Siirry pääsisältöön

Musta päivä. Uusi värihaaste alkaa

Tiia haastoi "Minäkö Keski-ikäinen"-blogissa julkaisemaan viitenä päivänä viisi väriä kotoa. Tartuin haasteeseen, sillä viisi väriä löytyy helposti meidän värikkäästä kodista. Samalla tahdon todistaa itselleni, ettei tämä enää ole ihan niin sekamelskaa mitä ennen. Ettei minun tarvitse valita väriksi sateenkaari. 


Kommentit

  1. Musta lammas on ihana!itselläni on tämä haaste odottanut vastaamista ties kuinka pitkään mutta kunhan valoa saadaan lisää, saatan siihen vielä tarttuakin;)
    Kivaa viikonloppua sinne!
    Ja sateenkaari on kaunis;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…