Siirry pääsisältöön

Pientä herkkua

Posteljooni taitaa tietää, mistä tämä nainen pitää. Ainakin tämän päivän posti oli sellaista, josta tykkäsin. Ei yhtään laskua tai mitään kaavaketta, mihin pitäisi kirjottaa tuloja ja menoja ja sairaspäiväkirjoja. Posti toi kortin ja lahjan minulle.
Upeita, kauniita 3D-tarroja!


Todella paljon kiitoksia Tarja O.lle ja onnea arvontaan. ;)

Pieniä herkkuja päivä täynnä. Iltasella mansikoita ja muutama irtokarkkikin sujahti suuhuni. Puhumattakaan ruuista, joita olemme tehneet ja nauttineet. Kunhan aika on sopiva, laitan kuvia ja ohjeitakin mahdollisesti niistä ruuista. 


P.s. keittiössä tuoksuu marjapiirakka. ;)

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…