Hae tästä blogista

Wolkkarilla karhuveljeni luo jouluksi?!


Kiitos Wolkkarille ihanista heijastimista! Näitä hommasin 5 kpl, joista kaikkia värejä kuvassa. 3 lähtee kummipojille, niille pienimmille, ja 2 meille Murusen kanssa. On todella tärkeää näkyä pimeässä. Autoilija ei voi nähdä tummaa hahmoa pimeällä! Heijastin on siis halpa turvavarustus ja henkivakuutus! 

Joulukorttikin tuli tehtyä. On jo tosin mennytkin saajalleen.


Taustapaperi sen verran kaunis, etten halunnut sitä alkaa peittämään kuvilla. Vanhaa kalenteria käyttäen, timantti-levyä leikellen ja yhdistellen pikkujuttuja. Tällainen siitä sitten tuli. 


Sisäpuolella myös hieman koristelua. 


Tänään on saunottu, käyty katselemassa uusia astianpesukoneita, haettu Dolce gusto kapseleineen kotiin ja katsottu Karhuveljeni Koda. :) 

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit