tilaustöitä pakettiin ja kierrätys tarttuu


Muutama kuva joulun ajan pakkauspuuhista kuva-arkistoistani. Tänäänkin olen pakkaillut lähetyksiä ja nauratti välillä se koko touhu tuon kissan kanssa. Milloin oli laatikossa kissa, milloin pehmustemuovit lentelivät pitkin permantoa. Kun lopulta olin saanut paketin kasattua, istahdin alas ja hengähdin. Katsoin ympärilleni ja purskahdin nauramaan. Kahksi huonetta hujan hajan! Oli pakkausmatskua, kissan leluja, kankaita,.. Oikeastaan melkein mitä tahansa, mitä tuo pentu oli tassuihinsa, tai niskaansa saanut. Urakka siis jatkuisi vielä siivouksilla. Huh huh.


Paketteihin on kiva sujauttaa myös tilaajalahjoja. Tänään kun pakettia pakkasin, laitoin mukaan yli 40 euron arvosta ilmaistuotteita. Pakettiin kun on helppo laittaa, kun postimaksut eivät siitä nouse mihinkään. Kirjekuoreen taas ei voi laittaa kuin jotain minimaallista. 
Oletko muuten huomannut, että kaupoissa myydään paljon tuotteita siten, että jos ostat 2 tuotetta, saat ilmaiseksi kolmannen tai tuikkuastian tai rasian? Lisäksi aikakauslehtien kaupanpäälliset ovat arvokkaita ja moni tilaa lehden juuri kaupanpäällisen takia. Olen itsekin sen tehnyt. 


Kerran oli kaupassa kahvitarjous, jossa sain kapselitelineen kaupan päälle. Tottakai ostin ja otin telineen, sillä olin nimenomaan mennyt ostamaan kahvia. Olihan kahvi loppu. Sain kaipaamamme telineen aivan yllätyksenä periaatteessa. Emmehän tienneet ostamaan mennessä, että ilmaislahjana se olisi. 

Olen myös saanut pesuaineen mukana Pentikin palovaasin, jota keräsimme kolmen setiksi. Aivan huikean ihana lahja! En kuitenkaan ostele kaikkea sillä periaatteella, että "ostan kun saa lahjan". Ostan vain, jos TARVITSEN tai on oikeasti hyvä. 

Nyt on toista vuotta menossa projekti: päivässä yksi tavara pois. Suosittelen!

Kommentit

Minna M sanoi…
Minä taidan olla jo kolmatta vuotta mukana tuossa tavara päivässä-projektissa. Poistoja tulee hitaaseen tahtiin, mutta uutta ostaessa olen aiempaa kriittisempi. Ja aina en tavaraa ota vaikka ilmaiseksi saisi. Silti tavaraa ja vaatteita riittää. On meillä toki neljä lastakin. Tarvitaan yhtä ja toista. Aika monet sukset, kypärät, luistimet, kengät ym.
Susanna sanoi…
Mulla on ollut mielessä tuo tavaroiden hävitys, mutta vielä en ole saanut sparrattua itseäni siihen rutistukseen...mutta musta tuntuu, että sen aika on pian! ;))
Minna, erityisesti lapsiperheissä tämä onnistuu hyvin. Pieniä vaatteita ja rikki menneitä leluja...

Susanna, pistää pikkusen pois niin on ilo hankkia uutta. Sellaista mitä oikeasti tahtoo. Kyllähän mullekin lisiä myös mutta ne mitä en tartte, pois vaan