Siirry pääsisältöön

Himalaya herbals-viikko: Kasvomaito ja -vesi

Ihan ensin on pakko hehkutaa, kuinka ihanan kirjoituksen Stora EnsoMetsä teki blogistani! Tai siis minusta... Meistä yhdessä.. ;) "LUE SE TÄSTÄ".

Minulla oli suuret aikeet osallistua Macan enkelihaasteeseen tiuhempaan, vaikken joka päivä ennättäisikään. Suuret aikeet saivat jäädä, sillä kissanpentumme on päättänyt, etten istu netissä! Ja jos istunkin, teen sen yhden käden varassa ja toisella rapsutan häntä. Yhtään en saa "omaa aikaa" päivällä. Ihan uskomatonta! Mutta onpas pienokainen sen verran suloinen ja rakastettu ja odotettu, että annan rakkauteni virrata toisen käden kautta häneen rapsutusten muodossa, ellei sitten kahden käden voimalla. Sentään hetken voin tehdä omia hommiani silloin, kun Murunen on kotona. Huh.

Leijonanpentumme on saanut lääkekuurin lähes loppuun keuhkoihin pesinyttä pöpöä vastaan sekä silmätulehdukseen. Huomaa, että poika on voimissaan ja kuume laskenut. On nimittäin todella energinen tapaus! Yhdessä on kiva leikkiä. Eilen aamulla heräsin siihen, että sänkyymme kannettiin kisun oma onki. vink vink. ;) Tänä aamuna fiksu kattimme herätti juuri oikeaan aikaan aamulääkkeiden ottoon. en taida enää herätyskelloa tarvitakkaan. ;)

Pentuleijona pakkaa pakettia asiakkaalle


Sitten päivän postaukseen, jota jo malttamattoma jotkut odottavatkin. Eikö se Viltsu mokoma aio Himalayaa esitelläkään tänään, kun on niin tohkeissaan tuon Avioliittolaki-asian tiimoilta ja kissan puuhien kanssa!? Hih, kyllä esittelen!

Tänään onkin vuorossa kahden tuotteen esittely, eli Himalaya herbalsilta Kasvomaito sekä kasvovesi. Nämäkin tuotteet olen saanut Elliltä, mutta en ole velvoitettu niitä postaamaan. HALUAN tehdä sen ihan siksi, koska RAKASTUIN Himalaya Herbalsiin ja haluan sinunkin tietävän, mitä tunnen!


Kuvassa vasemmalta oikealle luettuina eilen esittelemäni meikinpoistoaine, keskellä kasvovesi ja oikealla kasvomaito. Aloitetaan kasvomaidosta, mikä on loogista kasvojenhoidon päivärutiineissakin. 

Refreshing cleansing milk

Himalaya herbalsin kasvomaito on sekoitus yrttejä, jotka poistavat hellävaraisesti likaa, meikkiä sekä muita epäpuhtauksia kasvoiltasi säilyttäen kuitenkin ihon luonnollisen kosteustasapainon. 
Kasvomaito on helppo käyttää ja sen jälkeen iho näyttää ja tuntuu puhtaalta. 

Minulla on kaksikin eri tapaa käyttää kasvomaitoa: 
  • Sivelen kasvomaidolla kasvoni ja kaulani kauttaaltaan ja menen suihkuun. Peseydyn kuten normaalistikin, mutta siis kasvomaidolla kasvoni ja kaulani. 
  • Laitan hiukset pois kasvojen edestä hiuspannalla. Sellaisia, mitä joskus on ollut myynnissä kauneusosastoilla. Liekkö yhä? Sitten sivelen kasvomaitoa kasvoilleni. Minulta löytyy myös kasvojen pesuun tarkoitettu sieni. Kastelen sen ja pyyhin sillä kasvoiltani kasvomaidon pois. Toki huuhtelen välillä sientä. Kasvosieni eroaa pesusienistä siinä, ettei se tiputa vettä päällesi, koska se ei ime vettä itseensä samoin, kuin pesusienet. Tämä taas mahdollistaa senkin, että sitä voi käyttää vaatteet päällä. 

Kasvomaito-pesun jälkeen käsittelen vielä kasvoni Himalaya herbalsin kasvovedellä. Se ei kuitenkaan ole pakollista. 

Mikä on sinun tyylisi pestä kasvosi?

Himalaya herbalsin kasvomaidon erityiset yrtit puhdistavat kasvosi, mutta myös selkeyttävät ihoasi ja supistavat ihohuokosiasi. Lisäksi se virkistää ja saa kasvosi säteilemään. Näin ainakin luvattiin pullon kyljessä. Säteilyvaaraa en kokenut omia kasvojani katsoessa peilistä, mutta PUHDASTA TULEE! Ihana tunne, kun säännöllisen käytön jälkeen kasvojen näpyt kaikkoavat. Pakkohan tätä on jatkaa! 

Tärkeimmät ainesosat:

  • Sitruuna on tehokas puhdistusaine, joka poistaa ihon liat ja epäpuhtaudet jättäen ihon notkeaksi, pehmeäksi ja raikkaaksi.
  • Viinirypäleen siemenöljy on myös erinomainen kosteusvoide, joka tarjoaa ravintoa ja antaa omaa tervettä väriä kasvoillesi ja nuorentaa ihoa.
  • Minttu on antiseptinen ja erinomainen ihon puhdistusaine. Se rauhoittaa ihoa, parantaa tulehduksia ja lievittää kutinaa.

Kun olen pessyt kasvoni kasvomaidon avulla, pyyhin vielä kasvot kasvovedellä. Ei se olisi pakollista todellakaan, mutta haluan niin tehdä. MIKSI?! 


            Refreshing & clarifying Toner


Virkistävän ja kirkastavan kasvoveden luonnolliset ainesosaset antavat kasvoillesi loppusilauksen. 
Linssin tarkoituksena on syväpuhdistaa huokoset, sitruuna supistaa ja puhdistaa huokoset ja virkistää ihoa ja boerhavia-juuriuutteen tarkoituksena on jättää ihosi pehmeäksi ja säteileväksi ja vähentää rasvaisuuden tuntua. 

Kun katson peilistä ja kun tunnen ihoni, tiedän, että kasvovesi kuuluu iltojeni iloksi. todellakin, käytän kerran päivässä, max. kahdesti. 

Kasvovettä ei holvata kourakaupalla kasvoille, vaan muutama tippa tai pikkuloraus vanulapulle ja sillä pyyhitään kasvot ja kaula puhtaaksi. Samalla poistuvat mahdollisesti kasvomaidon rippeetkin, jos sitä nyt vielä jäi kasvoillesi. 

Nämä ovat niitä omasta itsestäni huolehtimisen hetkiä. Hemmotteluhoitoja jokaisena päivänä. Olenhan tämän arvoinen! 
Ja jos pohdit, että onpas aikaa vievää, niin ei se ole. Peset varmaan kasvosi muutenkin? 
Jätät nyt vaan saippuapesut pois! 

SUOSITTELEN! 

Kommentit

Tiia K sanoi…
Niin ihana tuo Stora Enson juttu. .<3 Hyvää kiersi niin monella tavalla. :)

Voi teidän kisua, onko ihan terve jo. Voi vitsi nämä Himalayat ovat hyviä, minä myös niin tykkään.

Tunnelmallista viikonloppua. <
Viltsu sanoi…
Kisu on terve. Kunhan lääkitys loppuu, nähdään, onko jokin vakavampi virus joka aiheuttaa sairaudet vai oliko vain kissalauman takia kierre. Nyt nautitaan terveestä pennusta.
Ihana tuo teidan tiikeri ja oi oi tuota Stora Enson juttua.
Mukavaa viikonloppua.
Viltsu Mari sanoi…
Enkuli, kiitos. arvaappa, tärisenkö yhä kun ajattelenkin sitä onnenpotkua, joka osalleni tuli. :) Ihana kirjoitus on heiltäkin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…