Siirry pääsisältöön

Sain hukan kiinni ja heitin kuoppaan sen

Sain kun sainkin sen eilisen hukan kiinni, mikä kadotti tavaroitani ja piilotti ne jonnekin. Etsin ja etsin kahta korttia ja nyt ne sitten löytyivät! Ihan väärässä paikassa oli kokonainen kirjekuorellinen tavaraa! Tallessa, mutta todellakin väärässä paikassa tallessa. Onneksi löytyi! Hukka on nirhattu ja kuopattu, mutta huhujen mukaan sen jälkeläiset ovat jo kovaa vauhtia varttumassa isoiksi hukiksi. ;)

Tarja O:lla oli tässä joku aika sitten kahvi-atc-vaihto. Osallistuin nyt siihen, kun ekan vastaavan missasin. Sain paluupostissa nämä ihanat kortit ja pussillisen kahvinpapuja koristeluun tai askarteluun. Ihana kahvin tuoksu valtasi kodin! Oli heti pakko keittää oikeat kahvit. :P
Tuo eka kortti on Funchalin tekemä ja tokana Ainon tekemä kortti.

Meillä kasvaa yrttejä kotona. Minusta se on ihan huippuhyvä asia, sillä me molemmat tykätään tuoreista yrteistä ja mausteista. Mikä sen ihanempaa, kuin ottaa leivälle tuore basilikan lehti tai ruokaan chiliä omasta ruukusta. Itse kasvatettuna on aina tuoretta saatavana ja halvemmalla kuin ostaa sitä kuivattua pussissa.

Mutta jotain on ostettavakin, kuten tämän päivän herkkuostokset kertovat. Kiertelimme Halpahallissa ruokaosastolla. Mitä kaikkea siellä olikaan, mitä löytyy ja mitä ei saa muualta? Kyllä on hyvä, että tännekin on saatu tuollainen edullinen ja monipuolinen kauppa! 
Tulijaisena mm. Inkivääri-teetä ja appelsiini- ja mansikkamarmeladeja. :)

Postipäiväkin oli oikein antoisa. Itseasiassa Murunen on parhaillaankin postissa hakemassa pikkupakettia. Lupauduin yhteen tilaustyöhön korua tekemään, niin materiaaleista osa tulee tänään. Samassa paketissa hieman muutakin, mutta niistä enemmän myöhemmin. 
Lisäksi posti toi voittamani hiirimaton ja ystäväni lähetti nimipäivälahjakseni iiiison suklaalevyn. Tuo on piparin makuista suklaata. Maistelen sitä pikkuhiljaa, mutta pitää jouluksi saada taas laktaasientsyymipillereitä, niin saan syödä laktoosipitoista enemmänkin. Ilman niitä pillereitä tuollainen suklaalevy säilyisi minulla monta kuukautta! 

Tämä oli jo kauan haaveenani, mutten ollut raaskinut tilata. Ääriviivatarroille kansio.Nyt sen sain sitten kirppikseltä parilla eurolla!

Sisällä on 25 taskua. Todellakin siis koko on ääriviivatarraliuskalle sopiva. Mahtuu hirmusesti tarroja ja olenkin jo aloittanut täytellä tuota kansiota. Lisäksi tossa on sellaset pikkuliuskat joka taskulle, joihin liimailen pikkutarran jokaiseen kuvaamaan sitä välikköä, millaisia tarroja siinä on. :)


Jo viikko sitten tuli tällainen palkinto! En todellakaan tiennyt voittaneeni suklaata! Postipaketti tuli ja ihmeissäni sen avasin. Laatikollinen suklaata! Kortissa onnittelut voitosta. Huh. 
Kaikenkaikkiaan tuossa paketissa siis oli 
1 iso konvehtirasia
2 konvehtiboxia
1 sydänrasia
4 suklaalevyä
6 patukkaa

Tästä riittää syödä kauan! Onneksi poikanikin oli viikonlopun täällä, niin sai hänkin osansa.
Eilen illalla aloitin askarrella inspiksen iskiessä kaikenlaisia ideoitani toteen. Yksi niistä oli tuo atc-kortti. Pientä suurta juhlaa. Lisääkin näitä kortteja pitäs tehdä. Tänään vaan en ole jaksanut enkä kerennytkään.

Kävimme aamupäivällä tällaisessa maastossa kävelemässä. ;) 
Tuo on ajoharjoittelurata. Ei sen kummempia. Kävin sen hukan nakkaamassa tuonne. ;)
Ja samalla reissulla löytyi vanha aittakin ja aitan kivijalan päällä pötkötti linnunpesä. Lähipuista kuuluikin sirkutus sille mallille, että pesän asukit ne siellä lähellä katselivat, kun Viltsu ja Murunen kyyköttivät taskulamppuineen aitan alusia tutkimassa. 


Kyllä sitä kaikkea tuleekin tehtyä... Ja ihan luvan kanssa. :D

Geokätköjä tällä hetkellä löydetty 242 kappaletta!

Js kerronpa senkin, että olen nyt aloittanut runokirjan tekoa.. Piakkoin ilmestyvät ne ekat atc-sivut. Onko sinun korttisi mukana?! ;)

Viltsu


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…