Siirry pääsisältöön

vastaukset haasteeseen ja eteenpäin laitto

"Miss Bubble´s lifestyle"-blogista tulla tupsahti haaste. Tässä ovat saamani kysymykset, joihin vastailen. 

 1. Kesän 2013 kohokohta?

Uskoisin, että kohokohta on tulossa vielä, sillä kerran vuoteen, nimenomaan kesän loppupuolella, pakkaamme kimpsut ja kampsut Murusen kanssa ja lähdemme joko mökkilomalle tai telttaretkelle. 

Meillä ne mökkilomat ovat vaatimattomissa olosuhteissa kera kakkelihuussin ja ilman sivistystä muutenkin. Emme kaipaa mitään posliinipönttöjä tai sähköhelloja. Ehei! Mökki on mökki ja kotitalo on sitten ihan eri asia. Kaipaamme rauhaa, hiljaisuutta, luontoa ja puhdasta ilmaa. Kaipaamme veden liplatusta rantakiville ja laiturilla istumista aamukahvin kanssa. Kaipaamme lokkien kirkumista päiväauringon paisteessa ja iltahämärässä nuotion loimua. Tähtitaivaan alla vain me kaksi saunan raikkaina. Sitä haluamme kumpikin. Ja sen eteen teemme sitten kaikkemme. 

Ei ne meidän vuokraamat mökit maksa paljoa. Vaatimattomuus todellakin on se meidän juttumme. Kerran saatiin kympillä koko viikko, kerran ihan ilmatteeksi, kunhan vaan pistettiin se sitten talviteloille jälkeemme. Juuri niin. Kauhulla katseltiin mökkien hintoja, kun ihan keskellä ihmisvilinää pelkillä runkopatjasängyillä kalustettu "mökki" maksoi 800 euroa viikolta! Huoh!

Tulossa on siis kohokohta. 

2. Seuraava sisustushankintasi?

Jaa-a... Ajattelin, että jos voittaisin sen seuraavan sisustushankintani jostakin. Vetämässä on lirpukkeet niin seinäkellolle, astiapyyhkeille kuin puiselle rasiallekin. Olikohan muitakin vielä? Juu, oli. Peittoa ja popparikulhoa. En nyt muista mitä kaikkea olen netissä, kaupoissa, mainosten mukana jne täytellyt ja laitellut. 

Oliskin rahaa ostaa, niin ostaisin taulutelkkarin. En nimittäin jaksa siirtää tuota kuvaputkitoosaa edes yksin! Murusen kanssa on remppamiesten edestä sitä kööjätty ja huh ja puh että kumpasellakin selät huutivat Hallelujaa!

3. Kallein tekemäsi sisustus/vaate/laukku/kenkäostoksesi?

Sisustus.. kallein... öööö...

Lasketaanko sänky sisustukseen? Ai ei vai.. No mutta kun enhän minä ole ostanut, kun olen saanut lahjoituksena lähes kaiken! voi kääk-känä. 

Voisikohan se sitten olla talvitakkini, josta maksoin 30 euroa? Kalliimpi se oli, kuin talvikengät. 

4. Minne haluaisit matkustaa?

Minun suosikkimatkakohteeni ovat hieman eksoottisimpia. Nimittäin JOS voisin ja uskaltaisin ja se oikeasti olisi mahdollista, lähtisin Jemeniin, Saudi-Arabiaan, Omaniin, Qatariin.. Myös Armenia, Afganistan, Nepal, Gambotza, Gambia, Etelä-Afrikka, Kenia, Marokko,... Hyvinkin kaukana noissakin niistä turistikohteista. No Jemenissä kyllä Sanaa olisi nähtävä ja sitten "kylille". 

Jos kuitenkin voittaisin lotossa ja lakkaisin köyhtymästä, niin tosiasiassa löytäisimme itsemme varmaankin jostain päin Afrikkaa. 


5. Lemppariruokasi?

Kuten olen kertonut, ruoka on asia, jota arvostan. Sitä kun tarpeeksi kauan nälkää näkee, maistuu ihan mikä tahansa. Sekin lajike lautasella, mikä hyllyy valkoisena ja näyttää epämääräiseltä. Nyt kuitenkin ruoka on jokapäivä pöytäämme tullut, joten lempiruokiakin osaan nimetä paremmin. Lempiruoka ei kuitenkaan tarkoita normaalia ruokatottumustani tai että sitä usein saisin. 

Riisi. Se on ihan ehdottomasti sellainen raaka-aine, mistä saa mitä vaan tehtyä ja syön sitä vaikka siltään. 

Naan-leipä. Ah ja nam! 

Tulisesti maustettu meksikolaistyyppinen papupata. 

toisinaan sitten tekee ihan sikana mieli roskaruokaa. Hampurilaisia, pizzaa, kebabia... Taisin viimeksi syödä hampurilaisen, kun Riina sen piffasi mulle kera pöllökukkaron. :)

Niin ja ruuaksi luokittelen ehdottomasti myös kaikki mössö-höpömousse-mässyvaahto-härpäkkeet. Ai jumpe! Herkkumaha vetää ihan milloin tahansa kaikkea valkosuklaa-suklaa-mansikka-pehmis-ihan mitä tahansa vaahtoa!

6. Linkitä yksi lempparibiisisi.

Mulla on elämäni biisejä olemassa. Sellaisia, joiden voimalla jaksan ja jaksan ja olen minä. Löytänyt sisimmät tuntemukseni.  En kuitenkaan niitä linkitä, vaan jotain sellaista, mitä kuuntelen hyvinkin mielelläni myöskin. Mun ja Murusen kappale.7. Mille aikakaudelle matkustaisit jos saisit matkata aikakoneella haluamallesi aikakaudelle? Miksi? Perustelut.

Jonnekin inkkariheimoon olisin menneisyydessä halunnut palata. Kun inkkarit olivat oikeasti inkkariasuisia ja -tapaisia. Ei näitä nykyajan kerrostaloasujia. Se koko kulttuuri heillä silloin menneisyydessä kiehtoisi. Vaatimattomuus, uskomaton kauneus ja perhekeskeisyys. Rohkeus ja rakkaus.
Toisaalta aika uhkarohkeaa matkustaa sinne, kun villin lännen rangerit eivät tykkäisi heistä ja pum pum pum vaan ja meitsikin voisi olla raato. :(

Pitänee harkita uudestaan... 

Toisaalta, haluaisinko edes palata menneeseen, koska tässä hetkessä on kaikki hyvin ja olen vihdoinkin onnellinen!? 


8. Kaunein asia Suomen kesässä?

Rakastan Suomen kesää, enkä halua täältä kesällä pois edes lähteä. Lämpö, valo, luonnon elo, se vapaus, kun ei tarvitse tunkea tuhottomasti vaatteita pärjätäkseen ulkona, koko kauneus, mitä ympärillämme on ja kuinka ihmisetkin ovat iloisia ja nauravia. Kyllä kauneinta  on nimenomaan luonto ja vastaantulijoiden naamat!

9. Paras kesäjuoma?

Kyllä se on raikas hiilihapotettu vesi.
Jos herkutella haluaa, ja haluanhan minä, niin sitten teharilla pistän mahdollisimman paljon jäitä ensin murskaksi ja sitten teen joko lassin, smoothien, fruitien tai hedelmäisen maitojuoman. 

10. Oletko käynyt kesätapahtumissa? Millaisissa? Musiikkitapahtumissa tms.

En ole käynyt. Minulle tapahtumaa on ollut käydä geokätköilemässä tai poimimassa marjoja. ai joo, mansikkapellolla käytiin ja siellä oli väkeä aika lailla. :)


Kiitos SatuMaria haasteesta ja kysymyksistä! 

Laitan haasteen seuraaville blogeille eteenpäin (Blogit bongattu lukijat-sarakkeestani):Muistakaa haastaa tekin sitten blogeja omilla kysymyksillänne!


Ja haastamilleni blogeille minun kysymykseni kuuluvat näin:

1. Minkä menetys sinua on kirpassut eniten?
2. Kun tänään katsot elämääsi taaksepäin, mitä mieleesi tulee ekana, mitä harmittelet yhä?
3. Oletko kateellinen tai ollaanko sinulle kateellisia? Mistä ja miksi?
4. Käsi sydämelle, huudatko lehtimyyjille, ovikaupustelijoille, kerjäläisille?
5. Oletko oikeasti onnellinen? Miksi?
6. Tunne vai järki-ihminen? 
7. Asia, mikä sinun pitäisi tehdä, muttet ole tehnyt vieläkään ja miksi se vieläkin on tekemättä?
8. Kuinka rasismi sinussa tulee esille?
9. Minkälainen kuva on facebookissa profiilikuvanasi? 
10. Onko erotiikka sallittua vanhoillakin? (vanhempasi, isovanhemmat, sinä itse kenties? )

On mukava kuulla teistä hieman enemmän. Tutustua paremmin, pintaa syvemmältä kenties, ja siksi teidät tällä kertaa tähän valitsinkin. :)

Kommentit

 1. Kiitos haasteesta :) Saattaapi jonnin aikaa mennä ennenkuin saan kysymyksiin vastattua,mutta teen sen kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Oi mahtavaa, mitä tekstiä :) Mää tulen viettämään täällä monta rattoisaa hetkeä :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesata! Muutama aika kiperäkin kyssäri oli...laittaa mietintä myssyn päähän :)

  VastaaPoista
 4. Hahaa! Arvaappa kuka sai vihdoikin vastattua haastekysymyksiin?? ;D
  Ja sitten... en tiedä, että onko se sallittua, mutta laitoin haastetta omilla kysymyksillä myös takasin päin! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …