Siirry pääsisältöön

Blogini on...

Kaikki kuvat ovat tekemiäni koruja, jotka vielä etsivät kotia. 

Yhdysvallat
942
Suomi
744
Saksa
43
Ruotsi
25
Kiina
13
Puola
9
Ranska
4
Britannia
4
Malesia
4

Venäjä
3

Blogini on saavuttanut suosiotaan pikkuhiljaa. Aloitin Vilin verstaalta, jossa Vuodatuksen alaisuudessa esittelin postikorttejani ja kerroin elämästäni. Teknisten ongelmien jälkeen siirryin Bloggeriin ja aloin laajentaa aihealueitakin. Samalla vaihtui blogini nimi Inspirationiksi. 

Inspiration on toiminut nyt reilun vuoden ja tällä hetkellä käsittelen elämäni ja korttien lisäksi koruilua, tuote-esittelyjä, kirjoja, ruoka-ohjeita, pohdiskelen elämää ja herättelen keskustelua vaikeistakin aiheista, kuten anteeksi pyytäminen, koulukiusaaminen, seksuaalisuus jne. Pyrin kuitenkin pitämään blogini kiinnostavana ja asiallisena. Lisämausteena ovat omat runoni, jotka toimivat päiväkirjanani, sekä erilaisiin haasteisiin osallistuminen ja arvontojen ja Inspis-haasteiden pitäminen. 

Inspis-haaste on tarkoitettu paperiaskartelijoille ja siinä on joka kuukausi arvontakin. Inspis-kuvaleikki kiertää blogista toiseen leikkimielisesti kisaten. Siinä runoillaan ja kuvataan ja arvuutellaan oikeaa sanaa. Lisäksi myyn omia korujani ja korttejani sekä kirppistavaraa. 


Blogillani on vakituinen lukijakunta joista osa on "virallistaneet" lukijuutensa, osa taas pysyttelee taustalla. Kertakävijöitäkin varmasti riittää. Tällä hetkellä blogiani on katsottu yli 52000 kertaa ja kuukaudessa kävijöitä on vajaa 5000 kappaletta, joten ei aikaakaan, kun juhlistetaan toivon mukaan pyöreää sataa tuhatta. ;) 

Blogini tekstin saa käännettyä eri kielillekin, mikä auttaa ymmärtämään katsomaansa. Reaali-tilaston mukaan Yhdysvallat ja Suomi painivat keskenään, kummastako on enemmän lukijoita. HYVÄ SUOMI! Taistossa suurvaltaa vastaan! ;) 

Mielelläni otan palautetta vastaan, ehdotuksia, ideoita, neuvoja, ruusuja ja risuja. Pidän silti blogini omannäköisenäni, vaikka mielelläni tasoittelenkin sitä lukijoitteni toiveiden mukaankin. 


Tuotetestaukset ovat yksi oleellinen osa bloggaamistani ja samalla keinoni saada kokeilla jotain extraa. Olenhan pysyvästi työkyvytön ja sen vuoksi vähävarainen, joten extrat jäävät hyvin pitkälti nimenomaan sponsoreiden ja muiden lahjoittajien varaan. Halutessasi voin esitellä myös sinun tuotteitasi, blogiasi tms, enkä todellakaan mistään rahasta sitä tee! Teen sen halusta, uteliaisuudesta, ilosta, auttamisen halusta, mielihyvästä, innosta, hauskuudesta ja mielenkiinnosta! Ota yhteyttä inspis@luukku.com 


Kaiken aikaa saa esittää toiveita, mistä aiheista tai mitä haluat lukea tai nähdä Inspirationissa. Omia kuvia tai muita tunnistetietoja en voi täällä esitellä, sillä henkilökohtaisista syistä pysyttelen nimimerkin takana. Näin voin kirjoittaa aroistakin aiheista kasvottomana ja turvassa. 

Inspiration on löydetty kuitenkin hyvin ilman omaa mainostamistanikin, sillä tälläkin hetkellä Inspiration kisaa Indiedays blog awardissa lifestyle-kategoriassa inspiroivimman lifestyle-blogin tittelistä! "ÄÄNESTÄMÄÄN". Vielä on aikaa äänestää! En usko saavani tarpeeksi ääniä kymmenenkään kärkeen pääsemiseksi, koska toisilla lukijoita voi olla jopa kymmeniä tuhansia, mutta jokainen ääni on tärkeä! Siitä näen, kuinka moni oikeasti tykkää lukea Inspistä. 


Bloggaaminen on saanut alkunsa halusta jakaa omia kokemuksia ja ideoitani sekä auttaa toisia löytämään ilo ja positiivisuus, oman elämän hyvyys. Saada toiset huomaamaan, että elämä on arvokas lahja! Samoin terveys, työ ja ystävät. Omat harrastukset, rakkaus, hyvä ruoka... Että arkikin voi olla juhlan arvoista! Että ilon ja onnen voi saavuttaa, vaikka välillä onkin vaikeaa, kurjaa ja surua.  Uskon, että tämä tulee jatkumaan samalla tavalla ja toivottavasti sinun kanssasi kuljemme vielä pitkän matkaa yhdessä. 


Ruusut, risut ja mitä mieleen tulee : Inspis@luukku.com

Kiitos kun jaksoit lukea! 
ViltsuKommentit

Tiikeriankka sanoi…
Onpas hienoja koruja! :o Mutta tuo äänestys on jo päättynyt? 10.11 oli kai viimeinen päivä :)
Vilimarika sanoi…
Ohops, totta! Sehän loppuikin jo! Kiitti huomiosta. ;) Jotenkin itse oletin sen olevan marraskuun loppuun. :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…