Korttien keskeltä, Hyvää päivää!

Juu, olen ollut paljon poissa kotoa ja hieman kiireisempi kuinyleensä. Olen ollut reissussa ja hoidellut asioita, retkuillut/retkeillyt ja sitä ja tätä ja tuota. 

Hieman ollut hiljaisempaa atc-rintamalla, mutta nyt taas muutama vaihto tehty ja uusia korttejakin siinä samalla. Ihan suoraan sanottuna inspiraatiota laimentaa remppa, mikä täällä on käynnissä myöskin, koska ensinnäkään ilma ei kierrä eikä tuuletu juurikaan mistään ja kun happi on loppumassa päivähelteillä, ei vaan innosta tehdä mitään ja toisekseen sitten kun saa ikkunoita auki, että jos muoveihin viilletyistä aukoista saisi hieman happea kotiin, niin sitten ne ikkunat ovat edessä ja tarvikkeet pois ikkunoiden edestä jne. Ei hirveesti innosta sit istahtaa siihen sumppuun ja yrittää tehdä jotain. 

vaan välillä se Inspis vaan on niin voimakas, jotta jotakin on tehtävä sen lieventämiseksi ja toisaalta tarpeeseenki. Kipu-terapiana nyt ollut enemmänkin meditointi ja syvärentoutus sekä korujen kanssa näpertely, mihin ei pöytää ja sellaisia tarvikkeita tarvita.


Arvaatko, mikä tässä 18-vuotis-kortissa on se tärkein teema? 
Minäpä kerron, mitä tässä yritän tuoda esille.
Tärkeimpänä oli värit, eli pinkki, turkoosi ja lime pitäisi näkyä. Lime oli haasteellinen, joten tyytyminen sinnepäin. Kaikki muu on sitten "yhdentekevää". ;)

No ei sillai... Itse otin aiheeksi linnut ja pesästä pois muuton. Aikuisuuteen lentämisen ja omien siipien kokeilun. Ja vaikka se oma pesäkolo jääkin taakse ja oma pesä rakentuu, aina voi muuttolintu palata takaisinkin. 


Sain Korttisirkuksen verkkokaupasta ihania ruusukiiltokuvia, joille nyt oli heti käyttöä. Täydelliset ruusut kaikkeen korttiaskarteluun!

Kultaa reunoihin kuvaan. Antaa juhlavamman tunnelman. 


Merirosvolippu-coctailtikusta tein teemaan sopivamman lipun. 
Kukkaset myös värien mukaan valittu. 
Pitsissä tuo turkoosi oli valmis, mutta valkoiseen värjäsin itse nuo teemavärit.
Kuvassa lippu näyttää märältä korttia vasten ja onkin vielä, mutta liimaus kuivuu ja katoaa täysin!


Pro markereilla värjätty kuva. 
Kiiltokuva-pesä.
Taustalla valkoisesta kakkupaperista ärjätty teemaan sopiva ja vielä reunatkin kävin hohtavalla värillä läpi. 
Korttikuva on käsitelty kimaltelevaksi etupuolelta!


Kortin taakse jatkuvat pitsit. 
Sisälle korttiin kirjoitan tuolle vaaleansiniselle taustalle jotakin kaunista. 
Taidan keksiä ihan oman runoni tai jotain vastaavaa.

Kortti tulee tärkeälle henkilölle. Tätä et siis voi ostaa. 
Kortin suunnittelin ja toteutin ihan omaa lastani ajatellen.
<3

Se, mitä on jaettavaksi, on nämä atc:t. Katso vapaasti vaihdettavalta sivulta, mikä on yhä vapaa ja mikä ei. Siellä ne kaikki atc:t ovat. :)


Lentopostia


Maista edes!


Voguen kansi

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Ihania kortteja kaikki ja kiva löytää korteista tuttuja matskuja. Minäkin aion pitää välillä taas ihan kortittoman viikonlopun, lähden pienelle kyläilyreissulle Lohjalle, tänään olen pakastanut mansikoita ja huomenna pitäs pestä auto vai jättäskö sen sunnuntai iltaan ja silittäs huomenna vaatteita niin reissuun kun maanantain työhaastatteluun.Kyllä mä tänäänkin piipahdin tekemässä pari korttia Askarteluvuoren vaihtoon mutta niitä ei voi viel laittaa näytille.
Upeuksia olet askarrellut.