Siirry pääsisältöön

Missä on runo-kuva-haaste?

Huomenta! Kello on puoli kaksitoista. Olen ollut jo valveilla pitkään, mutta silti en just mitään. Naapurin hoitokoira, joka on tuotu hoitoon, ettei sen tarvitse olla yksin kotona, on hoidossa siis yksin ja aloitti tänään ulinan ja haukkumisen kuudelta. Vakioaika. Joka aamu samaan aikaan se alkaa. Pari tuntia sitä kesti suoraltaan, sitten tuli hetken tauko ja jatkui. Nyt sitä on jatkunut pikkutaukojen kera siis vajaa 6 tuntia! Toivoeissa on, että naapurin "hoitotäti" tulisi kotiin 8 tunnin työpäivän jälkeen, ja jos matkoissa menisi tunti, niin enää 3 tuntia sitä ulinaa ja haukkumista kuuluisi. Voi reppanaa! Yksin kotona.. Eikä edes kotona! Miksi ihmiset eivät hommaa jotain virikkeitä koirille?! Tai jotain sellaista hoitopaikkaa, missä ei tarvitse olla sitten noin kauaa yksin, jos kerta hoitajaa tarvitsee ja pelottaa yksin? en tietenkään tiedä, miksi just tänne sen toi tai miksi on yksin, miksi haukkuu ja ulisee, mutta vastaavasti muut naapurit ovat huolehtineet haukkuvat koirat hiljaisiksi. No, en mä enempää tätä aihetta jaksa... Koirat ovat ihania ja rakkaita. Siitä ei ole kysymys.

Mietin aamulla,kun sängyssä vielä vetkuttelin, että missähän se Inspiksen runollinen kuvahaaste on menossa tällä hetkellä? en ole nähnyt sitä kuukausiin ja kukaan ei ole ottanut minuun ohjeiden mukaisesti yhteyttäkään, että JOS olisi jotain ongelmaa esim. haasteen eteenpäin saamisessa tai missään muussakaan. Siispä oletan, että haaste on toimiva ja matkalla jossakin minulle tuntemattomissa blogeissa. :) Vai voiko olla, ettei sitä ole jatkettu eikä ilmoitettu haasteen katkeamisesta?! Onkos kenelläkään tietoa, missä mennään?


Mutta senpäs tiedän, missä mennään Inspis-vaihtokuoren kanssa! Nimittäin uusin postaus "Phedralta" kertoo siitä! Kiitos Phedra! Nyt kuori onkin jo Macalle menossa, sitten Susanna... Puoliväli häämöttää! 

Eilen alkoi JulkkisBB ja reaktioni julkkiksista oli hyvin vaihtelevaa. Osa heistä oli minulle täysin tuntemattomia, osa oikeasti julkkiksia. Osaa kohtaan tuntsin heti myötähäpeää, osaa kohtaan kummeksuntaa. Yksi oli kyllä ylitse muiden, josta päätin perua puheenikin! Nimittäin olen sanonut, että seuraan tuota ohjelmaa säännöllisesti (ei kuitenkaan mitään 24/7), jos taloon astelee Matti Nykänen tai Tuksu tai Tuksun siskoista joku. Matti vilahti kyllä pikkusiiderissään lavalla, muttei talossa. Minulla on oikeus muuttaa mielipidettäni ja minulla on myös pokkaa sanoa olleeni väärässä! Ei se ole ollenkaan vaikeaa, jos siitä ei tee vaikeaa! Minä olin väärässä! Aijon seurata ilman Tuksuja ja Mattejakin tuota! Kiitos siitä Andy McCoylle! Toivon myös, että Frederik saisi omana itsenään olemisella mielipiteeni ja tuntemukseni häntä kohtaan muuttumaan. Ettei se lava-reetu ja oma itsensä-Reetu olisi sama asia. Toivon, että äidin ostamat siliconit eivät puhkea kesken formaatin missään tehtävässä ja toivon, että se taikuri muuttaisi myös ensivaikutelmasta syntyneen kuvani paremmaksi. Voimaa Mr Gay Finland 2013:lle jaksaa läpi tuossa sakissa! Itseasiassa taikuri ja Mr gay Finland taisivat olla ainoat, jotka suoraan ja heti kertoivat, mistä meriiteistä ovat julkkiksia. Oli suorastaan noloa seurata niitä ilmeitä, ett hei, kuka toi on?! Mistä se on julkkis? Vaikkapa miss XL, joka on laihtunutkin, niin kuinka häntä voi miss xl.ksi tunnistaakaan?! Reetu siteerasikin häntä sairaanhoitajaksi! Ööö.. julkkis-hoitaja? Well, well, well... 

Koska nyt haluan aamukahvia ja aamupalaa yleensäkin, päätän turinat näinkin lyhyeen, mutta kunhan kahvikuppini saan eteeni ja juoduksi, palaan astialle jouluisin tunnelmin. ;)

Moro!

Kommentit

Tuula sanoi…
Andy oli se ylläri, mutten tiedä seuraanko. Odotin juurikin JULKKIKISIA, En tissiä tms. XD
No, tulihan sitä "tavis" BB:täkin seurailtua.
Vilimarika sanoi…
P.s. Kiki, jos luet tämän, blogiisi en enää pääse! siksi en ole kommentoinut enää mitään.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.