Siirry pääsisältöön

Ninjailua ja selvää kusetusta

Katselen sisustusblogeja. Kaikki on niin puhdasta ja kaunista. Ei roskia lattioilla, ei pölyä lasikoristeiden pinnoilla. Jokainen tavara on omalla paikallaan ja jokainen hedelmä kulhossa aseteltu vimpan päälle kohdalleen. Huokaan syvään. Onhan se kaunista. 
Meillä ei kuitenkaan voi olla vimpan päälle-kotia.
Minulla ei vaan ole sellaiseen rahkeita. Sitäpaitsi palapelikoti on kasattu sillä, mitä on saatu. Ei sisustamalla. Mutta kyllä me pikkuhiljaa tätä laitellaan aina vaan kauniimmaksi ja kauniimmaksi. Esim kylppäri on saanut muutoksia. Kiitos enkeliperheemme. 
Mutta on meillä muitakin syitä siihen, miksei koti ole vimpan päälle. 
Meillä asuu ihan oikea NINJA! 


Tämä ninjamme päämaja on eteisessä penkin alle tehdyssä majassa. Sieltä se vaanii ohikulkijoita ja tarpeen tullen hyökkää kimppuun. Uhoaa ja isottelee selkä kyyryssä ja ottaa takajaloillaan askeleita kohti. Kyllä minua ihan varppina aina pelottaa. ;) 

Ninja juoksee uhottelun jälkeen toisen huoneen nurkan taakse ja kun pääsen sinne saakka, sama uho jatkuu. Ilme on leikkisä ja nauravaine, mutta tottakai minä joka kerta säikähdän ja hihkaisen ääneen HUI

Toisinaan kerkeän kipittää itse sinne nurkan taakse ja kun pahaa aavistamaton ninja tepastelee huoneeseen, niin MINÄ uhoan ja pullistelen ja tassutan kylkimyyryä eteen sanoen samalla BÖÖ! Saa ninja maistaa omaa lääkettä. ;)

Meillä on myös keittiössä ihan oikea luistelurata! Siellä luistellaan kirkkaiden, rapisevien pussien ja kassien kanssa! 

Huomaatko, kuinka taitavasti ninja katoaa kuvastakin luisteluradalla! 
Tämä on niin hauskaa! 

Juostaan pussien päälle ja liu´utaan. Kipitetään nopein pienin askelin pussien päällä. Heittäydytään ja tehdään voltteja. HAUSKAA! (Korjaus: Puhutaan yksikössä, sillä ninja tekee näitä voltti ja heittäytymisasioita ja minä vain muuten temmellän siinä seassa). Välillä huilataan ja kerätään voimia ja sitten taas sama homma alkaa. Voi ottaa tauolla myö vähän raksuja tai minttu-nappeja. Niin, tai minähän napsin mielummin kahvia ja voikkaria. 

Sitten olisi sen miumau-kiukuttelun aika. Kyllä paremmatkin ninjat väsyvät ja alkavat kiukutella! Silloin tietää, että olisi aika ottaa päikkärit yhdessä, poski poskea vasten tai käsi tassussa. Mutta jos minä tahdon vaikka blogata sen aikaa, kun ninja nukkuu, täytyy yrittää keksiä uusi kiva nukkumapaikka tai syy miksi voisi nukkua muuallakin, kuin tietsikan päällä. Väsynyt ja kiukkunen ninja tuli viereeni koneelle ja alkoi kiusata minua. Tassuilla härppi, yritti purra ja koko ajan sitä omaa sensuroitua tekstiä. Tottakai yritin tuttua ja turvallista vauva-asentoakin, mutta kun mikään EI kelvannut herralle. Päätin, että seuraavalla kerralla ninjaillaan vähemmän aikaa, niin ei noin kiukkua sitten väsyneenä. Aikansa siinä venkuillessa nakkasin korin killin päälle ja sanoin, että nyt leikitään majaleikkiä.

 Siinä meni vain alle minuutin, kun jäbä oli unessa! 
Nukkuikin ihan hyvät unet, mutta herättyään kaivautui korin alta pois ja tuumasi, että tuo jos mikä oli selvää kusetusta! Vai muka majaleikki! PAKKONUKUTUSTA! 
saatiin me se sovittua sitten ja pusut sovinnoksi. ;) Ylleensähän meillä nukutaan siis vauvana. Sitten kun poika nukkuu, tiputan sylistä pöydälle, jotta voin kirjoittaa. Siinä on pehmeä ja lämmin pesä. 


Kaunis näky, nukkuva ninja. On se niin rakas! 
Tarkennus, ettei kissamme nimi siis ole ninja, eikä leijonanpentu eikä leijona-tikru. Pojalla on monta lempinimeä, joita blogissakin käytän. 

Minun tämän hetken ykköspuuhiin kuuluu kiitos-korttien teko. Johan tuo aikakin olisi, kun naimisiin mentiin Lokakuussa. :D 
Ensin kuva, jossa jotain liikaa. Pieniä harhautusliikkeitä ja uusi kuva. 
Näihin tunnelmiin, 
Hyvää keskiviikko-iltaa!
Kommentit

Silkku sanoi…
Voi hyvät hyssykät tuota teidän Ninjaa, nauroin täällä vedet silmissä ja samalla huokailin, kuinka ihanaa kissojen kanssa on, vaikka meitin kaksi marjaa eivät ihan noin villejä olekkaan. Meillä isompi tykkää nukkua vauvana sylissä ja ei myöskään kysele voiko tulla vaan änkee ihan väkisin syliin vaikka sitten aina niin, että mulla kutimet tai piirustus hommelit kädessä. Pienempi nukkuu mielummin kainalossa sängyssä tai jalkojen välissä. Voisi sanoa, että täällä tulee ensin kissat ja sitten vasta muut;) Ja sitten vielä toivotan onnea ja rakkautta teille vastavihityille;)
Tiia K sanoi…
Ninja on kestämättömän ihana! Pakahdun kun on tuolla korissa ja niin söpösti sylissä. Voi että rakastan kissoja.

Hieman nyt oikein hävettää meidän roinan ja romppeen määrä, kun kirjoitat palapelikodista... <3 Mutta koti on jokaisen oma koti, pesä, eikä esittelytila, tärkeintä on se lämpö mikä siellä on, roinat ei ketään loppupeleissä lämmitä.

Ihanaa iltaa Viltsusein.
Viltsu sanoi…
Silkku, kiitos onnitteluista! <3

tiia, Palapelikodilla en tarkoita "paljon kaikkea", vaan sitä, ettei ole selkeää linjaa tai kun on kaikki saatu muilta, eikä oman maun mukaan hankittua. Te olette hankkineet sellaista, mistä itse pidätte. Me ollaan saatu, mitä muilta jää yli. Yritämme selkeyttää linjaa ja saada sitä MEIDÄN NÄKÖISTÄ kotia kasattua pienin askelin, josko se koskaan on mahdollista täysin.
Susanna sanoi…
Ihana lutu-mussukka on tuo teidän "hurja" ninja ;) Lunalta terkkuja! Ne varmaan leikkisivät yhdessä hurjia ninja-leikkejä koska Luna on myös aika hurjana ja vauhdikkaana usein ;))
Viltsu sanoi…
Uuh, ihanaa kun on myös tyttö-ninja. Hih. T poika-L.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…