Siirry pääsisältöön

Hirmusesti kaikkea

Miten sitä illalla olinkin niin ajattelematon, ajatuksissani tai muuten vaan höpsö? Unohdin kokonaan laittaa sängyn vierelle aamulääkkeeni. Niinpä sitten herättyäni ja lääkitys päin pylleröä nousin ylös ja siinä hummaillessani otin ne lääkkeetkin, vasta siis sitten, kun olin jo ylhäällä! Ja sehän kostautui. Totta kai!
Ei se, että olisi pelkkä aamujäykkä selkä, mutta se viilto lapojen välissä selkärangassa, ihan nikamissa eikä lihasperäisenä. yrittää siinä sitten nauttia aamukahvista. Onneksi se ei kauaa kestänyt, kun olin ihan liikkumatta ja pintahengityksellä. Että mun pitikin koetella itse itseäni tällä tavalla! Mur mur minulle. :(


Verstaalla aloitin puuhat sitten kotvan kuluttua, sillä halusin saada postiin kaikki rästissä olevat lähetykset. Postia sinulle siis... Tiedätte kyllä, kun olen näille kahdelle ilmoittanut aamulla. ;)

Postipoika soitti ovikelloa. Minäkin sain postia!
Voitin Arkkikaupan palkinnon! Sain arkin vintage-kuvia, arkin hauskoja mies-kuvia, erilaisia pastellivärisiä papereita, aterimia ja kruunuvalaisimia tuollaisina kalvokuvina ja pikkuriikkisiä karamellejä! Ei, ei niitä voi syödä. Ovat metallihelmiä. :)
Oikein mieluista palkinto ja juuri sellaista, mitä mulla ei ollut ja olisi kiva saadakin. Kiitos "ARKKIKAUPPA!"

Seuraava paketti oli hauska. Sellainen pahvilaatikko, joka muistutti vaikkapa kirjapakettia. Murunen katseli vieressäni, mitä kaikkea posti minulle toikaan. 
Avasin sen laatikon ja kippasin sisällön pöydälle:


Murusen suusta kuului: "Mitä ihmettä?!"
Nauramaanhan minä siinä kävin toisen hämmästykselle! 
24 erilaista pikkunyssäkkää ilmestyi paketista ja lisäksi tuollainen kaunis tuikkukortti ja säläkuori. 
Naurun seasta sanoin: "Kotilaiskan atc-joulukalenterihan se tämä vain on... Maca lähetti sen minulle". :D
Kuului vastaus: "Ootte te kyllä ihme sakkia!" Ihan hyvällä! Naurun säestyksellä. :D
No, niinhän me ollaankin. Taiteilijat ovat tunnetusti omaa lajiaan ja mikäs sen hauskempaa, kuin alkaa availla 24 erilaista nyssäkkää, yksi per päivä ja katsoa matskuja ja miettiä, että minkäslaisen kortin noista sitten tekisinkään. ;D
Kiitos "Maca".

Joistakin nyssäköistä oli pakettiin valunut matskua ja osaan sain ne takaisin laitettua, joten anteeksi, jos joku päivä ei ihan juuri ne oikeat matskut ole sitten kortissa. Pyrin kuitenkin siihen, että kuoren sisältö riittäisi ja jos tartten lisämatskua johonkin, niin otan ne siitä sinun säläkuorestasi. 

Joka itseasiassa näyttää tältä.

Ja minun ihanainen joululahjanikin olisi valmiina postissa! 

tuossa se pakettikortti nyt on! Ui jui... Haluaisin niin äkkiä ne kotiin hakea... Huomenna, huomenna... Malttia ViliMarika, malttia!
Lupasin itselleni, että koska olen ollut niin ahkera, sisukas ja kiltti enkä ole tuhlannut itseeni juurikaan ja olen ajatellut muita niin kovasti enemmän, niin sitten kun tuon paketin saan kotiin, avaan sen heti ja otan kaikki ne jutskat sieltä käyttööni heti! voin siis huomenna sanoa itselleni:

HYVÄÄ JOULUA, VILIMARIKA!

;D

Tarja O.lta sain ihanaa postia myös. Me vaihdettiin pari korttia ja nämä sain omakseni. Minulla on haaveena aloittaa uusi runo-atc-kirjan teko ja siihen juuri nämä teiltä saadut kortit tulisivat. Ei yhtään hillitse nämä kaksi "Tarja O.:n" kaunottaret sitä innostustani ja inspiraatiotani. Kiitos Tarja O.!

Tänään tein lisää atc-korttejakin, mutta kaikki menivät jo. 

Tarja O.n kahvihaasteeseen "Coffeine"

Tarja O:n kahvihaasteeseen "Ei pöllömpi juoma"

"Kukkameri" (varattu tämäkin)

Kotilaiskan marraskuun mietelausehaasteeseen tämä: "Kaunis ihminen" (varattu tämäkin)


Ja joulukorttisatoa, tällä kertaa jo Inspis-kauppaankin.  Kuva huono. Jotenkin vino! :/

apteekkireissu takana ja uusia lääkkeitä taas 3 pakettia. Katselin dosetteja, mutta en oikein osannut valita, mikä olisi sopivin minulle ja kaikki kuitenkin niin arvokkaita minun rahoilleni. Johan minä tuhlasin oman osuuteni tuonne Sinelliin.

Kirjastossa pyörähdys. Jokohan uusin Taika olisi tullut takaisin? No, eipä tietenkään. Vielä useamman päivän lainattuna. Höh. No, odotellaan.

Mietin tässä syntyjä syviä... No ei vaisinkaan. Arvontavoittojani. Voitin loppukesästä Buzzadorilta jotain. Mitään en ole saanut vieläkään. Höh. Mikähän juttu sekin oli?
Olen voittanut myös Quizonautista. Odotan palkintoa.


Tällaisia puuhia tänään.

ViliMarika


Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Huh,huhmikä vauhti päällä, mua rupes taas ihan heikottaan kun luin sun puuhistas ja postipojan tuomisista.
Tuo mun haasteeseen tehty kortti on ihan paras, hyvä muistutus meidän jokaisen ainutkertaisuudesta ja-laatuisuudesta.Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!
Vilimarika sanoi…
Mikäs mulla puuhaillessa, kun kotona olen. Ja haluan käyttää aikani hyödyksi ja samalla sitä kipuakin "lievittää" askartelemalla. Vasta sain varmistuksen sille, että olen ihan tutkittua kivun lievitystä harjoittanutkin. Aivot kuulemma eivät voi rekisteröidä kaikkea "tietoa" yhtäaikaa, joten osa kivusta jää matkalle, kun touhuaa jotain muuta intensiivisesti. :)
Postipojan tuomisista..No, vaihtokauppaa tässä on tehty kaikki muu paitsi tuo arvontavoitto. Tosiaankin Sinellin paketin sisältökin kun on loppupelissä vaihtokaupalla saatu. Möin jotain ja saan sillä rahalla tilalle jotain. :)

Kiitos sanoistasi.
Riina Itkonen sanoi…
Hitsi miten hienot pussukat noissa Kotilaiskan vaihtohaasteeseen saamissasi tekeleissä. Mulla on ihan jotain peetä, pitäskö tehdä uudet.
ViliMarika sanoi…
Riina, p-tä ne olivat mullakin, koska kivut olivat ihan liikaa vaivana. Mutta jospa se sisältö olisi se tärkein ja mukana olo.

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…