Vaihtokuoreen koiralle tutu?

Jipii, jipii! Se loppui nyt! Usean päivän kestänyt kovemman puoleinen migreeni! Ihana tunne, kun ajatus luistaa, pää on keveä ja jaksaa paremmin taas elää ja olla. Hyvä hyvä!

Mieleeni tuli vaihtoringit, joita olen nähnyt muissa blogeissa. Onhan ne ihania, ihan varmasti! Saada joululahja kesäkuussa, teetä 60 pussia ja kaikki eri makuja, Salaisia ylläreitä, lankoja, kasseja, vaikka ja mitä! en nyt todellakaan moiti yhtään noita rinkejä. Mietin vaan joka kerta, kun niitä näen, että milloin tulee meille vähempivaraisillekin oma vaihtorinki?

Ajatellaanpas nyt vaikkapa sellaista, että ostat 10 eurolla lahjan. Postitat sen 8,50 euron pakettimaksulla. Se on vajaa 20 euroa! Samaten kun alkaa ostamaan 6 eurollakin tavaraa, maksaa postarit päälle, se on yhä sen 10 euroa! Ei mulla ole varaa sellaisiin. Ja kuten sanoin, ei ole moite, vaan ihan omakohtainen tunnelma.

kuva lainattu


Itse osallistun yleensä vaihtokuoriin, missä pikkupostarilla selviää ja kotoa ne vaihdokit. Niinkuin tein itsekin vastikää vastaavan vaihtoringin. Tykkään vaihtaa ilmaisia atc-kortteja ja tykkään jopa siitä, että tehdään vaihtokauppaa tavaroilla! Olen saanut koruistani mm. leimasimia, helmiä, papereita... Nytkin on tiedossa nukelleni vaatteet korupakettia vastaan! Ja jos jokin vaihto olisi, mikä ostaa pitäisi, voisin lähteäkin mukaan siihen, että osta 2 eurolla jotain kirjemerkillä liikkuvaa. ei sen tartte olla 4 tikkaria. Se voisi olla vaikkapa piparkakkumuotti, suklaapatukka ja tarra-arkki tai vaikkapa kirppikseltä jotakin! Mutta 2 euronen on liian pieni vaihtorinkeihin. Aina vaan pitää olla siellä 10 euron tuntumassa ja postarit päälle. Harmitus! Ehkä eräänä päivänä, kunhan joulut ja uudet vuodet saadaan ohi, tulee sellainen 2 euron vaihtorinki! Tai salainen 2 euron ystävä! :D Halavalla menis, mutta ei kaikilla ole varaa enempään!

Kuva omani

Sitten päivän muut aiheet. Nimittäin lemmikit ja niiden vaatetukset. Olet varmaan nähnyt sadeviittoja, ulkohaalareita ja töppösiäkin koirilla. Hevosillakin on loimensa ja lehmillä ne "rintsikat". Ymmärrän toki, että koiran karvat rapakossa kastuvat ja että lyhytkarvaisella on kylmä ilman vaatetusta. Joku kivannäköinen haalari siis on ihan ok tällaisessa tilanteessa. Mutta hei, entä se, kun koiralle laitetaan mekkoa ja karvahattua ja aletaan pukea sitä kuin nukkea konsanaan! Missä menee hyvän maun raja?!

Itse en tykkää edes niistä pikkukoirille puetuista ballerina-tutuista, saatikka jos hullaantuminen pukmisleikkeihin menee vieläkin pitemmälle. Entäpä sinä, tykkäätkö vai oletko vastaan? Olen jopa törmännyt yhteen likkaan, joka pukee vaipatkin, siis ihmisten vaipat! koiralle! Koska se koira, ei ole hänelle lemmikki eikä koira, vaan vauva. VAUVA! Hän suuttui kerrankin siitä, kun joku oli mennyt sanomaan että kaunis koira sinulla. Niin... Meneekö siinä jo sitten se terveen järjen rajakin sekaisin?

Sen suuremmitta turinoitta, katsotaan kuvia!

Saako/Pitääkö koira(n) olla seksikäs? 
Kuva lainattu.

Jos otat koiran, haluatko sen sittenkin olevan leppäkerttu?! 
Kuva lainattu.

Sarjassamme puetaan koira ja lapset samaan nallepukuun, niin onpa ne suloisia?! 
Kuva lainattu

Ok, huvittava! Mutta onko koira iloinen kun yrittää tuo puku päällä liikkua? Kellahdanpa tästä kylelleni.. Ai mutta en voi, kun on tämä laatikkopuku päällä! 
Kuva lainattu.

Ok, ok... Ei ole edes puku, vaan maalattu koira! Ja on nätti! 
Mutta silti kysyisin, että MIKSI MAALATA KOIRA?! 
Kuva lainattu.

Ja eikun ihmeellisempää maalausta vaan! Plus noi kaikki härpäkkeet turkkiin töröttämään! Siin on koiralla rento olla ja kellahtaa pedille maate! 
Kuva lainattu. 


Haluaisinko koirani kantavan tällaista rumaa nukkea selässään ja kasvattavan sarvet?! EN!
Kuva lainattu. 

Jos tämän pitäisi olla kaunis ja herttainen morsiuskuva, niin miksi morsian näyttää onnettomalta?
Kuva lainattu.

Tämä asu on jo niin feikkiä että koirakin sekosi! Katso sen silmiä!
Kuva lainattu.

Tiedätkö... Mä en kommentoi tätä kuvaa enempää! Yksi sana riittää: 
SAIRASTA!
Kuva lainattu.


7 kommenttia:

 1. Onneksi nää "maalatut" koirat pestään heti kuvan ottamisen jälkeen, noihan on tehty vaan jotain kilpailuja varten... Onhan?!

  P.S. Migreeni on ihan hirveä asia. Hurr...

  VastaaPoista
 2. Niin, nämä nimenomaiset kuvat ovat kisakuvia, mutta vastaan tuli myös omalla pihalla olevia koiria maalattuina. Se on jokin trendi. :S

  VastaaPoista
 3. Voi apua! Annetaan eläinten olla eläimiä, kiitos! Järkkyjä kuvia! Nuo reppanat kun eivät voi itse valita että antaako pukea nuo kammotukset päälle vaiko eikö :P

  VastaaPoista
 4. No voi herranjestas, amerikkalaiset on daijuja...

  VastaaPoista
 5. Jossain ohjelmassa näin kun koiran kynsiä lakattiin. Surullista miten joku kokee sellaisen teon oikeudekseen :(

  VastaaPoista
 6. Itse omistan koiran jota on pakko "pukea" kun on kylmä sää,koska sillä ei ole pohjakarvaa ollenkaan. Siitä huolimatta nuo kuvat yllä on minusta ihan sairaita. En voi ymmärtää mikä ihmiseen menee kun tekee tuollaista koiralleen.
  Minä en todellakaan tajua mikä idea noissa kantokopissa on koiralle, nehän OSAA kävellä ihan itse, miksi niitä pitää kantaa???

  VastaaPoista
 7. juu ja itsekin ymmärrän tavalliset lämmittävät vaatteet jne, mutta en tätä nukkemaailmaa. Tämä nyt on minun mielipide, joten ei kannata niidenkään suuttua, joilla koira on puettu tutuun.

  VastaaPoista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

After the divorce - Eron jälkeen osa 10 : Katumustako ?

Karmea karjaisu ja sen perään huuto suoraan persiistä katkaisi tämän naisen unelmoinnin ja ihanimmat hitaat ikinä. Katsoimme Pasin kanssa hä...