Siirry pääsisältöön

Arkku odottaa olkkarissa


Loppiaisena meiltä lähtee Joulu varastoon. Niin tapahtui tänäänkin. Pakkasimme kuusen ja koristeet pois ja mietin, että onpas se tonttutomera ollut ovela, kun on kuusen oksilta hakenut futistiimiinsä jalkapalloiksi kuusenpalloja ja piilottanut ne niin, ettemme me niitä löytäneet. Ei ollut edes loogisissa "sängyn alla" tai "sohvan alla". Sohvan alta tosin löytyi muita, kuin etsimiäni kuusen palloja. Meillä kuusen palloja oli myös pentukisumme omassa kuusessa. Se oli luvallinen peuhupaikka.


Alennusmyynnistä haettiin uudet kuusenpallot -50% tarjouksesta. Katselin erilaisia kuusenkoristeita ja mietin kyllä ankarasti kuppikakkuja ensi jouluksi tai kylpyankan näköisiä pal.. öö.. kuusenkoristeita. 

 Pitäisikö ottaa tavaksi, että juhlisi joka vuosi kaikkia niitä juhlapäiviä vasta aaton jälkeen, niin saisi tarjousruuat ja tarjouskoristeet!? :D Joulu tammikuussa, Juhannus heinäkuussa ja Pääsiäinenkin voisi olla vaikkapa toukokuussa. Ja koska rakastan juhlia, voisi jokaiselle kuukaudelle keksiä jonkin juhlittavan juhlan. Mutta ei sitä Halloweeniä, sillä siinä on tuhmia keppostelijoita. :S Ja kuka se kirjoittikaan vastikää perinteiden tärkeydestä?! ;)  Saa kait sitä nainen vaihtaa mielipidettään vaikka joka päivä! 

EDIT! Kuva korvattu parempilaatuisella kuvalla

Mikähän utuisten vuorten kamerapäivä minulla on ollut, kun näin surkean utuisia kuvia olen ottanut?! On taas ollut valotus tai kuvausohjelma päin männikköä. Tai sitten olen ollut niin hartaassa mielentilassa jonkin mantran tai tantran vai mikä se oli jäljiltä, että hurlumskis vain. 
Totta tosiaan! Meillähän poltetaan suitsukkeita. Kuvassakin näkyy yksi monista kotoamme löytyvistä suitsuke-astioista. 

Tuo puinen arkku on tuotu Turkista kera orvokki-suitsukkeiden. Se orvokki tuli siksi valittua, koska valinta tehtiin meidän puolesta. Ostimme arkun, myyjä laittoi suitsukepakkauksen kaupan päälle. 
Niinpä.. Harva sitä arkkua ulkomailta käy hakemassa ja lennättää kotiin saakka... Saatikka olkkarissa säilyttää...  hmm.. Sairas huumorintaju sairaalla ihmisellä. Itseironinen kaiken lisäksi. :D

 Olen huumorin kannalla. Niin kauan kun nauran itselleni, se on vain hyvästä. Jos nauran toisille, nauran hyvällä. 


 Verstaalla on touhua riittänyt ja olen nyt jatkanut sitä kierrätysteemaa, minkä aloitin jo viime vuonna, eli tavara pois joka päivä. Jos ei joku päivä ole mahdollista nakata jotain pois, niin toisena päivänä sitten kaksi tavaraa. Sillä tavoin saan 365 kappaletta turhuutta vuoden aikana vähemmäksi. Sen sitten näkee verstaallakin, kun levautan rasian ylösalaisin pöydälle tai laatikollisen tavaraa lattialle.

Esim. pahvipakkauksia meillä on paljon! Sellaisia käytettyjä paketteja, joita voi käyttää postituksessa. Tottahan toki käytän mieluummin kierrätyspakkauksia, kun laitan postiin jotain, kuin alan ostaa eurolla, parilla uusia vain siksi, että se on hetkessä käytetty ja roskissa. Voin edes yhden laatikon verran olla kuormittamatta luontoa. Sitten on niitä laatikoita, joista tulee atc-pohjia. Kyllä tavaraa piisaa kaapit täyteen ja on purkkia ja purnukkaa, mutta eri asia, mitä tavaraa ja onko kipot ja kupit ja purnukat täynnä minkäkinmoista krääsää.

Joulu on tyhjentänyt meiltäkin jääkaappia kivasti, sillä olemme nyt käyttäneet Ranskalaisia ja Italialaisia herkkuja hyväksemme. Murunenhan sai sen herkkukorin, josta kerroin jo syksymmällä. Tuotteet olivat säilykkeitä, purkkeja, pakkauksia, ja kaikissa käyttöikää pitkästi tulevaan. ONNEKSI! Ei varmasti olisi muuten ostettukaan ja nautittu Kahvin kanssa Suprem Nougatia tai syöty ankankoipia, ankkarilletteä tai hanhenmaksaa. Voi tavaton tuota mennyttä vuotta...

Pakostakin muistuu mieleeni joku sanonta, jossa käskettiin elää tätä elämää niin, kuin kaikki unelmamme toteutuisivat.


Kommentit

Malja uusille unelmille :D
Viltsu sanoi…
Saa nähdä miten käy tänä vuonna. Kippis!
Tiia K sanoi…
Samoin täältä. <3 Kommentoin tänä aamuna tulleeseen postaukseen ja yhtäkkiä teksti katosi. Tulikohan se ollenkaan vai menikö kommentoinnin hyväksynnän puolelle. Tämä uusi kommentoinnin hyväksyntä kun on kaksivaiheinen, niin sehän on jo meikäläiselle liian hankalaa, heh :)
Viltsu sanoi…
Eläpä kuule mitä. Minäkin joudun omaan blogiini todistamaan olevani minä! Mutta ne robotti viestit on näin saatu kuriin. Mahtavaa! Tähän on vain tämä viesti tullut, kakku juttuun toinen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…