Siirry pääsisältöön

Hyvää joulua minulle... Viime viikon juttuja

Hyvää joulua minulle! Tai ainakin siltä tämä on tuntunut. Minun lääkekustannuksethan menivät maksukattoon(paitsi nyt tuo uusin yksi lääke), joten sain hankkimillani rahoilla jotain muutakin, kuin vain lääkkeitä. Ja osa ihanuuksista tuli muiltakin, ei vain omia ostoksia.

Muutama uusi stanssi, joita olen haaveillut jo tovin. Etenkin tuo atc-stanssi oli tarpeen.
Enkä kyllä taida tarvita piparkakkuleikkuriakaan enää, sillä tuolla kukkastanssilla saan sellaisiakin tehtyä. 

Nyt on nuuttausalustakin ja reikäpihdit. Reikäpihtejä sain etsiä kissojen ja koirien kanssa. Niitä kun ei myydä Tiimarissa tai missään meidän paikallisissa kaupoissa. On vaan sydämiä ja piparireikiä. 
Ja kerrottakoon, että mahdollistui tämä joululahjani vain "vaihtokaupalla" ja tilauksilla. (Että ei tartte katkeroitua, kateellisena ajatella, että onpa köyhällä varaa ostella. Jos nyt edes tilivelvollinen olen kenellekkään...) ;)


Itselleni lisää! Tein tällaisen korusetin omaksi ilokseni.
Juuri minun tyyliäni. <3 Kaunista voi siis saada halvallakin... Materiaalit maksoivat... 0,50€. :)
Että edelleen sanon sen, mitä aiemmin vaatteistanikin, että köyhän ei tarvitse näyttää pultsarilta tai laitapuolen kulkijalta. Vähälläkin saa paljon, jos vaan yrittää, tekee parhaansa ja on sitä apujoukkoa.


Mulla oli lahjakorttejakin Ikeaan, joten kipasin hakemassa pari laatikostoa sieltä. Pahvit toki jemmasin ja sitten testasin noita stanssejani. 

Kaikki pahvit ovat nyt korttipohjina. :)Viime viikolla siis tuli joulu, olimme syömässä synttärilahjanani saamilla lahjakorteilla, shoppailimme hieman, kun kerrankin oli mahdollisuutta. Ihmettelimme sitä, ettei vaatekaupoista saa tavallisia housuja, farkkuja tai yleensäkkään normaaleja vaatteita. Ja jos sellaisia on, niin sitten hinta on huipussa. Vaatekaupoissa on vaan legginsejä, trekkinsejä, teinien muotia, kapeita linjoja, napapaitoja, fittiä ja ties mitä pientä, kapeaa ja tiukkaa. 
Mutta sitten citymarketin tarjouksesta löytyi mullekin farkut. :) Siis edulliset, eikä niitä 40-100 euron trikoita tai hipstereitä.
Ja koska tämä mun mässydieettini on tehonnut niin kovasti, että paino on pudonnut kesästä nyt 9 kiloa, niin ostin numeroa pienemmät kuin aiemmat olivat ja nämäkin tuntuvat löysiltä. Eli 1-2 numeroa on pienentynyt vaatekokokin. :) Ei enää telttoja!


Nyt vaan toivotaan, että kaikki menisi hyvin ja enää ei tarvitsisi sairaalareissuja heittää. Ja shoppailutkin on shoppailtu nyt, joten olen oikeasti onnellinen. :) Toiset toki pistävät saman summan vaikkapa kirppiksellä palamaan kerralla ja on varaa tehdä se vaikka kuinka monta kertaa vuodessa mutta minä ostan tarpeellista kerran tai kaksi vuodessa samalla summalla, mikä menee toisilla siis yhdellä kertaa. Ei mennyt edes sataa euroa siis meiltä kahdelta. Ei sinne päinkään! :) 

Antakaa valon täyttää sydämenne ja mielenne!

Viltsu

P.s. Kiitos Jipe postista ja Tuikku!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…