Värihaaste. Syntinen punainen, yön hämyinen bordelli

Minäkö keski-ikäinen-blogin Tiia haastoi bloginsa lukijat värihaasteeseen. Lähdin mukaan, jotta voisin itselleni todistaa, ettei palapelikoti ole niin sateenkaari, mitä luulen. Löytyy yhtä ja samaa väriä useampia kuin yksi tai kaksi asiaa. Ja hei, tämä toimii! 
Lähdetkö mukaan?! 

Haastan kuvaamaan kodistaan viitenä päivänä viisi väriä ja halutessaan haastamaan omia lukijoitaan mukaan seuraavat: 
sekä

Tässä toinen päiväni. Päivän väri on Punainen.


Punaista löytyisi monesta muustakin paikasta, kuin vain tähän kuvaamistani paikoista, mutta rajansa vedettävä tässäkin asiassa. Punainen tuntui aluksi vieraalta väriltä ja siltä, ettei se meille sopisi, mutta jotenkin se vaan on lisinyt ja lisinyt, tai sanotaanko, etten ole punaisia asioita pois laittanut, vaan kaikkea muuta. Eli kokonaisuudessa punainen on aika hallitsevakin väri kodissamme. Hassua. 


Muistan, kun joskus kauan sitten minulla oli olkkarissa tummanpunainen samettiverho. Eräs henkilö katseli olkkariani hiljaa, kunnes tuumasi sen verhon olevan ihan kamala! Hän ei koskaan laittaisi sen väristä samettiverhoa! Kysyin, mikä siitä tekee kamalan, sillä itse rakastin sitä! Vastaus oli, että juuri sellainen väritys samettiverhossa tekee kodista bordellin! UUUH!

Toinen pariskunta päivitteli keittiössäni olleita punaisia KUKKA-verhoja kesällä, että onpa Viltsumari unohtanut jouluverhot ikkunaan... Esittelin heille kukat ja tuumasin, ettei ne jouluisia ole. Juu, on ne, punaiset verhot, aina jouluverhot! Kuului vastaus.

Jokaisella on oma makunsa ja jokainen tykkää omanlaisestaan jutuista. Eikä kaikilla ole mahdollisuuksia!
Mutta juu, nyt on punaiset kukkaverhot olkkarissa ja keittiössä ihanaa lilaa.
Huomenna jokin väri taas. Olethan paikalla!

Kommentit

Pieni Lintu sanoi…
Kiitos haasteesta, katsotaas jos joku päivä innostun. :)
SatuKoo sanoi…
Otsikko oli niin hauska, että oli pakko tulla katsomaan tarkemmin :D Punainen on kaunis tehosteväri, Olen itse koettanut löytää pukeutumiseenkin lisää värejä ainaisen mustan tilalle.
Tuula's life sanoi…
Tuo otsikko oli niin kutsuva, piti tulla kurkkaamaan :)
Punainen on pirteä väri. Ja se saa mielialan kohoamaan. Värit ovat aikamoista terapiahoitoa.
Kivoja punaisia punaisia yksityiskohtia sinulla.
Pirteätä viikonloppua!
Maca sanoi…
Kevennys:yksi körttipappi osti punaisen auton ja joku sanoi hänelle, onpa suruttoman värinen auto. Hän vaihtoi autoa.
Kiitos hauskasta haasteesta. Ei uskoisi kun tätä omaa kotia katselee, että meiltä löytyisi muka värejä. Mutta kyllähän niitä taitaa ollakin. Ihanaa sunnuntaita <3