Siirry pääsisältöön

Perheenlisäystä

Jos olet kipassut katsomassa kirppis-tarjontaani, olet saattanut huomata myynnissä olevan kapselikeittimen. Syy poismyyntiin on tämä uutukainen perheenjäsenemme, pieni pingun poikanen, joka "syntyi" eilen meille. :) Niin on äipän näköinen että! Yhtä pikkunen, yhtä pyöreä ja yhtä säihkyvä. ;D Meillä kun kahvia juodaan PALJON ja myös siis kapselikahveja, niin käytössä suurkuluttajana tämä oli loppupelissä edullisempi investointi, kuin maksaa joka kerta 50 senttiä enemmän toisesta kapselipakkauksesta. Vähäisemmällä käytöllä tai sanotaanko normaalikäytöllä se aikaisempikin olisi ihan yks ja sama, kumpaa käyttäisi. 50 senttiä vain siis ero, mutta tällaisilla jatkuvasti, joka päivä,  mooonta kuppia, niin äkkiä se 50 senttiä on jo 5 euroa! 5 euroa voi toiselle olla myös vähän, kun saa todellakin keittimen halavala, mutta vähävaraisessa perheessä vitosella eletään pitkälle! Eli kaikessa on laskettava! Mutta siis nyt on pikkurahalla tarjolla keitin kapseleineen! "kurkistusluukku"


Meidän uunituore perheenlisäyksemme päästi tottahan toki ensiparahduksensa heti kotiin päästyämme. Näin ihanaa kahvijuomaa saimme nauttia heti ensikättelyssä jo. 


Grande aroma ilman maitoa...


.. ja maidon kera.


"vauvan" kotiintulon kunniaksi myös suklaacookiesit. <3


Enää ei puutukkaan, kuin teline kapseleille, mutta koska sitä ei ihan heti saada, saa tämä kulho ajaa sen viran sen aikaa. Just mahtuu pari paketillista kapseleita siihen. :) 
Cafe au lait seuraavaksi. nam nam. 


Kaiken aikaa ei kahvia jaksa killittää, ellei välillä mussuta suolukkaakin. Päätin juhlistaa Murusen kesälomaa tekemällä hieman "arvokkaamman" salaatin meille ruuaksi. 
Jääsalaatin lisäksi kirsikkatomaattia, kinkkua, pekonia, kananmunaa ja parmesan-lastuja sekä kananmunaa. 


Päälle lirauteltiin sinihomejuusto-salaatinkastiketta. Tätä kastiketta etsittiinkin "kissojen ja koirien kanssa", mutta kannatti. Yksi firma ainakin tekee tätä. Tanakkaa tavaraa tosin ja voimakkaan makuista, mutta kun ei liikaa laita, hyvä on!


Minusta iltasella sininen hetki on kaikkein kaunein hetki. Mieleeni tulee jokin satumainen maisema, fazerin suklaalevyt, Smurffimaa ja mustikkasose. :) Kerran kerroin ystävälleni kaukana maailmalla, että meillä Suomessa on sininen hetki, jolloin kaikki näyttää siniseltä. Hän haltioissan kuunteli ja sitten alkoi innosta puhkuen hihkua, että hän tahtoo nähdä Smurffimaan! :D

Meillä ei iltaa pilannut edes myrsky tai sähköjen puute, sillä sähköt toimivat kaiken aikaa! Toisaalla, lähikylissäkin, sähköt kuuluivat olleen poissa! Hmm... salainen lisägeneraattori?


Haettiin jouluvalokin jo sisälle. Meidän jouluvalo kun ei ole kovin tyypillinen välkehtivä ja musiikkia rallattava dingle dingle little star-härpäke, vaan hillitty kaunis valopuu. Voi pitää huoletta marraskuussakin. :)

Ystävä kävi kylässä kauempaa ja toi punaviiniä tullessaan, joten lähitulevaisuudessa nautiskelemme jälleen herkkuhetkestä. Kerroimmekin hänelle, että tämä syksy on ollut niin uskomaton! Aiemmin kaikkea kökköä tullut niskaamme ihan olan takaa, mutta nyt on niin käsittämätön fiilis! Asunto, lapsen asunto ja auto, tietokone ja ajokorttiasiat kunnossa. Meille matka tulossa. Sekin, että enää ei ole papereissani tieto: Ei ole vikaa löydetty! Vaikkei syytä tiedetä, tiedetään se, että toiminnallinen vika on ja ymmärretään se, miten se kipu tulee. Eikä mietitä psyyken osuutta enää! Lisäksi voitin aikaisemmin useamman satasenarvoisen tuotteen, jonka myytyä sain koko summan käteeni. Juuri silloin, kun meillä oli kaikista vaikeinta rahallisesti! Tällaisia asioita parin kolmen kuukauden sisällä! Ei vaan voi oikeasti käsittää, että kuinka niin suuria, arvokkaita asioita, joista joku voisi sanoa, että ok, sattuuhan sitä, mutta meillä on turvattu koko elämämme! Ilman enkeleiden apua emme olisi tässä pisteessä! 

Hiljennyn!



Kommentit

Tiikeriankka sanoi…
Mä en suostu juomaan kahvia, jos se ei tule StarBucksista tahi minun kapselikeittimestäni <3 Mulla on kanssa tuo saman valmistajan keitin, mutta se isompi pyöreä malli :) Mieheke osti sen mulle viime vuonna joululahjaksi ^_^ Sillä on myös tosi hyvää teetä!
Liisax sanoi…
Tommonen pingviinikeitin pitäs ittelleki hommata.. ko joskus ois sillon rahaa ko niitä on jossain tyrkyllä. :) Anoppilasa semmonen on ja kyl sillä niin hyviä ja erilaisia kahveita saa aikaseks. :P
Katja sanoi…
Minä en ymmärrä kahvin päälle, mitä nyt ehkä kerran vuodessa hörppäsen cappucinon, jos mies löytää hyvän jota voi suositella. Tänä vuonna taitaa olla vielä juomatta. Vihreät teet saa mulla koneen hyrräämään.

Sun salaattis näytti niin hyvältä, tuosta tönköstä salaatinkastikkeesta huolimatta ;O), että kuola valuu ja piti mennä kaapille katsomaan, että mitähän sitä löytäis sieltä.
Vilimarika sanoi…
Meillä juodaan kahvia. Keitinkahvia, pannukahvia, nuotiokahvia, kapselikahvia, perkolaattorikahvia... Myös teetä ja/tai matea ja yrttijuomia kuluu päivittäin. rooibos, vihreä, valkoinen, musta...
Kyllä kylässäkin juodaan tavallista kahvia. Ei viedä mennessämme take awayta. :D
Meillä nautinoja, harrastuksia jahemmotteluja ei tapahdu kampaajalla, shoppaillessa, salilla, teattereissa, baareissa jne, vaan nautiskellaan kulinaristisista asioista.
Mielettömän upea pingviini.
Mukavaa viikkoa sinulle
Neta sanoi…
Siis myynnissä keitin?Missä? Tuo valopuu on ihana,olen noita kaupassa nähnyt ja salaatti,NAM,pitääpäs kokeilla!
Vilimarika sanoi…
Neta, klikkaa linkkiä kurkistusluukku. ;) nyt en pääse koneelle laittamaan linkkiä uudestaan.
Armi Korhonen sanoi…
Wau, mikä herkkukeitin teillä on! *kateellisena täällä viertelen*
Mutta olet sinä sen ansainnutkin varmasti!
Viimeaikoina olen huomannut juovanu itse vähemmässä määrin kahvia, sillä olen jo alkanut hörppiä lämmintä glögiä myös iltapalalla voileipien kera, Nam Nam... :)

Koskas se teidän matkanne toteutuukaan? (vai oletkohan jo aikaisemmissa postauksissasi kertonut...en vain ole päivitellyt itseäni ajantasalle vielä-jatkan siis lukemista eteenpäin..)

Mukavaa viikkoa sinulle! :)

Susanna sanoi…
Täytyypä sanoa, että näköjään voi kahvimasiinakin olla suloinen ;D
Tuula sanoi…
Meille tuskin ikinä tulee erikoiskeitintä. Juodaan "taviskahvia" Ne kerrat, kun olen jotain erikoiskahvia juonut, niin eteen tulee nopea vessareissu :( Ei ole laktoosiongelmia, ei mitään sellaista. Ne vaan aiheuttaa sen, samoin automaattikaakao...

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…