Siirry pääsisältöön

Inspiration haastaa, Marraskuu

Marraskuu... Mitä mitä?! Joko vuosi alkaa olla lopuillaan!? 

Marraskuu... Meille tulee tässä kuussa perheenlisäystä! Sen voin nyt paljastaa jo! Että viimeisillään ollaan... karvapallon odotuksessa. Olemmehan me pojan jo tavanneetkin ja kovasti jo kiinteää ruokaa syö ja käy hiekkiksellä. Oi, kamala ikävä jo! Mutta hei, mennäänpä asiaan! 
MISTÄ ON KYSE?!
Inspishaasteen lisäksi Inspirationissa käydään haastetta oman nimikkohaasteen muodossa, eli Inspiration haastaa!-haasteessa. Inspiration haastaa! on haaste, jossa tehdään ATC-kortteja annetun värin ja kirjainten mukaisesti. 

Joka kuukausi arvotaan PIENI palkinto jokaisen osallistujan kesken.
(Random. org arpoo voittajan).

Lisäksi vuoden vaihteessa on mega arvonta, johon osallistuvat vain ja ainoastaan ne askartelijat, jotka ovat ohjeiden mukaisesti tehneet ATC-kortteja ja ilmoittautuneet oikeaan aikaan kuukausiarvontoihin JOKA KERTA!
Aina 12 kuukauden ajan! KAIKKI PALKINNOT OVAT MINUN ITSENI SPONSOROIMIA!

Inspiration haastaa!-haaste löytyy tämän blogin oikeasta sivupalkista klikkaamalla. (Vastaavasti Inspis-haaste löytyy omasta blogistaan, jonne pääset tuolta ylhäältä blogin nimen alta klikkaamalla).Seuraavat henkilöt kisaavat edelleenkin mega-palkinnosta, lopuille kuukausiarvonta mahdollista:


Vaikka linkitys muuttui anonyymit estäväksi ja se tuotti ongelmia ainakin googletilittömille, niin silti olette keinot keksineet, kuinka linkitys toimisi. Juurikin niin! Eli kommenttiin mukaan linkki. Myös meilillä korttien kuvat voi minulle toimittaa! Tulen vastaan, tottakai, siinä, ettei linkitys nyt ole suoraan nimestä kortteihin. Nyt en siinä voi enää alkaa ketään dissaamaan. Jokaiselle meistä, minullekin, tämä järjestely teettää lisävaivaa, mutta kyllä me tästä yhdessä selvitään! Eikös totta!?

-Heenu
-Raija Annikki
-Ulriikka
-Loreal blondi
-Anemone
-Manumiina
-Funchis
-Paula
-Marita

Lokakuussakaan ei yksikään tipahtanut matkasta pois! 
Jäljellä on siis yhä 9 atc-askartelijaa. 
Lisäksi ihastuttavaa se, että kuukausiarvontoihinkin osallistuu myös listan ulkopuolelta porukkaa! IHANAA!
Kuka tahansa voi voittaa kuukausipalkinnon, vaikkei mega-arvonta-listalla olisikaan! Listan sakki siis tavoittelee mega-arvonnan palkintoa vuoden vaihtuessa. 
Linkityksen kanssa on ollut ongelmia. nythän linkitys on muuttunut muutenkin, eli jollet voi laittaa linkkiäsi nimeesi suoraan, laita se kommenttilaatikkoon! Siis kommenttiisi! 

Ohjeet tässä "LINKISSÄ"

Marraskuun ajan tehdään ATC-kortteja tällä uudella aiheella; SININEN Y JA Z
Atc-kortteja tehdään yksi jokaisella kirjaimella. 

1. Tee yksi ATC-kortti jokaisesta kirjaimesta. Y ja Z.

2.  Sinisen on oltava ATC-korttisi pääväri. 
-Voit kuitenkin käyttää jotain väriä pienessä määrin lisänä, kunhan korttisi on SININEN. DT-TYÖNI TÄSSÄ

YöperhonenZodiac signs
OHJEITA JA OPASTUKSIA: 

Samaan postaukseen kaikki kortit ja samaan postaukseen linkki Inspirationiin! 

Kopioi osoiterivi siitä tekemästäsi postauksesta! Ei etusivusi tai google+-sivusi, vaan SE POSTAUS, jossa korttisi ovat!

 SITTEN VASTA tule takaisin tänne ja kommentoi ja liitä osoiterivi KOMMENTTIISI, se sinun postauksesi osoite siis. 
Kommentin jatkeena se osoiterivipötkö näyttää meille muille, missä korttisi ovat. 

Tarkista!

En lähde etsimään etusivujen tms kautta oikeaa postausta. En välttämättä kuitenkaan kerkeä samana päivänä käydä kurkkimassa töitäsi. Voi mennä vaikkapa kuun loppuun saakka! 


Muistutan vielä, että haasteen jokainen osa kestää kuukauden, eli sinulla on kuukausi aikaa tehdä näitä teeman mukaisia atc-kortteja se sallittu määrä ja sitten osallistut arvontaan kuun loputtua! Toki enemmänkin saa tehdä, muttei niistä tule lisäarpoja tai pisteitä. Jokainen 12 osaan osallistunut osallistuu myös vuoden päästä mega-arvontaan! 

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
http://korttihurahdus.blogspot.com.es/2014/11/heipa-pitkaasta-aikaa.html

Olenkin kait ekana mukana.
Toivottavasti linkki on oikea.
Kiitos haasteesta ja kivaa marraskuuta.
Heenu sanoi…
Alla olevasta linkistä löytyy minun korttini haasteeseen.
Kiitos taas mukavasta haasteesta :)

http://heenunkortit.blogspot.fi/2014/11/inspiration-haastaa-marraskuu.html
Ulla sanoi…
Kortit Y ja Z tehty.

http://ulriikantouhut.blogspot.fi/2014/11/inspiration-haastaa-marraskuu.html
Marita sanoi…
Tehtävä suoritettu. :)

http://maritanaskartelut.blogspot.fi/2014/11/marraskuun-siniset-kortit.html
Loreal Blondi sanoi…
Tehty siniset Y ja Z vaikka ensin ihan äimänä, että mitä häh! :)Ei mainannut millään hoksata mitään noilla kirjaimilla...
Tässä kuitenkin jotain sentään
http://talkkio.blogspot.fi/2014/11/kaksi-sinista-atc-korttia.html
Manumiina sanoi…
Kyllä ne aiheet sentään löytyivät, vaikka vähän oli vaikeat kirjaimet :)
http://manumiina.blogspot.fi/2014/11/inspiration-haastaa-11.html
Funchis sanoi…
Zallallaa - siniset kortit koottu. Kiitos haasteesta. Linkissä: http://arjenilonkortisto.blogspot.fi/2014/11/inspirationin-marraskuun.html
Anemone sanoi…
Sainpa minäkin korttini tehtyä :)
http://anemonentekeleet.blogspot.fi/2014/11/siniset-atc-kortit.html
Paula sanoi…
Ehdinpäs :) http://piipertajat.blogspot.fi/2014/11/siniset-atct.html

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…