Siirry pääsisältöön

Blogini on...

Kaikki kuvat ovat tekemiäni koruja, jotka vielä etsivät kotia. 

Yhdysvallat
942
Suomi
744
Saksa
43
Ruotsi
25
Kiina
13
Puola
9
Ranska
4
Britannia
4
Malesia
4

Venäjä
3

Blogini on saavuttanut suosiotaan pikkuhiljaa. Aloitin Vilin verstaalta, jossa Vuodatuksen alaisuudessa esittelin postikorttejani ja kerroin elämästäni. Teknisten ongelmien jälkeen siirryin Bloggeriin ja aloin laajentaa aihealueitakin. Samalla vaihtui blogini nimi Inspirationiksi. 

Inspiration on toiminut nyt reilun vuoden ja tällä hetkellä käsittelen elämäni ja korttien lisäksi koruilua, tuote-esittelyjä, kirjoja, ruoka-ohjeita, pohdiskelen elämää ja herättelen keskustelua vaikeistakin aiheista, kuten anteeksi pyytäminen, koulukiusaaminen, seksuaalisuus jne. Pyrin kuitenkin pitämään blogini kiinnostavana ja asiallisena. Lisämausteena ovat omat runoni, jotka toimivat päiväkirjanani, sekä erilaisiin haasteisiin osallistuminen ja arvontojen ja Inspis-haasteiden pitäminen. 

Inspis-haaste on tarkoitettu paperiaskartelijoille ja siinä on joka kuukausi arvontakin. Inspis-kuvaleikki kiertää blogista toiseen leikkimielisesti kisaten. Siinä runoillaan ja kuvataan ja arvuutellaan oikeaa sanaa. Lisäksi myyn omia korujani ja korttejani sekä kirppistavaraa. 


Blogillani on vakituinen lukijakunta joista osa on "virallistaneet" lukijuutensa, osa taas pysyttelee taustalla. Kertakävijöitäkin varmasti riittää. Tällä hetkellä blogiani on katsottu yli 52000 kertaa ja kuukaudessa kävijöitä on vajaa 5000 kappaletta, joten ei aikaakaan, kun juhlistetaan toivon mukaan pyöreää sataa tuhatta. ;) 

Blogini tekstin saa käännettyä eri kielillekin, mikä auttaa ymmärtämään katsomaansa. Reaali-tilaston mukaan Yhdysvallat ja Suomi painivat keskenään, kummastako on enemmän lukijoita. HYVÄ SUOMI! Taistossa suurvaltaa vastaan! ;) 

Mielelläni otan palautetta vastaan, ehdotuksia, ideoita, neuvoja, ruusuja ja risuja. Pidän silti blogini omannäköisenäni, vaikka mielelläni tasoittelenkin sitä lukijoitteni toiveiden mukaankin. 


Tuotetestaukset ovat yksi oleellinen osa bloggaamistani ja samalla keinoni saada kokeilla jotain extraa. Olenhan pysyvästi työkyvytön ja sen vuoksi vähävarainen, joten extrat jäävät hyvin pitkälti nimenomaan sponsoreiden ja muiden lahjoittajien varaan. Halutessasi voin esitellä myös sinun tuotteitasi, blogiasi tms, enkä todellakaan mistään rahasta sitä tee! Teen sen halusta, uteliaisuudesta, ilosta, auttamisen halusta, mielihyvästä, innosta, hauskuudesta ja mielenkiinnosta! Ota yhteyttä inspis@luukku.com 


Kaiken aikaa saa esittää toiveita, mistä aiheista tai mitä haluat lukea tai nähdä Inspirationissa. Omia kuvia tai muita tunnistetietoja en voi täällä esitellä, sillä henkilökohtaisista syistä pysyttelen nimimerkin takana. Näin voin kirjoittaa aroistakin aiheista kasvottomana ja turvassa. 

Inspiration on löydetty kuitenkin hyvin ilman omaa mainostamistanikin, sillä tälläkin hetkellä Inspiration kisaa Indiedays blog awardissa lifestyle-kategoriassa inspiroivimman lifestyle-blogin tittelistä! "ÄÄNESTÄMÄÄN". Vielä on aikaa äänestää! En usko saavani tarpeeksi ääniä kymmenenkään kärkeen pääsemiseksi, koska toisilla lukijoita voi olla jopa kymmeniä tuhansia, mutta jokainen ääni on tärkeä! Siitä näen, kuinka moni oikeasti tykkää lukea Inspistä. 


Bloggaaminen on saanut alkunsa halusta jakaa omia kokemuksia ja ideoitani sekä auttaa toisia löytämään ilo ja positiivisuus, oman elämän hyvyys. Saada toiset huomaamaan, että elämä on arvokas lahja! Samoin terveys, työ ja ystävät. Omat harrastukset, rakkaus, hyvä ruoka... Että arkikin voi olla juhlan arvoista! Että ilon ja onnen voi saavuttaa, vaikka välillä onkin vaikeaa, kurjaa ja surua.  Uskon, että tämä tulee jatkumaan samalla tavalla ja toivottavasti sinun kanssasi kuljemme vielä pitkän matkaa yhdessä. 


Ruusut, risut ja mitä mieleen tulee : Inspis@luukku.com

Kiitos kun jaksoit lukea! 
ViltsuKommentit

Tiikeriankka sanoi…
Onpas hienoja koruja! :o Mutta tuo äänestys on jo päättynyt? 10.11 oli kai viimeinen päivä :)
Vilimarika sanoi…
Ohops, totta! Sehän loppuikin jo! Kiitti huomiosta. ;) Jotenkin itse oletin sen olevan marraskuun loppuun. :D

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…