Siirry pääsisältöön

Inspiration haastaa, Marraskuu

Marraskuu... Mitä mitä?! Joko vuosi alkaa olla lopuillaan!? 

Marraskuu... Meille tulee tässä kuussa perheenlisäystä! Sen voin nyt paljastaa jo! Että viimeisillään ollaan... karvapallon odotuksessa. Olemmehan me pojan jo tavanneetkin ja kovasti jo kiinteää ruokaa syö ja käy hiekkiksellä. Oi, kamala ikävä jo! Mutta hei, mennäänpä asiaan! 
MISTÄ ON KYSE?!
Inspishaasteen lisäksi Inspirationissa käydään haastetta oman nimikkohaasteen muodossa, eli Inspiration haastaa!-haasteessa. Inspiration haastaa! on haaste, jossa tehdään ATC-kortteja annetun värin ja kirjainten mukaisesti. 

Joka kuukausi arvotaan PIENI palkinto jokaisen osallistujan kesken.
(Random. org arpoo voittajan).

Lisäksi vuoden vaihteessa on mega arvonta, johon osallistuvat vain ja ainoastaan ne askartelijat, jotka ovat ohjeiden mukaisesti tehneet ATC-kortteja ja ilmoittautuneet oikeaan aikaan kuukausiarvontoihin JOKA KERTA!
Aina 12 kuukauden ajan! KAIKKI PALKINNOT OVAT MINUN ITSENI SPONSOROIMIA!

Inspiration haastaa!-haaste löytyy tämän blogin oikeasta sivupalkista klikkaamalla. (Vastaavasti Inspis-haaste löytyy omasta blogistaan, jonne pääset tuolta ylhäältä blogin nimen alta klikkaamalla).Seuraavat henkilöt kisaavat edelleenkin mega-palkinnosta, lopuille kuukausiarvonta mahdollista:


Vaikka linkitys muuttui anonyymit estäväksi ja se tuotti ongelmia ainakin googletilittömille, niin silti olette keinot keksineet, kuinka linkitys toimisi. Juurikin niin! Eli kommenttiin mukaan linkki. Myös meilillä korttien kuvat voi minulle toimittaa! Tulen vastaan, tottakai, siinä, ettei linkitys nyt ole suoraan nimestä kortteihin. Nyt en siinä voi enää alkaa ketään dissaamaan. Jokaiselle meistä, minullekin, tämä järjestely teettää lisävaivaa, mutta kyllä me tästä yhdessä selvitään! Eikös totta!?

-Heenu
-Raija Annikki
-Ulriikka
-Loreal blondi
-Anemone
-Manumiina
-Funchis
-Paula
-Marita

Lokakuussakaan ei yksikään tipahtanut matkasta pois! 
Jäljellä on siis yhä 9 atc-askartelijaa. 
Lisäksi ihastuttavaa se, että kuukausiarvontoihinkin osallistuu myös listan ulkopuolelta porukkaa! IHANAA!
Kuka tahansa voi voittaa kuukausipalkinnon, vaikkei mega-arvonta-listalla olisikaan! Listan sakki siis tavoittelee mega-arvonnan palkintoa vuoden vaihtuessa. 
Linkityksen kanssa on ollut ongelmia. nythän linkitys on muuttunut muutenkin, eli jollet voi laittaa linkkiäsi nimeesi suoraan, laita se kommenttilaatikkoon! Siis kommenttiisi! 

Ohjeet tässä "LINKISSÄ"

Marraskuun ajan tehdään ATC-kortteja tällä uudella aiheella; SININEN Y JA Z
Atc-kortteja tehdään yksi jokaisella kirjaimella. 

1. Tee yksi ATC-kortti jokaisesta kirjaimesta. Y ja Z.

2.  Sinisen on oltava ATC-korttisi pääväri. 
-Voit kuitenkin käyttää jotain väriä pienessä määrin lisänä, kunhan korttisi on SININEN. DT-TYÖNI TÄSSÄ

YöperhonenZodiac signs
OHJEITA JA OPASTUKSIA: 

Samaan postaukseen kaikki kortit ja samaan postaukseen linkki Inspirationiin! 

Kopioi osoiterivi siitä tekemästäsi postauksesta! Ei etusivusi tai google+-sivusi, vaan SE POSTAUS, jossa korttisi ovat!

 SITTEN VASTA tule takaisin tänne ja kommentoi ja liitä osoiterivi KOMMENTTIISI, se sinun postauksesi osoite siis. 
Kommentin jatkeena se osoiterivipötkö näyttää meille muille, missä korttisi ovat. 

Tarkista!

En lähde etsimään etusivujen tms kautta oikeaa postausta. En välttämättä kuitenkaan kerkeä samana päivänä käydä kurkkimassa töitäsi. Voi mennä vaikkapa kuun loppuun saakka! 


Muistutan vielä, että haasteen jokainen osa kestää kuukauden, eli sinulla on kuukausi aikaa tehdä näitä teeman mukaisia atc-kortteja se sallittu määrä ja sitten osallistut arvontaan kuun loputtua! Toki enemmänkin saa tehdä, muttei niistä tule lisäarpoja tai pisteitä. Jokainen 12 osaan osallistunut osallistuu myös vuoden päästä mega-arvontaan! 

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
http://korttihurahdus.blogspot.com.es/2014/11/heipa-pitkaasta-aikaa.html

Olenkin kait ekana mukana.
Toivottavasti linkki on oikea.
Kiitos haasteesta ja kivaa marraskuuta.
Heenu sanoi…
Alla olevasta linkistä löytyy minun korttini haasteeseen.
Kiitos taas mukavasta haasteesta :)

http://heenunkortit.blogspot.fi/2014/11/inspiration-haastaa-marraskuu.html
Ulla sanoi…
Kortit Y ja Z tehty.

http://ulriikantouhut.blogspot.fi/2014/11/inspiration-haastaa-marraskuu.html
Marita sanoi…
Tehtävä suoritettu. :)

http://maritanaskartelut.blogspot.fi/2014/11/marraskuun-siniset-kortit.html
Loreal Blondi sanoi…
Tehty siniset Y ja Z vaikka ensin ihan äimänä, että mitä häh! :)Ei mainannut millään hoksata mitään noilla kirjaimilla...
Tässä kuitenkin jotain sentään
http://talkkio.blogspot.fi/2014/11/kaksi-sinista-atc-korttia.html
Manumiina sanoi…
Kyllä ne aiheet sentään löytyivät, vaikka vähän oli vaikeat kirjaimet :)
http://manumiina.blogspot.fi/2014/11/inspiration-haastaa-11.html
Funchis sanoi…
Zallallaa - siniset kortit koottu. Kiitos haasteesta. Linkissä: http://arjenilonkortisto.blogspot.fi/2014/11/inspirationin-marraskuun.html
Anemone sanoi…
Sainpa minäkin korttini tehtyä :)
http://anemonentekeleet.blogspot.fi/2014/11/siniset-atc-kortit.html
Paula sanoi…
Ehdinpäs :) http://piipertajat.blogspot.fi/2014/11/siniset-atct.html

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.