Migreeni ei ole yhtään mitään...?

Aamun sarastaessa armoton migreeni-päänsärky jylläämässä pääkoppani sisällä. Haluaisin vain olla pimeässä, nukkua, olla hiljaa... Mutta toisaalta on asioita, jotka on tehtävä ja minun on noustava, kuten ihan vessassa käynti yksistään. siispä nousen ylös ja laahustan vessaan. Hieron niskaani, päätäni, hartioitani. Venyttelen ja odotan. Käyn suihkussa pikaisesti ja vaihdamme kipulaastarin. Toivoni laitan laastarin ja aamulääkkeiden turvaan. Hieman se kipu alkaakin laantua ihan jo pelkällä Buranalla ja Panacodilla, ennen ennenkuin laastarista alkaa vapautua lisää apua. Nyt päivällä olo on juuri sellainen, että sekä pää että lapojen seutu, molemmissa tikittää aikapommi. Jyskyti jyskyti, vihlaisu, jyskyti... Uskallanko liikkua? Uskallanko istahtaa tietokoneen äärelle? Uskallanko edes hengittää? 

Availin postit, jotka olivat ihmeen aikaisin jo tulleet meille. Halpa hallin tuikkusermiä ihastelin, mutta minne se meillä mahtuisi? Ei minnekkään. Kaunis, edullinen ja ihan liian iso. Katselen murusen olemista vierelläni. Näyttää siltä, ettei hänenkään olotilansa ole paras mahdollinen. Ja kohtapa hän sen sanoi ääneenkin. Nousin ylös ja aloin hieroa hänen niskaansa ja hartioita sekä päänahkaa. Edes pieni helpotus hänen oloonsa, kun on töihin menon aikakin vielä edessä.


Tuossa aikaisemmin kirjoitin täällä, että aion laittaa viestin kaikille 10:lle, joilta en vielä ollut saanut joulukalenterin luukkua, jotta muistavat sen arvonnan ajankohdan. Tarkoitukseni EI ollut painostaa tai vaatia, ei olla henkilökohtaisesti ketään vastaan, vaan vilpittömästi muistuttaa arvonnasta! Taisin siitä mainitakin jokaiselle viestssäni? Eihän luukuilla muuten ole kiirettä! Jokaisella on varmasti tiedossa se päivä, jolle on varannut luukkunsa ja täällähän se blogissani on tarkistettavana vieläkin! Siispä laitoin viestin jokaiselle. Harmi, että osa otti sen henkilökohtaisesti vaatimuksena tai jotain muuta vastaavaa. Olihan niitäkin jotka kiittelivät muistutuksesta, sillä olivat unohtaneet asian kokonaan! Ja osalla sitten oli aikomuskin postittaa myöhemmin. voi voi... Kuinka osaisin sanoa asiat niin, etten loukkaisi ketään. Muistin tämän asian tuosta tämän päivän postista, kun "Kotilaiskalta" sain luukun. KIITOS! Niin kauniisti paketoidun vieläpä! 

<3


"Raija Annikki" laittoi myös minulle postia. Tämä vaihto olikin aika hauska, sillä kävin hänen Vuodatuksen blogissaan ja huomasin siellä postauksen vapaasti vaihdettavista korteista. Aloin selata niitä kauniita kortteja ja sitten se tulla tupsahti eteeni! Nimittäin postaus, jossa oli kuvien tilalla pelkkiä rasteja! Eli ne kadonneet kuvat. :( Mietin hetken korttien nimiä... "Memory", "Ystävykset", "Iltatähti"... Ei hajuakaan siitä, miltä kortit näyttävät! Siitä se ajatus sitten lähti! Haluan ne mystiset kortit! 
Raija Annikki laittoi sitten kortit tulemaan ja laitoinpa minäkin 3 mysteerikorttia hänellepäin.


Tällaiset ihanuudet sitten sain! Tykkään todella paljon kaikista!
Memory, ystävykset, iltatähti.
Kannatti vaihtaa! ;) 
Kiitos Raija Annikki korteista ja matskusta!

<3

"Enkuli" on ilmeisesti päässyt onnettaren suosioon, sillä vastikää voitti arvonnassani palkinnon, jonka pitäisi tulla perille jo ihan hetkenä minä hyvänsä. Posti toivon mukaan ei ole sitä ottanut itselleen... Joka tapauksessa ei ollut eka kerta, kun laitoin palkinnon Enkulille. :) Ja olihan meillä tässä samalla vaihtokin.


Minä sain Enkulilta tällaisia ihanuuksia! Hetihän sitä piti alkaa askartelemaan!


Ja nuo kortit... Kerrassaan upeita! Ja tuo eka, gothic arch tyylinen kortti, sen sain yllärinä. Kyselin, olisiko mahdollista saada tuolla mallilla korttia ja Enkulihan teki. Ihana! Niin kuin kaikki muutkin! Kiitos!

<3

todellakin, migreenit ja muut vaivat voi hetkeksi yrittää unohtaa askartelemalla. No ok, ei se ihan niin yksinkertaista ole. silmät sirrillään ja puolimakaavassa asennossa väkersin nauhan tuolle riipukselle. Se jää minulle!

Kiitos siis uudesta korusta, Enkuli!


Vaan tänä päivänä vielä tuon edellisen korun lisäksi päätin tehdä toisenkin kaulakorun. Kuinka vaikeaa se loppujen lopuksi olikin, kun päähän koski ja hermot alkoivat kiristyä sen myötä. Jokainen vastoinkäyminen otti lujille. :O
ensin sain korun lähes valmiiksi. Enää lukon vastakappale... Vaan kun en saanut laitettua, niin en saanut! Kissakin hyppäsi helmien sekaan ja yksi kasa kerrallaan kävi tassullaan läpi. "EI", "EI SAA OTTAA!", "NYT POIS"... Murunen nauraen tuli katsomaan, mitä siellä tapahtuu. No, sitä vaan, että kissa kokeilee kaikkia helmiä ja kun kielsin, niin uhalla oikein tassu meni vielä helmipurkkiinkin! :D
Kissa lähti siitä pois ja purin sitten koko korun ja tein uuteen nauhaan. Valmista! Enää pihdeillä kiristys helmisuojalle. NAPS! Nauha meni poikki! Siis kuinka se on mahdollista?! 
Tarkistin tilanteen ja just joo! Helmisuoja oli viallinen! Liian terävä reuna. Puristaessa sen kiinni viilsin siis nauhan katki! Helmet levisivät pitkin ja poikin. Eikun pefletti pystyssä lattialle keräämään sängyn alta helmiä taskulampun valossa. siitähän se selkäkin vielä tykkää! No ei tasan tykkää! Muutama muukin helmi löytyi samalla. Onneksi, sillä tänään on imurointipäiväni.
Ja kolmas nauha ja kolmas yritys, ilman helmisuojaa. Että sappi kiehui jo tuon korun kanssa!
Tai itseasiassa tekasin välillä rannekorun samaan sarjaan. Ajattelin hieman vähemmällä purkamisella päästä, JOS... ;)
Ok. Onnistui. Ja samoin lopulta se kaulakorukin. 

Migreeni siis päivän "pilaajana" tai "seuralaisena". Ihan kuinka sen haluaa ottaa. Luin kuitenkin tänään uutisen, joka sai sydämessäni pyörähtämään, ajatukset seisahtamaan ja kroppani jännittymään. Migreeni ei ole yhtään mitään, kun miettii uutisen naisen kohtaloa!


En ole rasisti, eikä minusta sellaista saakkaan millään muotoa. Olenhan itsekin rasismia joutunut kohtaamaan aiemmin eri syistä; Omasta suuntautumisestani tai entisen kumppanini ihon värin takia. Siispä tämä uutinen ei saa rasistisia ajatuksia liikkeelle, vaan silkkaa surua, kauhua ja pelkoa tuon naisen puolesta! Minun ongelmani eivät ole yhtään mitään tuollaisen rinnalla!


Viltsu

P.s. Tänään selvisi, että olen voittanut askartelumatskua eräästä askartelukisasta! JEE! Enemmän tästä sitten, kunhan palkinnon saan.

9 kommenttia:

 1. kyllä mikreeni on kauhee!!! itse sain kerran järkyn mikreeni kohtauksen ruusunmarja teestä!! oksensin tunti tolkulla ja pienetkin äänet meinas repii tärykalvot hajalle. hyi! arvaappa oonko juonut ruusun marja teetä enää:))
  varasin kysymäsi kortit:) laita pari mulle tuleen vaihtariksi! saat nyt ite valita ne mulle:)
  ja kyllä jos suoraan sanon niin on tää vaikee blogi pohja...en meinaa mitään löytää...harmillista!

  VastaaPoista
 2. Höh aina sielläkin jyskyttää , kurja kuulla tuttua ilmiötä se on niin perseestä, ootko kokeillu burana ja panadoli yhdistelmää, tai onks sul migreenii tarven niit kunno lääkkeit muutku panacodia, ? täällä auttaa nyt ketorin kun ei auta mikään muun sitki käytetää migreenii saa ihan apteekist hyllyltä, toivottavast menee ohi haleja

  VastaaPoista
 3. No, tänään ei onneksi ole ihan hirvittävän pahana tämä. Itseasiassa en ole vuosiin kärsinyt sellaisista kohtauksista, mitä sain exäni kanssa eläessä. Siinä taisi olla suurin tekijä se kaikki muu paha olo. silloinhan muhun pumpattiin morfiiniakin sairaalalla migreenin takia. Nyt selviän todellakin kotikonstein ja voisi sanoa lievällä päänsäryllä niihin verrattuna. Eipä varmasti sullakaan tee mieli ruusunmarjateetä tollasen jälkeen. Ja kannattaahan niitä välttää, mitkä aiheuttaa tollasta. Niin mäkin välttelen exääni. ;D ;D
  Ok, laittelen ne kortit samalla, kun laitan kahvikortitkin.
  Mitä mitään et löydä? Harmi jos koet tämän vaikeana. Vapaat atc-kortit ovat eri sivulla, samoin kauppa ja arvonnat. Niihin pääsee ylälaidasta. Kaikki muut ovat tossa oikeassa reunassa. Ensin on jokaikinen eritelty ja sitten on alempana kuluvan kuukauden tekstit eritelty blogiarkistossa. No, ok, siirrän blogiarkiston ekaksi kohta.

  VastaaPoista
 4. Pia: Jaksamisia sulle kans tässä samassa veneessä!
  Buranaa käytän säännöllisesti ja Panadolissa ja Panacodissa on sama vaikuttava aine. Panacodissa on lisäksi kodeiini. Sekin siis mulla säännöllisissä lääkkeissä. Ketomex voisi olla ihan hyvä juttu kokeilla. Mullahan päänsärky on nykyään ihan sivuoireena tuon Kodeiinin ja Buprenorphiinin pitkäaikaiskäytön takia. En kuitenkaan ole valmis luopumaan niistä/päänsärystä, koska hyöty selän kipuihin on valtava.

  VastaaPoista
 5. Migreeni on kyllä niin lamaannuttava. Itsekin kärsin välillä migreenityyppisestä pääkivusta ja pimeä huone, kuuma kauratyyny niskaan, buranaa nassuun ja unta kaaliin. Se auttaa onneksi minulla. Onko sinulla muuten kauratyyny ? Se on uskomattoman ihana kipukohtien päällä, kunpa olisi kokovartalokauratyyny :D. Upeita nuo mysteerikortit ja kiva idea vaihtoon. Siitä voisitkin kehitellä seuraavan vaihdon, mysteerikortit :).

  VastaaPoista
 6. Kauratyyny löytyy ja samoin lämpösydän. Se sydän on ollut kovassa käytössä.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun pidit koruyllätyksestä. Ajattelin, että siinä on IHAN SINUN värit. Sain myös itse inspiksen tuosta gootti muodosta. Tuo kortti oli todellisen inspiraation tuote ja ensimmäinen laatuaan minulle. Ajattelin, että sinähän keksit runon tuosta sinilinnusta ja hänen munastaan, jonka lintu muni tuohon kaden muotoiseen pesään

  VastaaPoista
 8. Kiitos myö sinulle korteista. Postailen jossain vaiheessa. Mietin vielä sitä korttia raaskinko vaihtaa.
  Paranemista ja parempaa oloa.

  VastaaPoista
 9. Enkuli: Niin oikeassa molemmissa olet taaskin! Taidat tuntea minut paremmin, kuin moni muu lukija! Hassua sinänsä, mutta hyvähän se vaan on.

  RaijaAnnikki: toivotaan että huomenna olisi parempi päivä... Samaa toivon joka ilta.
  Ja kortteja tulee muitakin, jos se yksi on suosikkisi. Ei mitään hätää, vaikket sitä raaskisikaan vaihtaa.

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

Blogitekstisuositus

Joulukalenteri, luukku 10. ARVONTA

On tullut Joulukuun Arvonnan aika. Osallistuminen on helppoa: Kommentoi tätä blogipostausta ja jaa halutessasi kavereillesikin osall...