Siirry pääsisältöön

Puhutaan teestä, osa 10. Lopetetaanko jo?


Vieläkö jaksatte kuunnella, tai oikeastaan lukea teestä? 
Teenkö lisää tee-postauksia vai joko riittää? 

Tämä ainakin. Yleisö päättää! 

Ajatellaan ihana rauhallinen hetki teekupposen ja omenapiirakan jätskillä parissa. Siihen vaikka uusin lempparilehti seuraksi tai paras ystäväsi pitkän tauon jälkeen. Tätä ihanaa hetkeäsi varten olet päättänyt tehdä teetilauksen, jotta varmistat makuelämysten täydellisen sopusoinnun. 

 

Kaikki kaupat kaukana tai jo kiinni. Ehkei siellä omassa lähikaupassa edes ole haluamiasi makuja. Minusta ruokakauppojen pussiteet ovat ihan hyviä, mutta erikoishetkiin haluan teekauppojen ihanuuksia. Laatua! sitä, että makuun ja laatuun, kokonaisuuteen tuoksujenkin suhteen on panostettu. silloin valintani on teekaupat. Meillä täällä, missä olenkaan, ei ole ihan oven takana teekauppoja, joten mieluiten tilaan teeni netistä. Toimii, kunhan tietää, mistä tilaa ja mitä tilaa.

Siispä kuvitellaan, että tekisin tilauksen, jossa olisi jotain tälle rentoutushetkelle.
 Valkoista teetä... Eikun vihreää. Mustaa sen olla pitää päivällä, eikun matea. Voi ei. Makuvaihtoehtojakin on kymmeniä kaikista! Mitä teen?! No tietenkin tilaan laajemman setin, eli teetarakan, josta riittää pitkäksi aikaa iloa ja valinnanvaraa!

Parhaimmillaanhan teetarakka näyttää tuolta upealta kokoelmalta erikoisteetä. Pienet purkit täynnä! On mistä ottaa! Ihana odotus. Sain kuin sainkin ostoskoriin sen toiseksi viimeisen teetarakan! Ei olleet vielä loppuunmyyty. Ja alan raivaamaan tilaa sille paketille. Olen jo niin täpinöissäni tulevasta!

Paketti saapuu aikanaan, nopeastikin. Jippii! Lähden hakemaan sitä postista.
Palaan kotiin ja alan avaamaan pakettia. Mutta ihmettelen, miksi se kolisee niin kummasti?


Saan paketin auki ja minua odottaa järkyttävä näky! Teetarakka makaa laatikossa ja purkit auki ja tottakai ylösalaisin ja sekaisin.
Vain pari purkkia on kiinni visusti ja siis turvassa. 
Parahdan! enhän minä nyt voi tuollaista teesotkua käyttää! Tiedä missä se laatikko on pyörinyt ja milloin purkit auenneet! Voi olla vaikka mitä pölyä sisällä! Sitäpaitsi aika epätodennäköistä, että kaikkien erilaisten makuteiden sekoitus edes olisi juotavan makuista! 


Keräilen purkit yksitellen pois laatikosta ja kyyneleet alkavat valua poskilleni. Olen menettänyt koko paketin sisällön! Purkit olivat paketoitu tarakkaan kiinni, eikä erikseen yksitellen turvallisesti paketoiden. 


Murunen saa päähänsä, että onhan siinä nyt jokin takuu ja palautetaan tuote ja vaihdetaan tai ainakin saan ne teet jos ei koko tarakkaa. siispä kuivaan kyyneleeni ja otan yhteyttä firmaan, josta tämän tilasin. Vastaus oli karu: emme voi toimittaa kyseisiä teemakuja erikseen, emmekä voi vaihtaa teetarakkaa. Lisäksi minun olisi pitänyt ymmärtää tilata erikseen SÄRKYVÄ LISÄ! Eli maksaa 7 euroa postimaksujen lisäksi siitä, että pakkaavat purkit erilleen pakettiin, eikä tarakassa kiinni.

Lohdutukseksi sain seuraavien päivien aikana muutaman näytepakkauksen eri teemakuja. Ei samoja, mitä tarakassa olisi ollut, mutta Jotain kuitenkin. Keitän niistä teen rentouttavalle teehetkelleni.

Tulevaisuudessa tiedän, ettei mitään pidä tilata ilman särkyvää lisää, ellei ole täysin varma, ettei paketissa ole irtoavia osia!

Ehkä pettymystäni helpotti se, ettei itse teetarakka ollut rikki. Lisäksi sain osan teestä muuta kautta hankituksi ja aion tuunata purkit niin, että niissä lukee niitä makuja, mitä saan varmasti hankittua irtopaketteina. Purkit ja tarakka on nyt puhtaat. 


Kyllä, olen keittänyt jo teetä niistä teetarakan makuisista teistä, mitä muuten sain hankituksi. 
Tykkään! Maistuu se kahvikupistakin. 

Kokemukseni oli yksi huono kokemus hyvien kokemusten joukosta. Olen yhä sitä mieltä, että Netin kautta SAA Laadukasta teetä!

Minun suosikkini on Mandragora, mutta sillä ei ole mitään tekemistä tämän postauksen kanssa! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…