Siirry pääsisältöön

Inspiration haastaa, Marraskuu

Marraskuu... Mitä mitä?! Joko vuosi alkaa olla lopuillaan!? 

Marraskuu... Meille tulee tässä kuussa perheenlisäystä! Sen voin nyt paljastaa jo! Että viimeisillään ollaan... karvapallon odotuksessa. Olemmehan me pojan jo tavanneetkin ja kovasti jo kiinteää ruokaa syö ja käy hiekkiksellä. Oi, kamala ikävä jo! Mutta hei, mennäänpä asiaan! 
MISTÄ ON KYSE?!
Inspishaasteen lisäksi Inspirationissa käydään haastetta oman nimikkohaasteen muodossa, eli Inspiration haastaa!-haasteessa. Inspiration haastaa! on haaste, jossa tehdään ATC-kortteja annetun värin ja kirjainten mukaisesti. 

Joka kuukausi arvotaan PIENI palkinto jokaisen osallistujan kesken.
(Random. org arpoo voittajan).

Lisäksi vuoden vaihteessa on mega arvonta, johon osallistuvat vain ja ainoastaan ne askartelijat, jotka ovat ohjeiden mukaisesti tehneet ATC-kortteja ja ilmoittautuneet oikeaan aikaan kuukausiarvontoihin JOKA KERTA!
Aina 12 kuukauden ajan! KAIKKI PALKINNOT OVAT MINUN ITSENI SPONSOROIMIA!

Inspiration haastaa!-haaste löytyy tämän blogin oikeasta sivupalkista klikkaamalla. (Vastaavasti Inspis-haaste löytyy omasta blogistaan, jonne pääset tuolta ylhäältä blogin nimen alta klikkaamalla).Seuraavat henkilöt kisaavat edelleenkin mega-palkinnosta, lopuille kuukausiarvonta mahdollista:


Vaikka linkitys muuttui anonyymit estäväksi ja se tuotti ongelmia ainakin googletilittömille, niin silti olette keinot keksineet, kuinka linkitys toimisi. Juurikin niin! Eli kommenttiin mukaan linkki. Myös meilillä korttien kuvat voi minulle toimittaa! Tulen vastaan, tottakai, siinä, ettei linkitys nyt ole suoraan nimestä kortteihin. Nyt en siinä voi enää alkaa ketään dissaamaan. Jokaiselle meistä, minullekin, tämä järjestely teettää lisävaivaa, mutta kyllä me tästä yhdessä selvitään! Eikös totta!?

-Heenu
-Raija Annikki
-Ulriikka
-Loreal blondi
-Anemone
-Manumiina
-Funchis
-Paula
-Marita

Lokakuussakaan ei yksikään tipahtanut matkasta pois! 
Jäljellä on siis yhä 9 atc-askartelijaa. 
Lisäksi ihastuttavaa se, että kuukausiarvontoihinkin osallistuu myös listan ulkopuolelta porukkaa! IHANAA!
Kuka tahansa voi voittaa kuukausipalkinnon, vaikkei mega-arvonta-listalla olisikaan! Listan sakki siis tavoittelee mega-arvonnan palkintoa vuoden vaihtuessa. 
Linkityksen kanssa on ollut ongelmia. nythän linkitys on muuttunut muutenkin, eli jollet voi laittaa linkkiäsi nimeesi suoraan, laita se kommenttilaatikkoon! Siis kommenttiisi! 

Ohjeet tässä "LINKISSÄ"

Marraskuun ajan tehdään ATC-kortteja tällä uudella aiheella; SININEN Y JA Z
Atc-kortteja tehdään yksi jokaisella kirjaimella. 

1. Tee yksi ATC-kortti jokaisesta kirjaimesta. Y ja Z.

2.  Sinisen on oltava ATC-korttisi pääväri. 
-Voit kuitenkin käyttää jotain väriä pienessä määrin lisänä, kunhan korttisi on SININEN. DT-TYÖNI TÄSSÄ

YöperhonenZodiac signs
OHJEITA JA OPASTUKSIA: 

Samaan postaukseen kaikki kortit ja samaan postaukseen linkki Inspirationiin! 

Kopioi osoiterivi siitä tekemästäsi postauksesta! Ei etusivusi tai google+-sivusi, vaan SE POSTAUS, jossa korttisi ovat!

 SITTEN VASTA tule takaisin tänne ja kommentoi ja liitä osoiterivi KOMMENTTIISI, se sinun postauksesi osoite siis. 
Kommentin jatkeena se osoiterivipötkö näyttää meille muille, missä korttisi ovat. 

Tarkista!

En lähde etsimään etusivujen tms kautta oikeaa postausta. En välttämättä kuitenkaan kerkeä samana päivänä käydä kurkkimassa töitäsi. Voi mennä vaikkapa kuun loppuun saakka! 


Muistutan vielä, että haasteen jokainen osa kestää kuukauden, eli sinulla on kuukausi aikaa tehdä näitä teeman mukaisia atc-kortteja se sallittu määrä ja sitten osallistut arvontaan kuun loputtua! Toki enemmänkin saa tehdä, muttei niistä tule lisäarpoja tai pisteitä. Jokainen 12 osaan osallistunut osallistuu myös vuoden päästä mega-arvontaan! 

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
http://korttihurahdus.blogspot.com.es/2014/11/heipa-pitkaasta-aikaa.html

Olenkin kait ekana mukana.
Toivottavasti linkki on oikea.
Kiitos haasteesta ja kivaa marraskuuta.
Heenu sanoi…
Alla olevasta linkistä löytyy minun korttini haasteeseen.
Kiitos taas mukavasta haasteesta :)

http://heenunkortit.blogspot.fi/2014/11/inspiration-haastaa-marraskuu.html
Ulla sanoi…
Kortit Y ja Z tehty.

http://ulriikantouhut.blogspot.fi/2014/11/inspiration-haastaa-marraskuu.html
Marita sanoi…
Tehtävä suoritettu. :)

http://maritanaskartelut.blogspot.fi/2014/11/marraskuun-siniset-kortit.html
Loreal Blondi sanoi…
Tehty siniset Y ja Z vaikka ensin ihan äimänä, että mitä häh! :)Ei mainannut millään hoksata mitään noilla kirjaimilla...
Tässä kuitenkin jotain sentään
http://talkkio.blogspot.fi/2014/11/kaksi-sinista-atc-korttia.html
Manumiina sanoi…
Kyllä ne aiheet sentään löytyivät, vaikka vähän oli vaikeat kirjaimet :)
http://manumiina.blogspot.fi/2014/11/inspiration-haastaa-11.html
Funchis sanoi…
Zallallaa - siniset kortit koottu. Kiitos haasteesta. Linkissä: http://arjenilonkortisto.blogspot.fi/2014/11/inspirationin-marraskuun.html
Anemone sanoi…
Sainpa minäkin korttini tehtyä :)
http://anemonentekeleet.blogspot.fi/2014/11/siniset-atc-kortit.html
Paula sanoi…
Ehdinpäs :) http://piipertajat.blogspot.fi/2014/11/siniset-atct.html

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…