Kauneutta on siipisulkien kosketus

Postaus sisältää tuotesijoittelua ja mainontaa. 
Yhteistyössä Lohikari Oy/verkkokauppa. 

Kauneus. 
Vaikka kuinka sanoisin, että tärkeitä asioita elämässä ovat terveys, perhe ja muu hyvin oleellinen asia, en voi vähätellä kauneudenkaan merkitystä. Ajattele vaikka, jos maailmamme olisi ruma. Ihan kaikki olisi mustan tomun peitossa eikä mikään tippaakaan kimaltelisi tai olisi edes hitusta viehättävä. 

Vaikka kuinka syvällinen ja henkinen olenkin, olen myös sen verran pinnallinen, että sanon kauneuden olevan iso osa minun elämääni. 


Kauneuden ei tarvitse olla muotivaatteita ja upeita timantteja, vaan ihan jotain simppeliä, omaa silmää hivelevää. Olipa se sitten kaunis korurasia, kasa helmiä ja koruja sekaisin kaaoksessa tai jokin romanttinen pitsin palanen. 
Tai vaikka hyvin perinteinen kultakutrinen enkeli kera valkoisten siipien. 



Minun viehätykseeni enkeleissä ei niinkään ne valkosiipiset, pyöreäposkiset lapsienkelit torvineen ja kanteleineen iskeydy.
 Onhan ne nättiä, ihan niinkuin aikuiseksikin tehdyt enkelihahmot. Nätteys ei kuitenkaan ole se mun juttu enkeleissä. 
Minä ihastelen erilaisia enkeleitä.
 Ehkä MINÄ olen se pelokas mustasiipienkeli ja siksi mustat siivet ovat minulle parempi vaihtoehto?! 


Tuossa joulun alla etsiskelin valkoista joulukuusta kotiin, mutta päädyinkin "Lohikarin" sivuilla ihastelemaan siipiä. Olenhan "aina" halunnut siivet se(lkään)inälle. 

On hyvin loogista, että siipiä valitessani kotiimme valitsin mustat siivet. Olisi ollut tarjolla valkoisia ja pinkkejäkin, mutta musta vei voiton mennen tullen. 
Onnekseni yhteistyökuviot Lohikari Oy:n kanssa toteuttivat unelmani. Mustien siipien hellä kosketus mahdollistui jouluksi. 


Kyllä kyllä. Testasin siipiä selkääni, sillä siipien takana on kuminauhat, joilla siivet voi laittaa aikuisenkin selkään! Erinomainen naamiaisiinkin! 
Myös mahdollista ripustaa seinälle. 
En minä sentään siivet selässä täällä hiippaile. ;) Siispä siiville löytyi paikka makkarista. 


Blogia varten halusin kuvata myös kumpparit, joten tässä tällainen kuva. Aivan selvästi tonttu koskettaa enkeliä! Mustien siipisulkien kosketus tuntuu aivan oikealta. Ne OVAT oikeita !

Siipien leveys on 55cm ja korkeus 38cm. 

Siivet voit tilata tästä: 


Mikä on sinun värisi?! 

Suosittelen myös muita Lohikarin upeita tuotteita! 
Mallinuket, esittelytelineet, somisteen ja koristevalot jne jne. 


Lohikari Oy on vuonna 1956 perustettu myymälä- ja mainos-, sisustus- sekä visuaalisten tarvikkeiden tukkuliike, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja näyttävän esillepanon sekä visuaalisen ilmeen toteuttamiseen. Kuten siivistänikin huomaat, esittelytarvikkeet eivät aina tarkoita vain myymälöitä ja messuja, vaikka nekin Lohikarin avulla saisi näyttävästi esille tuotua! 

Lohikarin myymälä sijaitsee Ruoholahdenkadulle, Helsingissä ja on avoinna arkisin 9 - 17.
Verkkokauppa on avoinna 24/7. Hinnat ovat verkkokaupassa esillä verottomina.

Jos sinulla on oma putiikki vaikkapa kotona tai liiketiloissa, tai käyt messuilla ja myyjäisissä myymässä tuotteitasi, kysy Lohikarilta apua. Lohikarin avulla saat kokonaisuuden toimimaan. Myyntitila on se, jonka asiakas näkee ja jos se ei ole sievä ja toimiva, ei asiakas tule toiste. 
Jo valaistuksella saa ihmeitä aikaan. 

Ja vaikkei sinulla olisikaan myyntiä, kenties kaipailet mallinukkea, torsoa tai muuta apulaista ompeluhuoneeseesi. Voit valita laajasta valikoimasta niin lasten kuin aikuistenkin kokoja, XL ja mammaa... 

Lohikari Oy tuo kotiin kuin kotiin ja liiketilaan KAUNEUTTA !!!


Kommentit

Luulenpa että myös minä olisin kotiuttanut nämä mustat, niin ovat ihanat ja toisekseen kaikilla on nuo valkoiset.
Wau miten upeat siivet. Hyvää Loppiaista teille.
Nanna sanoi…
Ihanat siivet! Mä haluan kyllä valkoiset koska rakastan valkoista ja valkoinen on kotinikin. Tuohon putiikkiin täytyy ajan kanssa kyllä perehtyä!
Nanna, ne valkoiset ovat myös ihanat ja edullisesti saat ne. Mietin itsekin valkoista ensin, mutta musta on meillä sopivampi väri. Sinun kotiin ehdottomasti valkoinen