Tää on se päivä+ARVONTA kolme palkintoa

Tää on se päivä, kun kaikki tuntuu menevän hienosti, ja kaikella on jotain erityistä merkitystä. Tää on se päivä, kun kissankellot puhkeavat uudestaan kukkaan, ihan vaan minua varten, ja ystävät muistavat kortein, lahjoin ja onnentoivotuksin. Tää on se päivä! Mun syntymäpäivä!


Tää on myös se päivä, jolloin kiitos kuuluu sinulle, lukijani. Kiitos, kun olet olemassa! Kiitos, kun seuraat blogiani ja kannustat olemassaolollasi minua jatkamaan. Vain vuorovaikutuksemme, kommenttisi ja käyntisi blogissani ja kaikki ne kerrat, jolloin jaat blogiani ystävillesikin, kaikki se on kiitoksen arvoista ja sen kaiken vuoksi Inspis on olemassa. Ja se on se paras lahja minulle! KIITOS! Minun syntymäpäivärutiineihini kuuluu hankkia itselleni yksi synttärilahja, ja myös hemmotella itseäni jollakin uudella. Tänä vuonna synttärilahjaksi sain Muruselta uuden järkkärikameran, joten siinä on ihan tarpeeksi lahjaa. Lisäksi kaikki muu mitä olen läheisiltäni saanut, herkkyyteni puskee voimalla pintaan ja alan itkemään ilon kyyneliä. Olen siunattu! Minua rakastetaan. 


Mutta hemottelusta en tingi, vaikka mikä olisi, ja siksi tämän vuoden uusi hemmottelutuotteeni on Beauty gardenin ihana Kehäkukkaöljy. Onhan öljyt tulleet salakavalasti elämääni pysyvästi. Öljyjen etuushan on siinä, että öljyt ovat ohuempia, kuin tanakat voiteet ja riittoisampia. Ne imeytyvät jokaiseen ryppyynkin, eivätkä tee voidenaamiota iholle tai kasvoille. 

Annas kun kerron tästä tuotteesta ja Beauty gardenista hieman. Beauty gardenin ihonhoitosarja on ranskalaista laatua, ja rantautunut Suomen kamaralle vastikää. Beauty gardenin tuotteissa kasvikset, kukat ja yrtit viljellään omassa luomu puutarhassa. Sato kerätään käsin ja samoin tuotteiden käsittely mehuiksi ja öljyiksi tapahtuu käsin. Lisäksi tuotteet, aivan kuten tämä Kehäkukkaöljykin, pakataan lasi- tai puupakkauksiin. Esimerkiksi tässä öljyssä pullo on lasia ja korkki puuta! Ei siis muoveja kaatopaikoille, eikä turhia epäegologisia pakkauksia. Tällaisessa pullossakin tuote säilyy erinomaisesti ja näyttävän ulkonäkönsä ansiosta soveltuu hienompaankin lahjapakettiin! Ei vaikea arvata, miksi aistikas Viltsu halusi synttäripäivänä öljytä kehonsa juuri tällä tuotteella! Beauty gardenin laadukkaat tuotteet tosiaankin valmistetaan käsin vuodenaikojen mukaan ja missään vaiheessa tuotteita ei testata eläimillä! Osa tuotteista on jopa täysin vegaanisia! Beauty gardenilta löytyy 8 ihonhoitotuotetta sekä tee-juomia. 


Tämä Kehäkukkaöljy on koko kehon ravitseva tuote, joka ennenkaikkea soveltuu kuivalle iholle. Tulkoon syys ja talvi, yrittäkööt kuivattaa ihoni! Ei onnistu! Hyökkään Kehäkukin kuivuutta vastaan! Lisäksi tuote soveltuu kynsinauhoille! 

Puisen korkin alle suojautuu suihkekorkki. Suihkeena öljy annostellaan juuri oikea määrä ja usko pois vaan, vaikkei kerralla paljoa tulekaan, on se riittävästi! Esim kaksi painallusta riitti kahden käden öljyämiseen öljyä säästelemättä. 

Plussaksi lasken ehdottomasti myös sen, ettei mennyt kuin minuutti, pari, kun öljy oli imeytynyt lähes tyystin käsiini. Kädet olivat pehmoiset ja saatoin huoletta lukea kirjaa ja vaihdella sivuja ilman öljytahroja. Tuoksu sitten onkin asia erikseen, positiivisessa mielessä. En ole koskaan itse kehäkukkaa haistellut, mutta nähtävästi tämä tuoksuu kehäkukalle. Murusen mielestä tuoksu on jollain tavalla karamellimainen. Minun mielikuvani kuitenkin on jotain ihan muuta. Palaan muistoissani aikaan, jolloin tuskin olin edes koulussa. Pitkät hulmuavat hiukset ulottuivat takapuoleen asti ja mekko hulmusi tuulessa, kun juoksin pitkin mummolan pihamaita. Marjapensaat olivat täydessä marjassa ja maistelin karviaisia ja mustaviinimarjoja ohi kulkiessani. 

Mummoni huudahti, että lähdetään saunaan. Hän hymyili minulle kuten aina, ja kantoi puhtaat vaatteet ulkosaunan pukuhuoneeseen. Pukuhuoneessa oli kukkaverhot aseteltu vaijerilla ikkunan eteen. Pesuhuoneessa puupenkillä oli valkoisia emalivateja, joita koristi värikkäät kukkaset. Mäntysyopaa, palasaippuoita, Timoteitä ja pisaran mallisia nestesaippuoita oli korissa. Pata porisi kuumaa vettä ja löylyssä saunavasta likosi kiulussa. Pukuhuone oli valaistu ulkoa tulevalla pihavalon kajastuksella, pesuhuoneessa oli sen sijaan valot vedetty roikalla. Pukuhuoneen seinällä roikkuivat koivuvastat kuivumassa. 

Ensin ropsautettiin kunnon löylyt ja sitten mummo pesi minut kaverina. Kävin välillä jäähyllä istumassa pukuhuoneella penkin päälle levitellyn pyyhkeen päällä. Mummo peseytyi sillä välin itse. Ja taas jatkettiin. Hiusteni pesu oli työlästä, mutta mummo ei koskaan valittanut. Päin vastoin. Joskus silmiin meni saippuaa ja se kirveli. Silloin mummo tarjosi vettä muovikauhalla. 
Yhdessä sitten kipasimme saunasta tupaan, joko pyyhkeet päällä tai talvella pukien ensin lämmintä ylle. Punaposkisina raikas kaivovesi maistui taivaallisen hyvälle! Se, miksi tätä sinulle kerron, on se tuoksu. En osaa sanoa, mikä mummolan saunassa tuoksui tälle, mutta tämä öljy sai heti minut palaamaan näihin muistoihin tuoksunsa vuoksi. Tuoksu ei ole kovin voimakas, mutta kuitenkin selkeä ja puhdas. Miellyttävä, sanoisin. Tuoksuuko siis Kehäkukka mummolan saunalta? Vai tuoksuiko saunassa kehäkukka? Oli miten oli, rakastuin tuoksuun, riittoisuuteen, nopeaan imeytymiseen, nopeaan tehokkuuteen ja pakkaukseen. Negatiivista tässä on vain yksi asia: Meillä täällä Kuopiossa ei tietojeni mukaan ole jälleenmyyjiä! Jälleenmyyjälistan löydät TÄÄLTÄ.  Jos katsot listaa, huomaat, että Beauty gardenin tuotteita käytetään kampaamoissa, Day spassa ja kauneushoitoloissa. Koska synttärit eivät ole mitään ilman lahjoja, ja koska rakastuin tähän Kehäkukkaöljyyn todella, niin haluan antaa lukijoillekin mahdollisuuden päästä testaamaan kyseistä tuotetta. Kolme onnekasta saa näytteet itselleen kotin kannettuna. 


Synttäriarvonta
Arvonta-aika 18.9.2016-30.9.2016

1. palkinto: Näytepakkaukset Kehäkukkaöljyä ja ála Tisane yövoidetta

2. palkinto: Näytepakkaukset Kehäkukkaöljyä ja ála Tisane yövoidetta

3. Palkinto: Näytepakkaus Kehäkukkaöljyä
Osallistut arvontaan vähintään kommentoimalla. Muista nimimerkkisi. Vielä en tarvitse muita tietoja, sillä voittajien tiedot otan arvonnan päätyttyä yhteystietolomakkeella. Voittajat julkaistaan blogissa, facebookissa ja instagramissa.

1 arpa kommentti

+1 arpa lukija
+1 arpa jako blogissa
+1 arpa jako instagramissa
+1 arpa jako facebookissa

Viisi (5) arpaa maksimissaan! 


Kommentti saa olla mitä kaunista tahansa, mutta jos keksit synttärirunon, olisi se aivan huippua. 

Palkinnot ovat Beauty gardenilta saatuja samoin, kuin testiin saamani oma öljynikin . Kaikki muu tässä postauksessa on ystäväni ja sielunsiskoni lahja minulle. Kiitos Susanna!Suora osoite tähän postaukseen on: 
http://somanyinspiration.blogspot.fi/2016/09/taa-on-se-paivaarvonta-kolme-palkintoa.html


-Yhteistyössä Beauty garden, josta kehäkukkaöljy sekä palkintona olevat näytteet
-Kortti, kissamagneetti, unisiepparikaulakoru, pocket letter ja sen mukana oleva palamagneetti saatu lahjaksi Susannalta Kristallihelmi-blogista 

Kommentit

Salka sanoi…
Oi onnea Viltsu, oot aika kiva giltsu! Synttäri on kerran vuodessa, silloin saa lahjoja ja kaikkea ihanaa kakkusta!

Eli onneksi olkoon! Tuoksumuistosi kuulostaa ihanalta :) Osallistun yhdellä arvalla :)
EstherH. sanoi…
"On sinun päiväsi,kuten joka päivä on,
mutta tänään erityisesti se sinun on.
Tänään olkoon päiväsi ruusuinen, hellä ja iloinen, se kuvastaa vain sitä mikä tärkeintä on "
Onnea!!!

Kolmella mukana, eli lukija,kommentti ja laitoin tuonne yrttiblogiini kun sellaisia tuotteta että sinne sopii,tervetuloa lukijaksi sinne :)
mummo sanoi…
Onnea, onnea!
Kehäkukka on lempikukkiani.
Mukana kahdella arvalla.
Onnea paljon sulle, oot ollut ystävä mulle.
Tänään juhlia sä saat ja siitä pitäisi tietää kaikki maailman maat.
Kivaa syntymäpäivää Viltsu!

1 tai 2 arvalla mukaan :D
Aila sanoi…
Paljon onnea ja pitkää ikää. Osallistun kahdella arvalla.
karhuoja@gmail.com
tuula sanoi…
Onnea sulle toivotan,pitkää ikää ja hyvää mieltä!

Osallistun kahdella arvalla!

tvoitto@gmail.com
Unknown sanoi…
Onnea ja iloa paljon. Mukaan yhdellä arvalla. Salli.moilanen36@gmail.com
Silkku sanoi…
Myöhässä tulee nämä onnittelut ♥♥♥
Paljon Onnea Viltsu!
Tulevat vuodet tuokoon tuokioita monta, monta yhtä huoletonta, iloista ja onnelista!


Kolmella arvalla mukana. (koivikonkatveessa@gmail.com)
Marja-Liisa sanoi…
Paljosti onnea! Mukana yhdellä arvalla.
postin.tuomaa@gmail.com
Anonyymi sanoi…
Toivon sulle kukkien tuoksua juhlapäivänäsi! :) Yhdellä arvalla mukana.

- Ilopilleri
Ida sanoi…
Mukana kolmella arvalla, seuraan facen ja instan kautta :)
ida.kojo@hotmail.com
Kolmella mukana ihanassa arvonnassa (laitoin blogini sivupalkkiin mainosken)
Susanna sanoi…
Sussu ja Luna vilkuttaa ja onnea Viltsulle toivottaa! Mukana arvonnassasi :)))
Sunday sanoi…
Paljon onnea sinulle! :)

3 arpaa, jaettu fb:ssa.
Halejo sanoi…
Onnea! Mukana mukavassa arvonnassa kahdella arvalla. :) hiltuha(at)gmail.com
SirpaH sanoi…
Myöhästyneet onnittelut :)
”Olkoon onni sulle lempein,
elos taival tasainen!
Niin kuin joen tyyni juoksu
kautta kukkaniittyjen.”

Jaettu FB:ssä ja blogissa, lukijakin olen joten taitaa tulla 4 arpaa.
Jaana H-V sanoi…
Myöhästyneet Onnittelut! 2. arvalla mukana.
KIITOS KAIKILLE! ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJA JULKAISTAAN PIAN!