Siirry pääsisältöön

Pientä herkkua

Posteljooni taitaa tietää, mistä tämä nainen pitää. Ainakin tämän päivän posti oli sellaista, josta tykkäsin. Ei yhtään laskua tai mitään kaavaketta, mihin pitäisi kirjottaa tuloja ja menoja ja sairaspäiväkirjoja. Posti toi kortin ja lahjan minulle.
Upeita, kauniita 3D-tarroja!


Todella paljon kiitoksia Tarja O.lle ja onnea arvontaan. ;)

Pieniä herkkuja päivä täynnä. Iltasella mansikoita ja muutama irtokarkkikin sujahti suuhuni. Puhumattakaan ruuista, joita olemme tehneet ja nauttineet. Kunhan aika on sopiva, laitan kuvia ja ohjeitakin mahdollisesti niistä ruuista. 


P.s. keittiössä tuoksuu marjapiirakka. ;)

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…