lahjakorttiarvontaan on tullut uusia osallistujia! Ja lukijoita myös! Nyt vaan toivotaan, että 50 raja rikkoutuisi pian ja saataisiin arvonta suoritettua. Tokihan saatte mainostaa arvontaa blogeissannekin, vapaa valinta. "Arvontaan".

Joulukalenteri-arvontakin suoritetaan kaikkien osallistuneiden ja määräajassa luukkunsa lähettäneiden kesken viikonloppuna! Kuka saa, kuka saa... Ja mitä? Se selviää alkuviikosta. ;)


Sitten se, kuinka löydät vanhan kirjoitukseni. Siihenkin on useita eri tapoja. Valitse omasi, se tapa, joka sinua miellyttää eniten ja palvelee tarpeitasi.

1. Jos kyseessä on vaikkapa eilisen päivän postaus, niin mene uusimpien postauksieni alalaitaan ja klikkaa sieltä kirjoitusteni alta VANHEMMAT TEKSTIT. Sinulle avautuu juuri edelleiset tekstini.

2. Oikealla reunassa blogissani on myös listattuna, ihan kuin Vuodatuksessakin, kategoriat. Täällä se on nimeltään blogiarkisto. Tällä hetkellä näet siinä vuoden 2012 ja kaikki kuukaudet. Voit valita sieltä tietyn kuukauden, jonka haluat lukea. Vaikkapa elokuu 2012. Klik.
avautuu otsikot elokuussa 2012 kirjoitettuihin teksteihini ja pääset lukemaan juuri elokuun 2012 tekstejäni etusivullakin. Vastaavasti ilman klikkausta näkyy kuluvan kuukauden, eli nyt marraskuun kaikki kirjoitusten otsikot jo valmiina!

3. A. Oikeaa reunaa alaspäin mennessä löytyy HAKU. Kirjoita siihen hakusana, joka muistuu kirjoituksestani mieleesi. Hae ja saat etusivulle kirjoitukset, joissa se hakemasi sana esiintyy. Voit sieltä löytää hakemasi kirjoituksenkin.

3 B. Hakusanoja/tageja olen kirjoittanut jokaisen kirjoitukseni loppuun. Esimerkiksi tämän kirjoituksen alalaidassa näet hakusanan: Säännöt. Ohjeet.  Niillä hakusanoilla löytyy ainakin tämä ja muut sääntöihin  tai ohjeisiin liittyvät asiat. Voit toki kokeilla vaikkapa sanoja Haku, kategoriat, blogiarkisto... Ihan mitä tahansa sanoja tästä kirjoituksesta. Lista kaikista tageista eli hakusanoista, joita kirjoitusteni lopussa on, on listattuna haku-kentän alapuolelle. Kenties sekin helpottaa sinua löytämään hakemasi sanan, asian, kirjoituksen?

4. Jokaisen kirjoituksen jälkeen näet 3 laatikkoa, joita blogini tarjoaa sinulle. Kaikki ne laatikot ovat vanhoja tekstejäni, joita blogini tarjoaa sinulle luettavaksi jos se vain sinua kiinnostaisi. Klikkaamalla sitä laatikkoa, jossa sinua kiinnostava kirjoitus näkyy, pääset juuri siihen tekstiin.


Kaikki sinulle tarpeellinen on siis tuossa blogin sisällä ja minulle tärkeät ihan alhaalla, vaaleanpunaisella pohjalla. Ne ovat minun omia suosikkiblogejani, joita seurailen tiiviimmin. Tosin harvemmin käyn tuota kautta, vaan menen suoraan LUKIJANA uudet postaukset lukemaan jo ennen ennenkuin avaan omaa blogianikaan. Olenhan kaikkien noiden blogien lukija ja saan siksi uusimmat kirjoitukset suoraan koottuna listana bloggersin aloitussivulle. Ei tarvitse suurennuslasilla tihrustaa, onko joku päivittänyt sivuaan tai mikä on se viimeisin tarina, koska näen lukijana KAIKKI uudet kirjoitukset aikajärjestyksessä ja jokaiselta yhdellä sivulla. vain uudet siis, ei turhaa venkoilua vanhojen ja uusien sekamelskassa. Lisäksi pääsen kätevästi klikkaamalla uudelle sivulle kommentoimaan postausta heti ja jatkan listan lukemista samoin tein. Kätevää! Ja jokainen näkee myös itse, että "Viltsukin diggaa juuri mua. " :) Pääsevät hekin sitten helposti google-sivulleni ja blogiini ja tutustumaan minuunkin paremmin. Lisätietoa Lukijoista löydät "kirjoituksestani". siellä on mm. linkki bloggersin ohjeisiin aiheesta. Niin, ohjeita kannattaa lukea. ;)

Toivottavasti näistä ohjeista oli apua.

Muuta kysyttävää? Tehdään yhdessä toimiva kokonaisuus!

ViliMarika


Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.