Siirry pääsisältöön

Hirmusesti kaikkea

Miten sitä illalla olinkin niin ajattelematon, ajatuksissani tai muuten vaan höpsö? Unohdin kokonaan laittaa sängyn vierelle aamulääkkeeni. Niinpä sitten herättyäni ja lääkitys päin pylleröä nousin ylös ja siinä hummaillessani otin ne lääkkeetkin, vasta siis sitten, kun olin jo ylhäällä! Ja sehän kostautui. Totta kai!
Ei se, että olisi pelkkä aamujäykkä selkä, mutta se viilto lapojen välissä selkärangassa, ihan nikamissa eikä lihasperäisenä. yrittää siinä sitten nauttia aamukahvista. Onneksi se ei kauaa kestänyt, kun olin ihan liikkumatta ja pintahengityksellä. Että mun pitikin koetella itse itseäni tällä tavalla! Mur mur minulle. :(


Verstaalla aloitin puuhat sitten kotvan kuluttua, sillä halusin saada postiin kaikki rästissä olevat lähetykset. Postia sinulle siis... Tiedätte kyllä, kun olen näille kahdelle ilmoittanut aamulla. ;)

Postipoika soitti ovikelloa. Minäkin sain postia!
Voitin Arkkikaupan palkinnon! Sain arkin vintage-kuvia, arkin hauskoja mies-kuvia, erilaisia pastellivärisiä papereita, aterimia ja kruunuvalaisimia tuollaisina kalvokuvina ja pikkuriikkisiä karamellejä! Ei, ei niitä voi syödä. Ovat metallihelmiä. :)
Oikein mieluista palkinto ja juuri sellaista, mitä mulla ei ollut ja olisi kiva saadakin. Kiitos "ARKKIKAUPPA!"

Seuraava paketti oli hauska. Sellainen pahvilaatikko, joka muistutti vaikkapa kirjapakettia. Murunen katseli vieressäni, mitä kaikkea posti minulle toikaan. 
Avasin sen laatikon ja kippasin sisällön pöydälle:


Murusen suusta kuului: "Mitä ihmettä?!"
Nauramaanhan minä siinä kävin toisen hämmästykselle! 
24 erilaista pikkunyssäkkää ilmestyi paketista ja lisäksi tuollainen kaunis tuikkukortti ja säläkuori. 
Naurun seasta sanoin: "Kotilaiskan atc-joulukalenterihan se tämä vain on... Maca lähetti sen minulle". :D
Kuului vastaus: "Ootte te kyllä ihme sakkia!" Ihan hyvällä! Naurun säestyksellä. :D
No, niinhän me ollaankin. Taiteilijat ovat tunnetusti omaa lajiaan ja mikäs sen hauskempaa, kuin alkaa availla 24 erilaista nyssäkkää, yksi per päivä ja katsoa matskuja ja miettiä, että minkäslaisen kortin noista sitten tekisinkään. ;D
Kiitos "Maca".

Joistakin nyssäköistä oli pakettiin valunut matskua ja osaan sain ne takaisin laitettua, joten anteeksi, jos joku päivä ei ihan juuri ne oikeat matskut ole sitten kortissa. Pyrin kuitenkin siihen, että kuoren sisältö riittäisi ja jos tartten lisämatskua johonkin, niin otan ne siitä sinun säläkuorestasi. 

Joka itseasiassa näyttää tältä.

Ja minun ihanainen joululahjanikin olisi valmiina postissa! 

tuossa se pakettikortti nyt on! Ui jui... Haluaisin niin äkkiä ne kotiin hakea... Huomenna, huomenna... Malttia ViliMarika, malttia!
Lupasin itselleni, että koska olen ollut niin ahkera, sisukas ja kiltti enkä ole tuhlannut itseeni juurikaan ja olen ajatellut muita niin kovasti enemmän, niin sitten kun tuon paketin saan kotiin, avaan sen heti ja otan kaikki ne jutskat sieltä käyttööni heti! voin siis huomenna sanoa itselleni:

HYVÄÄ JOULUA, VILIMARIKA!

;D

Tarja O.lta sain ihanaa postia myös. Me vaihdettiin pari korttia ja nämä sain omakseni. Minulla on haaveena aloittaa uusi runo-atc-kirjan teko ja siihen juuri nämä teiltä saadut kortit tulisivat. Ei yhtään hillitse nämä kaksi "Tarja O.:n" kaunottaret sitä innostustani ja inspiraatiotani. Kiitos Tarja O.!

Tänään tein lisää atc-korttejakin, mutta kaikki menivät jo. 

Tarja O.n kahvihaasteeseen "Coffeine"

Tarja O:n kahvihaasteeseen "Ei pöllömpi juoma"

"Kukkameri" (varattu tämäkin)

Kotilaiskan marraskuun mietelausehaasteeseen tämä: "Kaunis ihminen" (varattu tämäkin)


Ja joulukorttisatoa, tällä kertaa jo Inspis-kauppaankin.  Kuva huono. Jotenkin vino! :/

apteekkireissu takana ja uusia lääkkeitä taas 3 pakettia. Katselin dosetteja, mutta en oikein osannut valita, mikä olisi sopivin minulle ja kaikki kuitenkin niin arvokkaita minun rahoilleni. Johan minä tuhlasin oman osuuteni tuonne Sinelliin.

Kirjastossa pyörähdys. Jokohan uusin Taika olisi tullut takaisin? No, eipä tietenkään. Vielä useamman päivän lainattuna. Höh. No, odotellaan.

Mietin tässä syntyjä syviä... No ei vaisinkaan. Arvontavoittojani. Voitin loppukesästä Buzzadorilta jotain. Mitään en ole saanut vieläkään. Höh. Mikähän juttu sekin oli?
Olen voittanut myös Quizonautista. Odotan palkintoa.


Tällaisia puuhia tänään.

ViliMarika


Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Huh,huhmikä vauhti päällä, mua rupes taas ihan heikottaan kun luin sun puuhistas ja postipojan tuomisista.
Tuo mun haasteeseen tehty kortti on ihan paras, hyvä muistutus meidän jokaisen ainutkertaisuudesta ja-laatuisuudesta.Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!
Vilimarika sanoi…
Mikäs mulla puuhaillessa, kun kotona olen. Ja haluan käyttää aikani hyödyksi ja samalla sitä kipuakin "lievittää" askartelemalla. Vasta sain varmistuksen sille, että olen ihan tutkittua kivun lievitystä harjoittanutkin. Aivot kuulemma eivät voi rekisteröidä kaikkea "tietoa" yhtäaikaa, joten osa kivusta jää matkalle, kun touhuaa jotain muuta intensiivisesti. :)
Postipojan tuomisista..No, vaihtokauppaa tässä on tehty kaikki muu paitsi tuo arvontavoitto. Tosiaankin Sinellin paketin sisältökin kun on loppupelissä vaihtokaupalla saatu. Möin jotain ja saan sillä rahalla tilalle jotain. :)

Kiitos sanoistasi.
Riina Itkonen sanoi…
Hitsi miten hienot pussukat noissa Kotilaiskan vaihtohaasteeseen saamissasi tekeleissä. Mulla on ihan jotain peetä, pitäskö tehdä uudet.
ViliMarika sanoi…
Riina, p-tä ne olivat mullakin, koska kivut olivat ihan liikaa vaivana. Mutta jospa se sisältö olisi se tärkein ja mukana olo.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…