Gelli platella tehtyä


Kun haaveeni toteutui ja sain gelli platen synttärilahjaksi, on selvää, että kortteihin tulee tehtyä nyt taustat sillä. Onhan aina uutuudenviehätys ihan eriä, kuin vanhat tuttavuudet. ;) Tämän postauksen kortti ja kuori on matkannut jo saajalleen. Samoin kuvassa olevat tarvikkeet, jotka eräs lukija elokuisesta arvonnastani voitti itselleen. 


Halusin palkinnon ja kortin sekä kuoren samaa sävyä, joten gelli plate sai tehdä tehtävänsä. Jos gelli plate on sinulle vieras esine ja asia, niin tässäpä linkki yhteen selkeyttävään videoon youtubessa: KLIKKAA MUA Ohjeita löytyy paljon muitakin, joten tässä vain yksi esimerkkivideoista. 


Se, mitä tämän setin teossa "mokasin", oli tämän kirjekuoren teko. Minulla ei tarvittavia värejä ole vielä riittävästi, joten käytin sormivärejä apuna. Sepä teki sen, ettei postimerkit liimautuneetkaan kuoreen siltään. Kuori suorastaan hylki kaikkea. Lopulta tein omanlaisen viritelmän, jotta merkit sain kuoren päällä pysymään. Suosittelen siis kirjekuoriin akryylimaaleja sormivärien sijaan. 


Kortti ei juurikaan muuta kaivannut, kuin yksi 3D-kuva, ruusupitsiä ja kimalteita. 


Koukerot ovat myös sillä gelli platella tehtyjä. Tein tämän kortin kanssa ihka ekan gelleilyni ja testailin koukeroilla kuinka kaikki tapahtuukaan. Hauskaa! 


Gelli platella maalailu on siinä mielessäkin hauskaa puuhaa, ettei värit tule samoiksi, kun sekoittelee sävyjä, eikä kuvioista ja lopputuloksesta tule samanlaista koskaan. Minulla ei esimerkiksi ole valkoista akryylimaalia, joten testailin tätäkin turkoosia varten niin vaaleaa lilaa kuin pinkkiäkin. en edes tiedä, mikä lopulta sai tämän sävyn aikaan. :D 


Onko gelli plate sinulle tuttu?

Kiinnostuitko aiheesta? 

Entä onko maalailu ja itse tehdyt paperit tai yleensäkin itse tehdyt matskut sinulle mieleen, vai mielummin kaupan tuotteet valmiina? 
Tähänhän ei ole oikeaa tai väärää tapaa, vaan mielipiteitä saa ollakin erilaisia.  

Kommentit

Itse olen peri kertaa tehnyt paperia. Sottaista mutta kivaa touhua.
Kivalta näyttää kortti.
EstherH. sanoi…
Kiva kortti! Itse teen paperia maalauksistani ym teoksistani, eli printtaan ne sopivalle paperille:) Ja niitä on tietty kiva käyttää sitten johonkin...
Teen sekä itse että ostan joista sitten virittelen sopivia.

Susanna sanoi…
Kiitos vielä kerran ihanasta palkinnosta!!! Tuo kortti ja kuori ovat niin namuja kuten myös itse palkinnotkin ♥ Kivaa viikonloppua sinne teille! Gelli Plate on mainio keksintö!!!
Anonyymi sanoi…
Hieno! Ei ole tuttu juttu minulle!
outo juttu mulle. Katsoin videon, kivalta tuntui. Hienoja pohjia tuli.Sulla on kivan värinen toi kortti.
Mä teen itse esim. pohjia, aika paljon kuitenkin käytän kaupan papereita.
Outi askartelu on melkoista näpertelyä ja sottaamista , mutta samalla ihqua.
Susanna, olehan hyvä vaan. :) ne korut ovat mielestäni niin sinua.