Siirry pääsisältöön

Tärkeä tusina

Tiesitkös, että tunteet tarttuvat?
Jos vastaasi tulee hyväntuulinen henkilö, rallattelee iloisesti ja tervehtii tuttavallisesti, sinuakin alkaa hymyilyttää, mutta jos vastaantulija on mörökölli, joka nakkelee niskojaan, valittaa ja voivottelee ja murisee kaikesta, sinuakin alkaa murjotuttaa.
Testaappa tätä teoriaa vaikkapa työpaikalla, koulussa tai ihan vaikka naapurin kanssa. Mieluiten sillä positiivisella tavalla. ;)

Minun yöni oli uneton. Selkäkipu ei antanut unelle valtaa. Onneksi kaikki muu vaiva on poissa, paitsi nuha ja tämä perinteinen selkäkipu. ainakin nyt korvat ovat auki, mahaan ei koske, päähänkään ei koske ja pahoinvointikin on poissa. Joskohan se eilinenlepo teki tehtävänsä?

Olisihan tuo jo aika alkaa flunssankin lähteä muita kiusaamaan tai mieluiten tietysti kuivua kasaan ja tipahtaa maan rakoon mätänemään. Mutta selälleni en mitään mahda, joten sen kanssa on vaan elettävä ja pärjättävä. Laitan tukiliivin taas pitkästä aikaa päälleni, koska on istuttava autossa tunnin verran ja sitten palaverissa toista tuntia ja taas autossa tunti. huh.
Katsotaan, mitä suunnitelmia tulevaisuudelle tehdään ja mikä on päätös Oikeudenkin puolelta. Pää pystyssä kuitenkin ollaan ja mennään. Ei voi mitään enää millekkään.


Tuon kuvan otin illalla, kun tein meille iltapalan. toinen sai pari pilleriä veden kanssa, toinen pikkuhampparin ja lasin vettä. Kumpikohan söi kumpaakohan? ;)
(No olipa vaikea arvata).
 Ei meillä aina ihan tuollaista iltapalaa ole, mutta nyt oli pieni poikkeus, kun nuo työkuviot sotkevat tätä ruokailurytmiä. Vuorotyön haasteita.

Sain muutaman hyvän vinkin lukijaltani tulevaisuutta ajatellen tänne haasteisiin ja kenties myyntiinkin. Ilahduin kovasti siitä, että palautetta tulee sähköpostillakin. Ja oikeasti sitä, mitä haluatte lukea tai tehdä haasteissa. Se auttaa minua tekemään sellaisia haasteita, mihin olisi osallistujia.

Olen muutenkin miettinyt sitä, minne suuri osa lukijoista on kadonnut?
Siis verstaan aikaan minulla oli noin 2000 lukijaa kuukaudessa. Onkohan Vuodatuksen kämmin jälkeen väki kaikonnut blogimaailmasta vai eikö vaan muuten vaan enää jaksa lukea tätä minun hupatustani? Jaa-a. Vaikea kysymys sellaisilta, jotka edelleen lukevat. Kiitos teille!

Tänään lopettelen kirjoituksen tärkeään tusinaan. Tuo kuva taitaa olla sen verran pienitekstinen, että kirjoitan nuo itse vielä tonne alle. En minä migreeniä halua kenellekkään jonkun tusinan lukemisesta aiheuttaa. ;P


Tärkeä tusina:

1. yllätä kolme ihmistä joka päivä tekemästä asioita oikein.
2. Ole ensimmäinen joka ehtii tervehtiä
3. Älä menetä toivoasi toisten ihmisten suhteen.
4. Älä sano "Huomenna minä aloitan". Aloita nyt!
5. Älä vie muiden toivoa. Heillä ei ehkä ole muuta jäljellä. 
6. Ole ystävällisempi kuin olisi tarpeellista olla.
7. Muista että luottamusta luodaan lupausten lunastamisella.
8. Kerää tähtihetket muistiin pilvisten pivien lukemiseksi.
9. Ole ystävällinen silloinkin, kun se tuntuu vastenmieliseltä.
10. Jätä tehtävä parempana kuin se oli sen saadessasi.
11. Voittajat tekevät asioita, joita häviäjät eivät halua tehdä.
12. Jos välität muista ihmisistä, kerro se heille.


Muutama asia pongahti mieleeni tuosta listasta. Muistoja, muistoja. 
Kuinka iloiseksi eräs ihminen tulikaan, kun kehuin ihan yllättäen hänen tekemistään. Ei osannut ollenkaan odottaa. Sellainen harmaa hiirulainen, toisten kiusaama, yksinäinen nainen. 
Tai kaikki ne laihdutuskuurit,karkkilakot tms jotka alkavat huomenna...

Omat muistoni ja toivoni...
Jos ne olisi tuhottu, lyöty viimeinenkin elämänlanka katki...

Ne ystävälliset terveiset aiemmin kertomalleni "Pärinäkuikalle" telttaretkellämme... 
Mies joka tuli huutamaan meille, tuntemattomille naisille vesillä, ettei siellä saisi kukaan muu soutaa, kuin hän. 
Toivottelin hyvää päivänjatkoa. 
En halunnut alkaa sanella sitä tekstiä, mitä ajattelin. 

Sanat, ne eivät ole merkinneet minulle niinkään paljoa kuin teot. Muistan erään henkilön, joka lupasi vaikka ja mitä, mutta teot olivat kaikkea muuta. Ja tiedän nyt ihmisen, joka sanoo mitä tarkoittaa ja tekee enemmän kuin sanookaan.
 Osoittaa sen, mitä minä olen hänelle, miten valtavan paljon merkitsen. 
TEOIN! Ja sitten myös sanoinkin. :)


Elämän tähtihetkiä!
 Naurua ja riemua teille!

Viltsu

Kommentit

Tilkkutiina sanoi…
Kyllä niitä lukijoita palailee,kun syksy koittaa...kesä on vaan niin kiireistä aikaa...
Nanna sanoi…
Kurja että selkäkipu on nyt noin pahana:(
Tsemppiä sinne oikeuteen ja toivotaan oikeaa päätöstä!!
Ja kyllä ne lukijat sieltä tosiaan palailee pikkuhiljaa. Kaikki ei heti välttämättä tänne löydäkään.
Siskoni muuten rakasti sitä rannekorua. Oli juuri ostanut matkaltaan suht samanlaiset korvikset ja sanoi että sopivat hyvin yhteen:)
Vilimarika sanoi…
Toivotaan. Tuli mieleeni vaan, kun samoja mietteitä oli naapuriblogissakin, jota seuraan. Vaan jos yksikin lukija on, se riittää. :)
Nanna, kiva kuulla! Sehän oli sitten just eikä melkein nappi ostos. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…