Siirry pääsisältöön

Kiitos, tuo oli hyvä idea!

Ellei tiedä, mihin on matkalla, päätyy todennäköisesti jonnekin muualle.  Minä tiedän, minne nämä ihanat pikkukirjat ja tagi ovat matkalla. Minun mukanani uuteen verstaaseeni. :) Kuvasta löytyvät niin saamani ihanat kirjaset, joista osassa on decoiltu ja runoiltu ja tuo isoin oli tyhjä ja olen siihen itse runoillut ja sitten on tagi, jolla olen voittanut ihka ekan kerran blogihistoriassani jotakin! tunnearvoa siis!

Minä olen päätynyt kerta toisensa jälkeen blogejanne lukemaan ja toisinaan myös kommentoimaan. Nyt kuitenkin olen poistanut muutaman blogin kokonaan lukulistaltani, koska siellä ei ole ollut mitään uusia postauksia kuukausiin,ellei jopa vuoteen, joten oletan, ettei blogit ole enää "elossa". Jossain vakkariblogissani taas ei kommentoiminen onnistu enää ja jossakin salasana estää blogiin pääsyn, joten turhaahan minä "luen" sellaista, mitä en voi lukea.

Olemme tänäänkin käyttäneet kisua lääkärissä. Oli toipumassa, mutta kunto romahti uudestaan. Tänään nukutettiin ja unessa tutkittiin ja annettiin ensihoito. Jos ei muutosta tule yön aikana, huomenna pikkumies lähtee lääkärin tykö koko päiväksi ja on mahdollista, että joutuu leikkaukseenkin. Toivotaan parasta...

Tiedätkös, että se tuntuu todella hyvältä, kun edes joskus, kun teet jotain oikein tai hyvin, parhaasi mukaisesti, saat siitä arvostusta. Kiitosta ja kehuja. Joku sanoo vaikkapa työkaverilleen, että hei, toi oli kivasti tehty! Hyvää työtä! Mutta kuinka vaikeaa se onkaan huomata ne hyvät asiat ja vieläpä toista kehaista?! Kateus... voi että! Minä haluan kiittää ja arvonsa kertoa Tarjalle, jolta sain nämä ihanat villasukat ja ruusut! KIITOS! Todella siistiä jälkeä ja vilukissan unelmaa! Oli ilo antaa hyvän kiertää kanssasi!


Älä koskaan arvostele ketään sen perusteella, mitä näet! tiedätkös, että aamunvirkkukin voi vaan yksinkertaisestiolla valvonut kokonaisen yön, toisenkin! Nimimerkillä heräsin kello 2 ja siitä asti valveilla ollut. Väsyttää, mutta en voi nyt alkaa nukkumaankaan vielä. Jospa ensi yö menisi hyvin... aamulla mieleeni tulikin haikea ajatus siitä, että urakka loppuisi pian, olisi pari lepopäivää ja sitten saunapäivä ja ah ihanuus! Rentous ja hyvä olo! Pois kivut ja rytmihäiriöt ja muut murheen kryynit. Vaikkei ketään pidäkkään arvostella näkemänsä perusteella, voi nähdä jotain muuta, mitä arvostella. Kuten vaikkapa nämä ihanat atc:t, jotka sain ATC-sateesta! Kiitos Ansu!


Silmät, aika, dia ja essu. Niistähän se SADE tulikin. ;)

Tuli myös Lauskilta ihanuus! 


Hurjasti ihania tarvikkeita kortteiluun ja koruiluun! Olen todella kiitollinen tästä sponssauksesta! Itselläni ei ole juurikaan kauniita kuvia, mistä askarrella tai tällaista tarpeellista kaunista materiaa. Nyt pääsen eteenpäin näiden avulla ihan eri tavalla taas! KIITOS!


Lopuksi pieni haaste. Otatko vastaan? Sano yksi,kaksi, vaikka kaikki seuraavat lauseet tämän tulevan viikonlopun aikana! Jollekulle, tai vaikka sitten omalle peilikuvalle.

Hyvää huomenta! Tuo oli hyvä idea! Kiitos! Anteeksi!  Hyvää illanjatkoa kotiinkin!

Kommentit

Voi kun ihana juttu,että oli mieluisia :) Laitoinkin sinulle jo sähköpostia,että laitan lisää tulemaan jossain vaiheessa jos niistä on iloa :)! Pientähän nuo laittamani jutut on,mutta olen niin onnellinen jos pystyin ilahduttamaan :) Kahden lapsen yksinhuoltajana tiedän että pikkujututkin saa päivään ja jaksamiseen ihan uutta potkua :) Kauneinta viikonloppua.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…