Siirry pääsisältöön

Puhutaan teestä, osa 10. Lopetetaanko jo?


Vieläkö jaksatte kuunnella, tai oikeastaan lukea teestä? 
Teenkö lisää tee-postauksia vai joko riittää? 

Tämä ainakin. Yleisö päättää! 

Ajatellaan ihana rauhallinen hetki teekupposen ja omenapiirakan jätskillä parissa. Siihen vaikka uusin lempparilehti seuraksi tai paras ystäväsi pitkän tauon jälkeen. Tätä ihanaa hetkeäsi varten olet päättänyt tehdä teetilauksen, jotta varmistat makuelämysten täydellisen sopusoinnun. 

 

Kaikki kaupat kaukana tai jo kiinni. Ehkei siellä omassa lähikaupassa edes ole haluamiasi makuja. Minusta ruokakauppojen pussiteet ovat ihan hyviä, mutta erikoishetkiin haluan teekauppojen ihanuuksia. Laatua! sitä, että makuun ja laatuun, kokonaisuuteen tuoksujenkin suhteen on panostettu. silloin valintani on teekaupat. Meillä täällä, missä olenkaan, ei ole ihan oven takana teekauppoja, joten mieluiten tilaan teeni netistä. Toimii, kunhan tietää, mistä tilaa ja mitä tilaa.

Siispä kuvitellaan, että tekisin tilauksen, jossa olisi jotain tälle rentoutushetkelle.
 Valkoista teetä... Eikun vihreää. Mustaa sen olla pitää päivällä, eikun matea. Voi ei. Makuvaihtoehtojakin on kymmeniä kaikista! Mitä teen?! No tietenkin tilaan laajemman setin, eli teetarakan, josta riittää pitkäksi aikaa iloa ja valinnanvaraa!

Parhaimmillaanhan teetarakka näyttää tuolta upealta kokoelmalta erikoisteetä. Pienet purkit täynnä! On mistä ottaa! Ihana odotus. Sain kuin sainkin ostoskoriin sen toiseksi viimeisen teetarakan! Ei olleet vielä loppuunmyyty. Ja alan raivaamaan tilaa sille paketille. Olen jo niin täpinöissäni tulevasta!

Paketti saapuu aikanaan, nopeastikin. Jippii! Lähden hakemaan sitä postista.
Palaan kotiin ja alan avaamaan pakettia. Mutta ihmettelen, miksi se kolisee niin kummasti?


Saan paketin auki ja minua odottaa järkyttävä näky! Teetarakka makaa laatikossa ja purkit auki ja tottakai ylösalaisin ja sekaisin.
Vain pari purkkia on kiinni visusti ja siis turvassa. 
Parahdan! enhän minä nyt voi tuollaista teesotkua käyttää! Tiedä missä se laatikko on pyörinyt ja milloin purkit auenneet! Voi olla vaikka mitä pölyä sisällä! Sitäpaitsi aika epätodennäköistä, että kaikkien erilaisten makuteiden sekoitus edes olisi juotavan makuista! 


Keräilen purkit yksitellen pois laatikosta ja kyyneleet alkavat valua poskilleni. Olen menettänyt koko paketin sisällön! Purkit olivat paketoitu tarakkaan kiinni, eikä erikseen yksitellen turvallisesti paketoiden. 


Murunen saa päähänsä, että onhan siinä nyt jokin takuu ja palautetaan tuote ja vaihdetaan tai ainakin saan ne teet jos ei koko tarakkaa. siispä kuivaan kyyneleeni ja otan yhteyttä firmaan, josta tämän tilasin. Vastaus oli karu: emme voi toimittaa kyseisiä teemakuja erikseen, emmekä voi vaihtaa teetarakkaa. Lisäksi minun olisi pitänyt ymmärtää tilata erikseen SÄRKYVÄ LISÄ! Eli maksaa 7 euroa postimaksujen lisäksi siitä, että pakkaavat purkit erilleen pakettiin, eikä tarakassa kiinni.

Lohdutukseksi sain seuraavien päivien aikana muutaman näytepakkauksen eri teemakuja. Ei samoja, mitä tarakassa olisi ollut, mutta Jotain kuitenkin. Keitän niistä teen rentouttavalle teehetkelleni.

Tulevaisuudessa tiedän, ettei mitään pidä tilata ilman särkyvää lisää, ellei ole täysin varma, ettei paketissa ole irtoavia osia!

Ehkä pettymystäni helpotti se, ettei itse teetarakka ollut rikki. Lisäksi sain osan teestä muuta kautta hankituksi ja aion tuunata purkit niin, että niissä lukee niitä makuja, mitä saan varmasti hankittua irtopaketteina. Purkit ja tarakka on nyt puhtaat. 


Kyllä, olen keittänyt jo teetä niistä teetarakan makuisista teistä, mitä muuten sain hankituksi. 
Tykkään! Maistuu se kahvikupistakin. 

Kokemukseni oli yksi huono kokemus hyvien kokemusten joukosta. Olen yhä sitä mieltä, että Netin kautta SAA Laadukasta teetä!

Minun suosikkini on Mandragora, mutta sillä ei ole mitään tekemistä tämän postauksen kanssa! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hääjuhlan tarjoilu

Kuohuviiniä kultahipuilla meille kahdelle...

Tämä oli virallisena avioitumis päivänä.

Samoin kuin hopeaa hohtava pinkki Aviva.

Näitä juomia nautimme pitkälle iltaan ja katselimme jokaista lasia ihastuneina. Jopa illan viimeisillä lasillisilla.


Huomasin, ettei otettu kuvia lämpimästä ruuasta, jota tarjosimme yövieraille, pitkämatkalaisille. Sen sijaan pääosassa olleet herkut ovat edustettuina. Lusikat kahvitteluun ja kakkutarjoiluun olivat hieman isommat, kuin suomalaiset kahvilusikat. Ja tuo sydän.. <3 

Servetit hääteemaa mukaillen pinkkiä ja lilaa.

Tarjoilu kertonee, että samalla juhlimme Murusen synttäreitä. Tarjoilu on tilattu Kakkuaitasta, mikä sijaitsee Riistavedellä. Kaikkien kuopiolaisten konditorioiden tarjoiluehdotusten jälkeen Kakkuaitta vaikutti fiksuimmalta, parhaimmalta ja ystävällisimmältä vaihtoehdolta. Hinta-laatu on todellakin kohdallaan ja saimmehan kaiken tarjottavan suoraan kotiin kannettuna! Ja ei, tämä ei ole mainos eikä yhteistyösoppari, sillä kaikesta on ma…

Loput vihreät ja Silpputehtaalle

Vielä kerran näitä vihreitä atc-kortteja silpputehtaan haasteeseen ja Belgian vaihtoon.
Ovat siis uusia, mutta samaa sarjaa, kuin jo nähdyt.


Kuten aiemmissakin, myös näissä korteissa on tuunattuja tanssiasusta tippuneita paljetteja ja tölkin nipsuja. stanssikuviot kimalleliimalla koristeltuja. Tyttö korteissa on itse leimattu ja itse väritelty,

Taustana on itse tehty gelli plate-taidetta. Sabluuna on ollut apuna. Niin olen saanut tehtyä tasaiset pallot. 

Tekstin leimasin. Atc-korteissa ja etenkin näissä tämän tyylin korteissa saa olla tahroja ja ns. rosoisuutta ja se vaan lisää mielenkiintoa. siksi näihin vedän vapaalla kädellä ja nopeammin esim. reunat. 

Tosiaan kaikki nämä kortit ovat jo Belgiassa, joten vaihtoon en niitä voi laittaa. Seuraava satsi tuleekin vaihtoon Suomeen, mutta en vielä ole ihan varma, mitä niissä on. Sen tiedän, että atc-kortteilu jatkuu edelleen.

Atc-askartelua

Ystäväni pyysi käsityöaiheisia kortteja. Tilkkuja, tikkiä, nappia, nauhaa.. Jotain, mutta juuri minulle sopivaa, eli ei tarvinnut ommella ja sain tehdä paperista kaikki. 

Haasteessa on yksi näistä korteista tässä kuussa, tässä loput. 


Kaikki kortit vaihdettu jo.