Siirry pääsisältöön

Wolkkarilla karhuveljeni luo jouluksi?!


Kiitos Wolkkarille ihanista heijastimista! Näitä hommasin 5 kpl, joista kaikkia värejä kuvassa. 3 lähtee kummipojille, niille pienimmille, ja 2 meille Murusen kanssa. On todella tärkeää näkyä pimeässä. Autoilija ei voi nähdä tummaa hahmoa pimeällä! Heijastin on siis halpa turvavarustus ja henkivakuutus! 

Joulukorttikin tuli tehtyä. On jo tosin mennytkin saajalleen.


Taustapaperi sen verran kaunis, etten halunnut sitä alkaa peittämään kuvilla. Vanhaa kalenteria käyttäen, timantti-levyä leikellen ja yhdistellen pikkujuttuja. Tällainen siitä sitten tuli. 


Sisäpuolella myös hieman koristelua. 


Tänään on saunottu, käyty katselemassa uusia astianpesukoneita, haettu Dolce gusto kapseleineen kotiin ja katsottu Karhuveljeni Koda. :) 

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…