otsikon otsikko

Koruihini ja kortteihini kiteytyy itsekunnioitukseni. Se, mitä haluan näyttää ulospäin ja kuinka suuri halu minulla on tehdä aina vaan parempaa ja parempaa. 

Kuvan korut lahjoitettu yllärinä eteenpäin


Ihan alussa taitoni olivat hyvin niukat. En tiennyt edes, mitä atc tarkoittaa tai en ollut koskaan kuullutkaan gessosta tai big shotista. Jonkun alkuaikaisen työni vertailu tämän päiväiseen voisi kertoa sitä kehittymistarinaani kuvin parhaiten. Halua, toiveita, uskoa itseeni, päättäväisyyttä... 

Tätäkin harrastusta tehdessäni olen vastustajiin törmännyt. Kaikkia ei miellytä. Kaikille ei kelpaa. 
Kaikki eivät voi olla minullekaan kelpaavia. ;) 

Mikä ihmeen gelli plate?

Viime viikolla opin uuden sanan. Gelli plate. 
Tuo sanakummajainen sai minun uteliaisuuteni taas heräämään ja niin aloin etsiä vastauksia ja löysin, mistä on kyse. Kohta minulla jo oli oma gelli plate käsissäni ja pääsin kokeilemaan uutta paperin koristelu-keinoa. 

Tämä sama halu oppia ja ymmärtää on vienyt minua eteenpäin itsetuntonikin kanssa. Jos olen huono jossain, voin yrittää ainakin tehdä parhaani ja kokeilla, josko olisi keinoja olla parempi. Oppia. Jos siltikin homma menee pieleen, olen ainakin tehnyt parhaani. 

En minä tähän gelli plateenkaan rahaa tarvinnut! 
Kaapista löytyi kaikki. 

uusi elämä

Nyt meillä on uudet siemenet itämässä ikkunalaudalla. Ohraa kasvatetaan leijonallemme. Tämä on pienokaisellemme tärkeä oma projekti. 
Haluan antaa pienelle hyvän kasvualustan. Haluan kasvattaa pennusta oman itsensä rajoin ja rakkaudella. Ei alistaen vain siksi, että on erilainen vauva. Kissa. Myös lemmikit tarvitsevat virikkeitä, läsnäoloa, hyväksyntää...Hekin ovat eläviä luontokappaleita. 

Kommentit

Tuikku sanoi…
Hei! Alkoi kiinnostaa tuo gelli plate juttu:) miten tuo juttu toimii elikkä miten sillä papereita koristellaan?
Vahvuuden löytäminen itsestään on hienoa. Minulla se on vähän taas kateissa.
Outi, jollaintapaa se vaatii päättäväisyyttä ja halua, jotta voi alkaa muuttaa itseään tai etsiä itsestään vahvuuksia vikojen sijaan. Vikoja aina löytyy ja syitä olla tekemättä tai ryhtymään toimeen.

Tuikku, youtubesta löytyy kivoja videoita aiheesta, mutta lyhyesti sanottuna levylle maalit, telalla levitys/sekoitus. Sitten paperi päälle ja uusi teloitus. ;) oli ihan pakko... Hih. Oman maun mukaan voi tottakai kerroksittain maalata lisää tai viimeistellä paperin gessolla, maskeilla tms.
Sirutuuli sanoi…
Niin oli tuttua tekstiä, kuin olisin itse kirjoittanut. Mutta sie osasit kirjoittaa paremmin :)
Mutta kerro ihmeessä, teitkö sie itse tuon gelli platen? Miten sen teit? You tubessa on Mr Victor crafter (vai miten se nimi menikään), joka asuu Ukrainassa. Hän käyttää gelli platena puista levyä, hyvin tuntuu toimivan. Mie kokeilin kerran sellaista paksua A4 muovitaskua, se ei oikein hyvä ollut. Pitää yrittää keksiä jotain muuta, mutta jos siulla on idea, kuulisin mielelläni. En raaski ostaa sitä aitoa, kun ei rahaakaan hirveästi ole...
Sirutuuli, ihan ite tein. Omin pikku kätösin. :) Katsoin ensin valmiita ja rahaa ei ollut ostaa. Youtubesta katsoin tarkemmin, mistä on kyse. Tela ja gelli plate yhdessä vajaa 40€. Huh huh. Siispä iso muovirasian kansi ja siihen vanha bigshotin levy. Päällyste on paksumpaa kalvoa. Teippailin kii ja minulle riittävä lauta on valmis. Tela oli jo sellainen euron vaahtomuovitela. Sen päälle kalvo teipillä. Paperia käytin paperin päällä,minkä läpi telaan. . Voin sanoa että ihan varmasti oikea gelli plate on parempi kuin tämä, ja jos olisi toisenlainen tela, sekä oikeanlaiset levittyvät maalit, mutta kun ei ole sitä rahaa niin ei ole ja tämä saa kelvata. Käytän perinnöksi saamani öljyvärejä ja ne ovat hankalat tässä . Mielestäni kuitenkin paremmat kuin ei mitään.