Hae tästä blogista

Vaihtohaasteen loppu

Viime kerralla Inspis-haasteessa oli aiheena vaihtokuori. Laitoin kuoreen muutamia pussukoita, joissa oli erilaisia tavaroita. Tarkoituksenani oli, että eka ottaisi jonkun pussukan ja laittaisi tilalle yhden tarvikkeen per pussukka. Lähettäisi seuraavalle, joka ottaisi jotain ja laittaisi tilalle saman verran. sitä rataa rinki loppuun saakka. Ja lopuksi kuori sisältöineen tulisi minulle takaisin.

tänään se kuori sitten tuli minulle takaisin ja avattuani sen ja luettuani lappusen "kuka otti mitäkin ja laittoi mitäkin" purskahdin nauruun. Anteeksi. Mutta voin vaan kuvitella, mikä pään raapiminen joillakuilla on ollut ja miettiminen sen suhteen, että mikäs pussi se olikaan, mistä alun perin on otettu ja mitä ja minne laittaa mitä ja mistä tietää mitä laittaa minnekkään. Huh huh. Joku jo ehdottikin lappusessa että voisiko ne pussit ensi kerralla numeroida tai merkata jotenkin... ;D

Joo, no sinänsä hyvä idea sekin, että merkataan pussit mutta tässä kuoressa en merkannut yhtään mitään pusseja, koska luulin ohjeistukseni olleen selkeä. Kirjoitin lippuseen jokaisen pussin sisällön yksitellen. Yksi pussi oli siis yksi tarvike minulta teille. Yksi pussi vastasi yhtä esinettäsi.

Nyt kuitenkin jo heti alusta alkaen olikin pussit avattu ja otettu pussista pois ja laitettu tilalle ja sekoiteltu ja sikin sokin vinksin vonksin lajiteltu, eli lopputulos oli juuri se, ettei lopussa kukaan tiennyt, mitä pussia kukin tarkoitti. :D

ei siinä mitään, jos pussit menivät sekaisin, mutta ajatukseni, että olisitte saaneet enemmän yhden tavaran/materiaalin sijaan menikin mönkään. Otitte kirjaimellisesti sen yksi tarvike vastaan yksi, eikä yksi pussillinen vastaan yksi.

No, sen takia sitten osa omista tarvikkeistanikin palautui minulle takaisin. :D

Tämä nyt selvennykseksi siis teille kaikille, jotka turhauduitte vaihtokuoren pussi-sekaannuksen takia. Ei ollut tarkoituksenani tehdä siitä niin kinkkistä teille loppupään vaihtajille. Valitettava sekaannus, mutta opetti taas sen verran, että vastaisuudessa laitan minäkin vain yhden per materiaali. :)

Ja tuolta se kuoren sisältö pusseineen näytti tänään palatessaan kotiin. 

Iso kiitos kaikille vaihtohaasteeseen osallistuneille! toivottavastikuitenkin vaihto onnistui kaikkien kohdalla hyvin ja oli mukavaa, hauskaa. 

Ja nythän käynnissä on jo uusi haaste joten joulukortteja tekemään ja mukaan osallistumaan. Eikös vaan?! ;)

ViliMarika

11 kommenttia:

 1. Minua ei haitannut yhtään, otin sen, mikä kiinnosti ja takaisin laitoin jotakin.Vaihto sinänsä oli ihan hauska!

  VastaaPoista
 2. No hyvä, ettei se harmaita hiuksia tuonut kuitenkaan. :) Taidan välillä ajatella liikaa, liian monimutkaisesti nämä ajatukseni, ettei sitä ihan helpolla muut ymmärrä. :D

  VastaaPoista
 3. VOI TAIVAS! Sohlasiks mä taas niin et toisetki joutu siihen hullunmyllyyn. Jos mä olisin tajunnu mitä tarkoitit niin varmaan muut olis seurannu peräs. Mut sehän oliski ollu ihan liian helppo nakki muuten ja loppujen lopuks mähän olisin voinu ottaa kaikki sun pussistas jo heti alkuun ja pistää sen sillo jo uusiks tai olisit voinu saada kokonaisen oman pussillises takas jos olis ollu tarkotus et jokanen ottaa yhen sun pussin ja lisää omistaan yhden matskun niin parhaas tapaukses paluu pussissas plis ollu useita omia pussukoitas ja me oltas vaihdeltu vaa omia matskujamme. Niin et oikeesti yks matsku on yks matsku niin sulle ku muillekki niin on selvempää ja jos joku haluu laittaa lisämatskuu niin se sit erillisenä ja kerrotaan että nää tän pussukan tavarat on vaihtokaverille yllätyksinä eivätkä kuulu mukaan vaihtokuoreen. Ei nyt mä en taas jaksa keskittyy pitempään 7 11 tunnin työpäivä menossa viel pitää heittää iltakeikka saloon Kiva oli vaihto kommelluksista huolimatta ja ehkä juuri siksi KIITOS KUN JÄRKKÄSIT

  VastaaPoista
 4. Älä muuten luule, että olisin sut unohtanut... En ole, mutta kirjan julkistamisen jälkeen on ollut vähän kiireistä... Laitan sulle postia tulemaan, silloin kun sitä vähiten odotat ;)

  VastaaPoista
 5. Kotilaiska: Se oli juuri se tarkoitus, että koko pussi tai KAIKKI pussit olisit voinut ottaa ja sit seuraava olis ottanut vaikkapa sun laittamia tarvikkeita.
  Mun ajatushan oli, että laitan useita pikkujuttuja yhdeksi ja sen vuoksi kirjoitinkin siihen paperilappuseen tarvikepussi 1,tarvikepussi 2,tarvikepussi3,tarvikepussi 4 jne ja suluissa, mitä se yksi pussi aina sisälsi, ettei tarttes alkaa availla, että mitä haluat ottaa ja mitä et. ajattelin hyvää hyvyyttäni antaa enemmän, kuin saada, mutta eipä tuo minua haittaa. Osa tuli tälläkin tavalla takaisin ja sehän se on aina "vaarana" tällaisissa, missä jokainen saa ottaa mitä haluaa. Mitään kamalaa tuskin on tapahtunut, mutta halusin selventää asian, koska selkeät ihmetykset olivat lippulappuseen kirjoitettu viestiksi minulle. En laittanut kenellekkään tiettyä pussia, vaan kuka olis halunnu, olis saanu yhden tavaran sijaan kaikki pussin sisällön yhden vastineeksi.
  Jokatapauksessa kuten jo kirjoituksessanikin sanoin, jatkossa olen viisaampi ja laitan vain yhden tarran tai yhden nauhan tms yhtenä. Ymmärrän kyllä, ettei tietylle henkilölle meneviä voi vaihtokuoreen laittaa ja siksi en sellaisia sinne laittanutkaan. :) Laitan ne henkilökohtaisesti aina jokaiselle. toivotaan, että jossain vaiheessa tulee uusia vaihtoja ja haasteeseen muutenkin lisää väkeä.Ja muistahan välillä levätäkin! Ei ihminen jaksa ihan älyttömiä riekkumisia. P.s. sua en syytä mistään. Hauskaahan tämä vain on. Ja todellakin nauramaan aloin!

  Maiju, en hetkeäkään epäile, etteikö sinulla olisi kiireitä! Sama ohje: Muista välillä levätä! Ja yllätykset ovat aina ihania! :) Voimia jaksaa kovassa pyörityksessä!

  VastaaPoista
 6. Kun olin se viimeinen niin tuumin että näin pitää ollakkin että reissussa rähjääntyy.Ei minua haitannut yhtään sekamelska.Löytyi kivoja juttua ja pistin tilalle vastaavaa. Harmi kun sait omiasi takaisin.Voi meitä hassuja.
  Kiitos ja haleja,

  VastaaPoista
 7. Raija Annikki, missään nimessä se ei minua haittaa, että sain omiani takaisin! Se "vaara" tosiaan on aina olemassa! Se riski on otettava! Ja todentotta saan niille käyttöä keksittyä. :D

  Kiva kuulla kuitenkin, ettei sähläykseni ja epäselvät kertoiluni haitanneet vaihtoa.

  Jospa ensi vuoden puolella tehdään toinen vastaava?

  VastaaPoista
 8. Kivoja jututja sieltä löytyi, mutta olihan se todella aika sekalainen seurakunta kun kuori mulle saapui. Sitten mää ihmettelin, että mitenkähän tää menee ja päädyin vaan ottamaan sieltä sun täältä jotain ja laittamaan takas jotain :D. Ideasi meni vähän pilalle, mutta siinä vaiheessa peli oli jo mennyt ihan toisenlaiseksi :). Mutta haitanneeko tuo :).

  VastaaPoista
 9. Varasin pyytämäsi kortit. Syvennyn valitsemaan kortteja ja lukemaan kirjoituksia työpäivän jälkeen. Mukavaa päivää

  VastaaPoista
 10. Mie kanssa menin aivan siihen uskoon että piti sai pusseja ja hipelöidä pieniä asioita :) Kivaa oli vaikka ei ihan menny alkuperäisen ajatuksen mukaan!

  VastaaPoista
 11. Riina ja Minna: Pääasiahan on, että asiat selvisi, ja kaikilla oli mukavaa! Tyytyväinen olen itsekin, edelleenkin.

  Enkuli: Teen piakkoin lisää kortteja. Ei kiirettä,oikeasti!

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Paiseita, korvakäytävää ja karhunpainia

Kuljemme kohti metsää. ajatuksenamme olisi löytää kaksikin kätköä niin, että ensin pitäisi löytää yksi kätkö ilman tarvittavaa laitett...

Kestosuosikit