voitto ja aamusta jo hyvä fiilis

Eihän ne mitkään päivät ole koskaan samanlaisia. Ei eilinen, tänään tai huomennakaan. Ja hyvähän se vain on. Saamme jännittää aamusta, mitä päivä tuokaan tullessaan ja ne ikävät asiat sitten myöskään eivät stressaa koko aikaa. on asioita, joille emme voi mitään ja asioita, joille voimme. Joskus väsy iskee niin täysin koko elämään, että tarttee hieman hengähtää, kerätä voimia ja sitten taas jaksaa. Jotkut taas porhaltavat väsymyksestä huolimatta täysillä, mutta loppuuko se sitten kerralla kuin seinään? 

Epäonnen hetkellä ajattele; eilen ei sitä 
vielä ollut ja huomenna se jo on ohitse.
-Friedrich Hebbel


Eilisen päivän postin mukana sain sekä Kelalta hyviä uutisia, että myöskin "Pinskun blogista" voittamani palkinnon. 



Tällainen ihana runsas askartelumateriaalipaketti ilahdutti kyllä todellakin! Ja sellaisia leimakuviakin, mitä en omistanutkaan itse. Ilohan niitä on alkaa väritellä aiemmin saamillani kynillä ja muutenkin siis nuo herkullisen väriset paperit, kaikki koristukset... Nami nami!
Pinskun sanoja lainaten; blogiani on ilo lukea ja että olen yksi hänen parhaista blogikamuista. <3
Kyllä tuollainen palaute lämmittää mieltä! 
KIITOS!

Ja tänä aamuna kuulin voittaneeni hiirimaton. :) 
No, mikäpäse siinä. :D

Tänä aamuna soittelin terkka-aseman hoitsulle, että saisinkohan nyt lääkärille aikaa.  Hän tuumasi, että entäs jos soittoajan varaisikin ja ei tervitsisi sinne lähteä käymään. Hän voisi järjestää lääkärille paperit koneelta ja selvittää sen asiani puolestani. :)
Ok... Maanantaina sitten lääkäri soittaa Ja ensi viikolla lääkkeeni odottelevat reseptin kera apteekissa. :) Mielummin minä tuon 120metriä kävelen, kuin 8-9 kilsaa! Onneksi on ammattitaitoisia ja asiakaslähtöisiä ihmisiä töissä tuolla terkka-asemalla.
Tuli hyvä mieli.

Eilen olin niin intoa täynnä Kelan uutisten takia ja oli aikeenani juhlistaa pikkuisesti tuota ilouutista, mutta se juhlistus jäi sitten toiselle kertaa. Sitä kuitenkin ilahtuu, kun jotain positiivista saa tuolta virallisista tahoistakin joskus. Väsy iski kummallekin ja alettiin juhlimaan unten maille. :D

Kerkesin kuitenkin tehdä 4 atc-korttia, mutta niitä en nyt vielä näytä. ;) Kaikki varattu jo yllärivaihtoon. :)

ai juu, montakohan yllärivaihtoa mulla onkaan nyt menossa? Huh huh... huudelkaas hep, jos joku on unohtunut. :D

Viltsu the hajamielinen

Kommentit