Ajankohtaista myöhemmin

Uusin Tabut tarinat on saanut hienon vastaanoton ja jatkoa kyseltiin välittömästi tarinalle. Jatkoahan tulee, se on sovittu jo tarinan päähenkilön kanssa, mutta sovimme myös sen, ettei kiirettä tarinan kerronnalla ole. Minullahan tarina ei vielä ole kokonaan itselläni, vaan koska sen verran rankasta omakohtaisesta kokemuksesta on kertojalla kyse, vaatii oman aikansa saada koko tarina "paperille".
Vastaavasti meillä kaikilla on myös oma henkilökohtainen tämän hetkinen elämä, joten sallittakoon myös hänelle kaikessa rauhassa hoitaa asiat jotka vaativat akuuttia hoitamista ja vasta sitten tällainen blogiin tuleva tarina. Aihe, kovat huumeet ja niiden käyttö, on kuitenkin ajankohtainen myöhemminkin.


Ajankohtainen on joulukorttien lähetyskin vasta myöhemmin, mutta korttiaskartelu käy jo kuumana. Tässä jälleen yksi simppeli kortti. 


Ja tässä toinen mokoma. Nämäkin kortit ovat saajalleen mieluisat ja hänen toiveiden mukaan tehtyjä. 


Ajankohtaista nyt sen sijaan on tämä stanssisetti, sillä sain sen synttärilahjaksi. Tykkään kovasti. Ja loppuun terkut pojilta. Tällai meillä blogataan ja sometetaan. :) Kuvat heikkolaatuisia siksi, että yritin yhdellä kädellä napsia kännykällä ja kummallakin kerralla asetukset ja tärähtelyt päin honkia. 



Hauskaa päivää sinulle !

Kommentit

Kyllä noista kuvista selvän saa. Noin se mullekin käy, yhdellä kädellä kuvan ottaminen ei onnistu.
Susanna sanoi…
Ihanat kisu-pojut!!! Tuo viimenen kuva on paras ikinä ;)))
messinki hana sanoi…
Mielenkiintoista lukea :)
Tuija, ei ainakaan sillon, jos kissa puskee kättä tai kameraa vähän väliä. :D
Susanna, Carlos on todella onnessaan, kun pääsi tuollaiseen nukku-pussiin. :D