Siirry pääsisältöön

Sain haasteen

"Arjen iloja"-blogista haaste minulle!


Haasteen säännöt:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Minun 11 paljastustani:


1. Nukun alasti. Sen vuoksi tuntuu omituiselta nukkumaanmeno silloin, kun meillä on muitakin, kuin minä ja Murunen tai vastaavasti, jos itse olemme yökylässä jossakin. Itseasiassa vaatteet yöllä ovat ihan turhia! Siis jos nukun Murusen vieressä. Eri asia jos hän on yövuorossa ja mä nukkuisin yksin... Mutta toisaalta, silloin, kun Murunen oli yövuorossa, mäkin valvoin yöt. Nukuimme yhdessä päivät. :) 

2. Pelailen Facessa Bubble safaria, candy crush sagaa, Papa pearsia ja criminal casea. 

3. Ihailen mm. Elastinen energiaa, Jari Sillanpään herkkyyttä sekä Aira Samulinin ihmisystävällisyyttä. Samoin sitä, ettei kenelläkään ed. mainitsemistani ole noussut pissi päähän!

4. Minä osaan piirtää ja olen piirtänyt myös tauluja hiilellä ja lyijyllä sekä tusseillakin jopa! Olen saanut töitäni taidenäyttelyihinkin pari kertaa nuorempana. voittanut kilpailuja ja minun piirustuksestani on tehty myös postikortteja. Mutta piirtelyn aika on ohi. En jaksa sitä enää samalla tavalla, kuin nuorena. Nyt askartelen. 

5. En tykkää järvikaloja syödä. Syön merikalaa. Eikös olekin omituista. 

6. Olen rauhallinen ihminen. Kaipaan rauhallisia asioita ympärilleni. Toki myös energiaa ja iloa ja sen sellaista, mutta ihanmahdottoman energiset ihmiset, jotka kiljuvat, hyppivät ja pomppivat tasajalkaa, huutavat kovaa jne, sellaiset saavat minulle päänsäryn aikaan. Saahan sitä pitää hauskaa ja innostua, mutta minua sellainen ahdistaa. 

7. Juon sekä kahvia että teetä. Kaakaota ihan liian harvoin, koska siihen täytyy laittaa maitoa paljon. Vesikaakao ei ole niin hyvää. Mutta kahvia, se on hyvää maidolla. Ei sokeria. Ja sitten erikoiskahvit. Nam nam. Teetä juon illalla enimmäkseen, mutta joskus päivälläkin. Meillä onkin ihan kiva teevalikoima. Lähinnä vihreää teetä ja rooibosta tai yrttijuomia, mutta on mustaakin teetä ja matea. Makuvaihtoehtoja löytyy kyllä! Mutta jos ei pidä vihreästä teestä, niin sitten on niukemmin valikoimaa.  Nukkumaan mennessä juon joko yrteistä ja kukkien terälehdistä valmistettua juomaa, jossa on mm. valerianaa. saa hyvin nukuttua. Tai sitten inkiväärijuomaa, jota teen itse. 

8. Olen ihan älyttömän täpinöissäni yhä siitä, että korujani on jälleenmyynnissä! 

9. Minulla on muutama keskeneräinen projekti kaapissa. Muutama idea on myös mielessäni, jotka aion tehdä. Mutta siis tällaiset projektityöt vaativat aikaa ja paneutumista, eikä tässä niitä paneutumisia ole nyt harjoitettu ihan äskettäin. Kunhan tuo verstaani on valmis, sitten lupaan itselleni valmistaa kaikki loppuun saakka!

10. Mua ihmetyttää se, miksi joidenkin ihmisten elämäntyönä on puuttua toisten asioihin. Se, että jos kerron vaikkapa käyneeni jossakin, tällaisen "toimittajan" täytyy heti raportoida kaikille muillekin minun käyneen siellä jossakin. Tai vaikka jos pierasen, niin sen se "toimittaja" kertoo koko kansalle. Olkoonpa sitten vaikka villahousujen osto tai kynsien lakkaus tai pyllyn pyyhkiminen. Ihan sama, mutta jos sen se kuulee, ilmoittaa facessa, blogissa, kylillä, missä tahansa että ostit sitten villahousut tai pyyhit sitten per*eesi!  Ja juu, en tarkoita ketään tiettyä, vaan sellaista en vaan ymmärrä. 

11. Olen lapsuudestani asti nähnyt samaa unta. Ihan pikkunatiaisesta saakka. Siinä samassa unessa olen pikkutyttö. Tai ehkä jotain 12vuotias. Asun aina samassa paikassa, saman vuoren laella samassa asunnossa. Siellä unessani katson kauas, näen sodan ja näen kaiken tuhoutuvan. Unessani kuolen itsekin lopulta. Tarkemmin en halua siitä kertoa enkä kuvailla, mutta ihan pikkusesta saakkase sama uni on seurannut minua ja kertonut jopa maan, kaupungin, nimeni, kansalaisuuteni, työni (kyllä, siellä lapset tekevät työtä) jne. 


Arjen iloja- kysymykset minulle:


1. Aamun virkku vai illan torkku?
-Voisin valvoa pitkäänkin, mutta iltalääkkeet pakko ottaa samaan aikaan suurin piirtein ja sitten nukahdan. Aamulla herään lääkkeen ottoon, mutta herääminen vaatii pitkän tovin. Haluan vötkyillä sängyssä kaikessa rauhassa. 

2. Suurin haaveesi?
-Minulla on suurimmat haaveeni toteutuneet ja toteutumassa. Olen haaveillut oikeasta, ihanasta ja intohimoisesta rakkaudesta, jossa tuntisin olevani prinsessa. Olen haaveillut omasta, kauniista kodista ja etelän matkasta.  Olen haaveillut lapsesta. 
Kaikki nuo ovat toteutuneet tai toteutumassa. 
Haaveilen vähän väliä jostakin, eikä siinä mitään pahaa olekkaan. Haaveita pitää olla ja toisinaan ne mahdottomiltakin tuntuvat toteutuvat. 

3. Luetko? Mitä?
-Luen kausittain. Lehtiä lukisin useamminkin ja olen ollut onnekas, että niitä toisinaan meille kantautuukin, mutta kirjoja luen sen mukaan, mitä jaksan ja innostun. Kesälomalla luin Torey Haydenin Lapsi muiden joukossa. 

4. Mitä harrastat?
-Harrastan askartelua, korujen tekoa, bloggaamista, geokätköilyä... Varsinaisesti en keräile mitään sillai, että kiertelisin myyjäisiä ja kirppiksiä etsimässä tiettyjä kohteita, mutta jos vastaan tulee muutamia juttuja, otan ilolla vastaan. Tarkemmin voit lukea asiasta esittelysivultani, tuolta ylhäältä, jos kiinnostaa. 

5. Teetkö viikkosiivouksen? ;)
-Minulla ei ole viikkosiivouspäivää. En pysty siivoamaan koko asuntoa yhden päivän aikana. siivoan joka päivä! Jaan siivouksen niin, että esim. tänään lattiat, huomenna työtasot, ylihuomenna pölyt... tätä siis jatkan niin, että kaikki on siivottu. Sitten onkin aloitettava alusta. 

6. Suosikkileipomuksesi? Jaatko reseptin meillekin? :)
-Olisikohan se Naan-leipä vai  suklaaleivokset...
Ohje suklaisiin tässä: 

7. Rakkain tavarasi?
-Kylläpä se on sormessani oleva sormus. Itseasiassa minulla on kaksi tärkeää sormusta, mutta toinen niistä EI ole vihkisormus... vielä ainakaan. ;)

8. Paras ruoka?
-Tykkään monista ruuista, kuten pihveistä kunnolla maustettuina ja kypsinä sekä riisiruuista.  Jälkiruuat ovat ihania. Mousset, kakut, hedelmät, ihanat jäätelöannokset...

9. Mikä on turhin omistamasi tavara?
-Sellaisia turhia olen heittänyt roskikseen ja vienyt Konttiin... Turhia kirjoja, turhia tuoppeja, turhia tsaikkalaseja.

10. Jos voittaisit miljoonan, mitä tekisit?
-Maksaisin velat pois, sisustaisin, käytäisiin perheeni kanssa maailmalla, ostaisin uudet villapohjasukat, sellaisen kameran, missä on iiiso putki zoomina(Mulla on hyvä kamera jo nyt, mutta millillä sellanen, että kuva olisi tarkka joka tilanteessa),auttaisin vanhempiani rahallisesti...

11. Mikä on tärkein turhakkeesi, jota ilman et tule toimeen?
-Kännykkä? Se toimii puhelimena, nettinä, kauppalistana, kalenterina, viihdyttäjänä, musakoneena,... Kajalkynä, lompakko(Ei siel rahaa ole, mutta kaikkea muuta oleellista!)11 Kysymystäni sinulle:


1. Missä maissa olet käynyt? Minne tahtoisit mennä?
2. Koska viimeksi kävit kylässä jonkun luona ja mistä syystä?
3. Miksi aloitit bloggaamisen?
4. Seuraava asia, jolla aiot sisustaa kotiasi?
5. Missä asiassa toivoisit enemmän kannustusta muilta?
6. Klikkailetko kaikkia linkkejä ja toteutatko ketjuviestien asetusmuokkauksia, joita saat blogitse tai facebookissa, twitterissä tms.?
7. Mitä lahjoitit viimeksi ja minne?
8. Paras lukemasi kirja?
9. surkein lukemasi kirja?
10. Kuinka rentoudut?
11. Mieleenpainuvin musiikkiesitys, laulu, musikaali tms?


11 bloggaajaa, joilla alle 200 lukijaa... Tässä haaste teille: 


Kommentit

Katja sanoi…
Kiitos haasteesta Viltsu! Palaan siihen, kunhan vähän makustelen ensin.
Phedra sanoi…
Kiitos mutta tällä kertaa en taida ottaa haastetta vastaan ;)
MerjaHannele sanoi…
Olipas kiva lukea enemmän sinusta. Yllättäviäkin asioita. Vaativa, mutta hauska haaste. Juuri eilen jonkun ystävän kanssa tuumattiin, että itsestä on vaikea keksiä esim. 10 hyvää asiaa....
Sari sanoi…
Kiitos, kun vastasit haasteeseen näin pikaiseen! Haaste on pitkä ja vaativa, mutta minusta oli kiva lukea sinusta enemmän. :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…