Siirry pääsisältöön

Ninjailua ja selvää kusetusta

Katselen sisustusblogeja. Kaikki on niin puhdasta ja kaunista. Ei roskia lattioilla, ei pölyä lasikoristeiden pinnoilla. Jokainen tavara on omalla paikallaan ja jokainen hedelmä kulhossa aseteltu vimpan päälle kohdalleen. Huokaan syvään. Onhan se kaunista. 
Meillä ei kuitenkaan voi olla vimpan päälle-kotia.
Minulla ei vaan ole sellaiseen rahkeita. Sitäpaitsi palapelikoti on kasattu sillä, mitä on saatu. Ei sisustamalla. Mutta kyllä me pikkuhiljaa tätä laitellaan aina vaan kauniimmaksi ja kauniimmaksi. Esim kylppäri on saanut muutoksia. Kiitos enkeliperheemme. 
Mutta on meillä muitakin syitä siihen, miksei koti ole vimpan päälle. 
Meillä asuu ihan oikea NINJA! 


Tämä ninjamme päämaja on eteisessä penkin alle tehdyssä majassa. Sieltä se vaanii ohikulkijoita ja tarpeen tullen hyökkää kimppuun. Uhoaa ja isottelee selkä kyyryssä ja ottaa takajaloillaan askeleita kohti. Kyllä minua ihan varppina aina pelottaa. ;) 

Ninja juoksee uhottelun jälkeen toisen huoneen nurkan taakse ja kun pääsen sinne saakka, sama uho jatkuu. Ilme on leikkisä ja nauravaine, mutta tottakai minä joka kerta säikähdän ja hihkaisen ääneen HUI

Toisinaan kerkeän kipittää itse sinne nurkan taakse ja kun pahaa aavistamaton ninja tepastelee huoneeseen, niin MINÄ uhoan ja pullistelen ja tassutan kylkimyyryä eteen sanoen samalla BÖÖ! Saa ninja maistaa omaa lääkettä. ;)

Meillä on myös keittiössä ihan oikea luistelurata! Siellä luistellaan kirkkaiden, rapisevien pussien ja kassien kanssa! 

Huomaatko, kuinka taitavasti ninja katoaa kuvastakin luisteluradalla! 
Tämä on niin hauskaa! 

Juostaan pussien päälle ja liu´utaan. Kipitetään nopein pienin askelin pussien päällä. Heittäydytään ja tehdään voltteja. HAUSKAA! (Korjaus: Puhutaan yksikössä, sillä ninja tekee näitä voltti ja heittäytymisasioita ja minä vain muuten temmellän siinä seassa). Välillä huilataan ja kerätään voimia ja sitten taas sama homma alkaa. Voi ottaa tauolla myö vähän raksuja tai minttu-nappeja. Niin, tai minähän napsin mielummin kahvia ja voikkaria. 

Sitten olisi sen miumau-kiukuttelun aika. Kyllä paremmatkin ninjat väsyvät ja alkavat kiukutella! Silloin tietää, että olisi aika ottaa päikkärit yhdessä, poski poskea vasten tai käsi tassussa. Mutta jos minä tahdon vaikka blogata sen aikaa, kun ninja nukkuu, täytyy yrittää keksiä uusi kiva nukkumapaikka tai syy miksi voisi nukkua muuallakin, kuin tietsikan päällä. Väsynyt ja kiukkunen ninja tuli viereeni koneelle ja alkoi kiusata minua. Tassuilla härppi, yritti purra ja koko ajan sitä omaa sensuroitua tekstiä. Tottakai yritin tuttua ja turvallista vauva-asentoakin, mutta kun mikään EI kelvannut herralle. Päätin, että seuraavalla kerralla ninjaillaan vähemmän aikaa, niin ei noin kiukkua sitten väsyneenä. Aikansa siinä venkuillessa nakkasin korin killin päälle ja sanoin, että nyt leikitään majaleikkiä.

 Siinä meni vain alle minuutin, kun jäbä oli unessa! 
Nukkuikin ihan hyvät unet, mutta herättyään kaivautui korin alta pois ja tuumasi, että tuo jos mikä oli selvää kusetusta! Vai muka majaleikki! PAKKONUKUTUSTA! 
saatiin me se sovittua sitten ja pusut sovinnoksi. ;) Ylleensähän meillä nukutaan siis vauvana. Sitten kun poika nukkuu, tiputan sylistä pöydälle, jotta voin kirjoittaa. Siinä on pehmeä ja lämmin pesä. 


Kaunis näky, nukkuva ninja. On se niin rakas! 
Tarkennus, ettei kissamme nimi siis ole ninja, eikä leijonanpentu eikä leijona-tikru. Pojalla on monta lempinimeä, joita blogissakin käytän. 

Minun tämän hetken ykköspuuhiin kuuluu kiitos-korttien teko. Johan tuo aikakin olisi, kun naimisiin mentiin Lokakuussa. :D 
Ensin kuva, jossa jotain liikaa. Pieniä harhautusliikkeitä ja uusi kuva. 
Näihin tunnelmiin, 
Hyvää keskiviikko-iltaa!
Kommentit

Silkku sanoi…
Voi hyvät hyssykät tuota teidän Ninjaa, nauroin täällä vedet silmissä ja samalla huokailin, kuinka ihanaa kissojen kanssa on, vaikka meitin kaksi marjaa eivät ihan noin villejä olekkaan. Meillä isompi tykkää nukkua vauvana sylissä ja ei myöskään kysele voiko tulla vaan änkee ihan väkisin syliin vaikka sitten aina niin, että mulla kutimet tai piirustus hommelit kädessä. Pienempi nukkuu mielummin kainalossa sängyssä tai jalkojen välissä. Voisi sanoa, että täällä tulee ensin kissat ja sitten vasta muut;) Ja sitten vielä toivotan onnea ja rakkautta teille vastavihityille;)
Tiia K sanoi…
Ninja on kestämättömän ihana! Pakahdun kun on tuolla korissa ja niin söpösti sylissä. Voi että rakastan kissoja.

Hieman nyt oikein hävettää meidän roinan ja romppeen määrä, kun kirjoitat palapelikodista... <3 Mutta koti on jokaisen oma koti, pesä, eikä esittelytila, tärkeintä on se lämpö mikä siellä on, roinat ei ketään loppupeleissä lämmitä.

Ihanaa iltaa Viltsusein.
Viltsu sanoi…
Silkku, kiitos onnitteluista! <3

tiia, Palapelikodilla en tarkoita "paljon kaikkea", vaan sitä, ettei ole selkeää linjaa tai kun on kaikki saatu muilta, eikä oman maun mukaan hankittua. Te olette hankkineet sellaista, mistä itse pidätte. Me ollaan saatu, mitä muilta jää yli. Yritämme selkeyttää linjaa ja saada sitä MEIDÄN NÄKÖISTÄ kotia kasattua pienin askelin, josko se koskaan on mahdollista täysin.
Susanna sanoi…
Ihana lutu-mussukka on tuo teidän "hurja" ninja ;) Lunalta terkkuja! Ne varmaan leikkisivät yhdessä hurjia ninja-leikkejä koska Luna on myös aika hurjana ja vauhdikkaana usein ;))
Viltsu sanoi…
Uuh, ihanaa kun on myös tyttö-ninja. Hih. T poika-L.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…