Siirry pääsisältöön

Tarina onnellisesta lehmästä

atc: Irmelin vapaus

Julkisuus toi Irmeli-lehmälle paljon huomiota ja muillekin lehmille parhaan mahdollisen olon maatiloilla. Irmeli oli antanut kasvot maitokarjalle ja niiden hyvinvoinnille. Tänä päivänä kaikki on hyvin ja Irmelikin on yhä onnellinen, vapaa lehmä.


Tämä 9.n atc-kortin minikirjanen päättyy nyt tähän. Ehkä joskus tulee jatkoa, ehkä ei. (savolainen kun olen) Kirjanen ei ole vapaa vaihtoon, vaan toimitan sen Valiolle, ihan niinkuin joku teistä arvelikin/suositteli. :) Kaikki kortithan olen tehnyt Valion maitotölkeistä. :) 

Kiitos Irmeli ja onneksi kaikki on hyvin KAIKISSA maataloissa!

Viltsu


Kommentit

Pia sanoi…
Hih kiva, kortti (: söpö lehmä
ViliMarika sanoi…
:) Katsoitko koko tarinan? Tämähän oli yhdeksäs ja viimeinen osa. :)
Kotilaiska sanoi…
Onnelinen loppu kivalle kirjalle, kyllä sinulla ideoita piisaa

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…