Häät 2016


Meidän viikonloppuumme on sisältynyt hurjasti rakkautta, suudelmia ja onnen toivotuksia. Ei niinkään meille, vaan rakkaimmillemme, jotka sanoivat TAHDON. Tässä kuvia, jotka mahdollisuus julkaista netin maailmassa. 


Kirkossa minulla oli mukana aivan liian pitkä putki kamerassa ja istuin liian kaukana alttarista, joten kuvat alkoivat pikselöityä. Julkaisen kuitenkin tämänkin kuvan, sillä kirkko oli iso osa meidän "prinssin ja prinsessan" päivää. 


Kristallit valaisivat varjonsa lattiaan ja se näytti todella kauniilta. Ei sitä samaa tuntua saanut kuvaan, kun se putki oli liian pitkä... Minä vasta harjoittelen tätä järkkärinä olemista. ;)


Alttarille oli laitettu todella kauniit, värikkäät kukat. Ihastelimme niiden kirkkaita värejä. 


Hääpari lähti matkaan hevoskyydillä. 


Pöydissä oli mielestäni ihanat värit ja tuikkuasetelmat. Nämä olivat paras valinta, sillä häissä oli paljon lapsia mukana. Olen samaa mieltä heidän kanssaan, että lapset kuuluvat häihin mukaan. 


Tarjolla oli tervetulijaismaljat. 


Lisäksi oli omatekoista, mutta erityisen maukasta punaviiniä. Totta puhuakseni, en ole koskaan saanut yhtä hyvää kotitekoista viiniä! Tosin tämä oli sen verran tujua tavaraa, että varoen sai juoda. 


Ruokatarjoilu oli todella hyvin järjestetty. Hääpari kyseli etukäteen allergiat, ja KAIKKI saivat syödä samoja, herkullisia ruokia! Kenenkään ei siis tarvinnut lähteä eri jonoon kyselemään, mikä on se hänelle sopiva annos ja onkos tässä ruuassa tai kakussa laktoosia, soijaa, tms allergisoivaa. Ja siltikin kaikki kehuivat ruokia! Ne olivat todella hyviä!





Juhlassa viikattiin lakanoita, leikittiin tarinan mukaan neidon ryöstöä ja arvuuteltiin parilta tuntevatko he toisensa. Sukkanauha ja kukat lensivät sinkkujen keskuudessa ja oli musiikkia ja kaikkea muuta hauskaa. Nauroimme vedet silmissä. 


Vesi oli maustettu sitruunalla. Pöydissä oli myös jokaiselle valittu oma paikka. Löysimme omamme nopeasti, juuri parhaimmilta paikoilta. 


Valkoviiniäkin löytyi, jollei punaisesta niin välittänyt. Miesväki kävi takakonteilla.. Mitä lie sieltä tutkivatkaan. ;) Ainakin olutta tuli mukana toisinaan. 


Kakkuja oli useampia. Tykkään juurikin näin, ettei se yksi julmettoman korkea kakku kaadu nurin. Morsian polkaisi, ja sulhanen myöntyi kohtaloonsa. ;) Kakkuina oli vadelmasuklaamoussekakut.



Morsiammen kimppu oli sievä, hyvinkin henkilökohtaisen yksityiskohdan kanssa, mikä liittyi valokuvaan.


Juhlan suosituin tarjoilu oli ehdottomasti karkkibuffet. Sinne jonoteltiin ja odoteltiin, mutta kaikille riitti. 

Nyt jännitetään, onko meidän vuoro juhlia ensi vuonna... Taas...;)

Kommentit

Häät ovat ihanat ja iloiset juhlat. Ihan tuli poikamme häät mieleen. Ne vietettiin vuosi sitten
Ihania kuvia oot saanut otettua. Toi kristalli....aah ihana. Kyllä oli monenmoiset tarjottavat. Kelpasi sitä juhlia ja nauttia pöydän antimista.
Karkkibuffetti on monissa häissä jäänyt vieraiden mieleen, sellaisia herkkupeppuja me ollaan.
Onnea tälle parille <3
messinki hana sanoi…
Mielenkiintoinen blogi!
Tuula sanoi…
Ihanaa, häät! Juhlia tällekesälle riitti,mutta ei yksiäkään häitä!
Unknown sanoi…
Ihana heppakyyti ja hienot koristelut.