Inspiration; seinä-säilytys


Anna inspiraation viedä mennessään! Nauti elämästä! Tee, elä!

Kerroin aiemmin saaneeni seinälle levyn, johon keräilen pieniä säilytyspurkkeja askartelumatskuilleni.
Tässäpä se levy nyt sitten olisi:


Ihan peruspeltilevy, joka kulkee Ikeassa nimellä magneettilevy. Magneettia levyssä ei ole, nimestään huolimatta, vaan tuota levyä tarkoitetaan magneettien kiinnittämiseen.



Keittiöosastolla Ikeassa on tällaisia purkkeja, joissa läpinäkyvä kansi ja magneetti pohjassa. Näille on erikseen myytävänä keittiöön kisko, joka tulisi seinään, mutta minä jätin kiskon kauppaan ja ostin tuon levyn. Mahtuu ihan hurjasti tavaraa yhteen purkkiin! Esimerkiksi noita kimallepurkkeja on yhdessä purkissa 18 kappaletta! Lisää ostan, kunhan pystyn.

Samaan levyyn laitoin magneetteja ja niihin nipsautin jo kotona olleita pieniä peltisiä rasioita. Siis mitä nyt on tullut askartelumatskujen mukana. Ei tartte liimaakaan, koska magneetti tarttuu molempiin, levyyn ja purkkiin! 

Tässä yksi tapa säästää pöytätilaa ja jatkaa seinälle säilytystilaa. 




Kommentit

Nanna sanoi…
Tämähän on ihan mielettömän upea idea! Sain lisää tilaa kun taas kerran vekslailin huonekaluja ja tuollainen täytyy kyllä saada.Mahtaakohan tuossa stanssit pysyä? Ärsyttää niitä aina laatikoista kaivella.
No siis stansseissahan ei itsessään ole magneettia. tuo levy EI ole magneettinen. siihen tarttuu magneetit kiinni. Mutta se idea, että ostat jostakin magneettinappeja, joissa se magneetti on molemmin puolin ja vahva, niin sellasen kun laittaa levyyn kiinni ja sit siihen magneettiin stanssin kiinni, niin toimii. Kokeiltu on. :)
Nanna sanoi…
Juu,mäkin tajusin asian sitten eilen asiaa mietittyäni:) Mutta tosi kätevä tuo kyllä on. Hyvä tietää että Ikeasta saa tuollaisia valmiiksi magnetoituja purkkeja.