Siirry pääsisältöön

Tärkeä tusina

Tiesitkös, että tunteet tarttuvat?
Jos vastaasi tulee hyväntuulinen henkilö, rallattelee iloisesti ja tervehtii tuttavallisesti, sinuakin alkaa hymyilyttää, mutta jos vastaantulija on mörökölli, joka nakkelee niskojaan, valittaa ja voivottelee ja murisee kaikesta, sinuakin alkaa murjotuttaa.
Testaappa tätä teoriaa vaikkapa työpaikalla, koulussa tai ihan vaikka naapurin kanssa. Mieluiten sillä positiivisella tavalla. ;)

Minun yöni oli uneton. Selkäkipu ei antanut unelle valtaa. Onneksi kaikki muu vaiva on poissa, paitsi nuha ja tämä perinteinen selkäkipu. ainakin nyt korvat ovat auki, mahaan ei koske, päähänkään ei koske ja pahoinvointikin on poissa. Joskohan se eilinenlepo teki tehtävänsä?

Olisihan tuo jo aika alkaa flunssankin lähteä muita kiusaamaan tai mieluiten tietysti kuivua kasaan ja tipahtaa maan rakoon mätänemään. Mutta selälleni en mitään mahda, joten sen kanssa on vaan elettävä ja pärjättävä. Laitan tukiliivin taas pitkästä aikaa päälleni, koska on istuttava autossa tunnin verran ja sitten palaverissa toista tuntia ja taas autossa tunti. huh.
Katsotaan, mitä suunnitelmia tulevaisuudelle tehdään ja mikä on päätös Oikeudenkin puolelta. Pää pystyssä kuitenkin ollaan ja mennään. Ei voi mitään enää millekkään.


Tuon kuvan otin illalla, kun tein meille iltapalan. toinen sai pari pilleriä veden kanssa, toinen pikkuhampparin ja lasin vettä. Kumpikohan söi kumpaakohan? ;)
(No olipa vaikea arvata).
 Ei meillä aina ihan tuollaista iltapalaa ole, mutta nyt oli pieni poikkeus, kun nuo työkuviot sotkevat tätä ruokailurytmiä. Vuorotyön haasteita.

Sain muutaman hyvän vinkin lukijaltani tulevaisuutta ajatellen tänne haasteisiin ja kenties myyntiinkin. Ilahduin kovasti siitä, että palautetta tulee sähköpostillakin. Ja oikeasti sitä, mitä haluatte lukea tai tehdä haasteissa. Se auttaa minua tekemään sellaisia haasteita, mihin olisi osallistujia.

Olen muutenkin miettinyt sitä, minne suuri osa lukijoista on kadonnut?
Siis verstaan aikaan minulla oli noin 2000 lukijaa kuukaudessa. Onkohan Vuodatuksen kämmin jälkeen väki kaikonnut blogimaailmasta vai eikö vaan muuten vaan enää jaksa lukea tätä minun hupatustani? Jaa-a. Vaikea kysymys sellaisilta, jotka edelleen lukevat. Kiitos teille!

Tänään lopettelen kirjoituksen tärkeään tusinaan. Tuo kuva taitaa olla sen verran pienitekstinen, että kirjoitan nuo itse vielä tonne alle. En minä migreeniä halua kenellekkään jonkun tusinan lukemisesta aiheuttaa. ;P


Tärkeä tusina:

1. yllätä kolme ihmistä joka päivä tekemästä asioita oikein.
2. Ole ensimmäinen joka ehtii tervehtiä
3. Älä menetä toivoasi toisten ihmisten suhteen.
4. Älä sano "Huomenna minä aloitan". Aloita nyt!
5. Älä vie muiden toivoa. Heillä ei ehkä ole muuta jäljellä. 
6. Ole ystävällisempi kuin olisi tarpeellista olla.
7. Muista että luottamusta luodaan lupausten lunastamisella.
8. Kerää tähtihetket muistiin pilvisten pivien lukemiseksi.
9. Ole ystävällinen silloinkin, kun se tuntuu vastenmieliseltä.
10. Jätä tehtävä parempana kuin se oli sen saadessasi.
11. Voittajat tekevät asioita, joita häviäjät eivät halua tehdä.
12. Jos välität muista ihmisistä, kerro se heille.


Muutama asia pongahti mieleeni tuosta listasta. Muistoja, muistoja. 
Kuinka iloiseksi eräs ihminen tulikaan, kun kehuin ihan yllättäen hänen tekemistään. Ei osannut ollenkaan odottaa. Sellainen harmaa hiirulainen, toisten kiusaama, yksinäinen nainen. 
Tai kaikki ne laihdutuskuurit,karkkilakot tms jotka alkavat huomenna...

Omat muistoni ja toivoni...
Jos ne olisi tuhottu, lyöty viimeinenkin elämänlanka katki...

Ne ystävälliset terveiset aiemmin kertomalleni "Pärinäkuikalle" telttaretkellämme... 
Mies joka tuli huutamaan meille, tuntemattomille naisille vesillä, ettei siellä saisi kukaan muu soutaa, kuin hän. 
Toivottelin hyvää päivänjatkoa. 
En halunnut alkaa sanella sitä tekstiä, mitä ajattelin. 

Sanat, ne eivät ole merkinneet minulle niinkään paljoa kuin teot. Muistan erään henkilön, joka lupasi vaikka ja mitä, mutta teot olivat kaikkea muuta. Ja tiedän nyt ihmisen, joka sanoo mitä tarkoittaa ja tekee enemmän kuin sanookaan.
 Osoittaa sen, mitä minä olen hänelle, miten valtavan paljon merkitsen. 
TEOIN! Ja sitten myös sanoinkin. :)


Elämän tähtihetkiä!
 Naurua ja riemua teille!

Viltsu

Kommentit

Tilkkutiina sanoi…
Kyllä niitä lukijoita palailee,kun syksy koittaa...kesä on vaan niin kiireistä aikaa...
Nanna sanoi…
Kurja että selkäkipu on nyt noin pahana:(
Tsemppiä sinne oikeuteen ja toivotaan oikeaa päätöstä!!
Ja kyllä ne lukijat sieltä tosiaan palailee pikkuhiljaa. Kaikki ei heti välttämättä tänne löydäkään.
Siskoni muuten rakasti sitä rannekorua. Oli juuri ostanut matkaltaan suht samanlaiset korvikset ja sanoi että sopivat hyvin yhteen:)
Vilimarika sanoi…
Toivotaan. Tuli mieleeni vaan, kun samoja mietteitä oli naapuriblogissakin, jota seuraan. Vaan jos yksikin lukija on, se riittää. :)
Nanna, kiva kuulla! Sehän oli sitten just eikä melkein nappi ostos. :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…