Siirry pääsisältöön

Missä on runo-kuva-haaste?

Huomenta! Kello on puoli kaksitoista. Olen ollut jo valveilla pitkään, mutta silti en just mitään. Naapurin hoitokoira, joka on tuotu hoitoon, ettei sen tarvitse olla yksin kotona, on hoidossa siis yksin ja aloitti tänään ulinan ja haukkumisen kuudelta. Vakioaika. Joka aamu samaan aikaan se alkaa. Pari tuntia sitä kesti suoraltaan, sitten tuli hetken tauko ja jatkui. Nyt sitä on jatkunut pikkutaukojen kera siis vajaa 6 tuntia! Toivoeissa on, että naapurin "hoitotäti" tulisi kotiin 8 tunnin työpäivän jälkeen, ja jos matkoissa menisi tunti, niin enää 3 tuntia sitä ulinaa ja haukkumista kuuluisi. Voi reppanaa! Yksin kotona.. Eikä edes kotona! Miksi ihmiset eivät hommaa jotain virikkeitä koirille?! Tai jotain sellaista hoitopaikkaa, missä ei tarvitse olla sitten noin kauaa yksin, jos kerta hoitajaa tarvitsee ja pelottaa yksin? en tietenkään tiedä, miksi just tänne sen toi tai miksi on yksin, miksi haukkuu ja ulisee, mutta vastaavasti muut naapurit ovat huolehtineet haukkuvat koirat hiljaisiksi. No, en mä enempää tätä aihetta jaksa... Koirat ovat ihania ja rakkaita. Siitä ei ole kysymys.

Mietin aamulla,kun sängyssä vielä vetkuttelin, että missähän se Inspiksen runollinen kuvahaaste on menossa tällä hetkellä? en ole nähnyt sitä kuukausiin ja kukaan ei ole ottanut minuun ohjeiden mukaisesti yhteyttäkään, että JOS olisi jotain ongelmaa esim. haasteen eteenpäin saamisessa tai missään muussakaan. Siispä oletan, että haaste on toimiva ja matkalla jossakin minulle tuntemattomissa blogeissa. :) Vai voiko olla, ettei sitä ole jatkettu eikä ilmoitettu haasteen katkeamisesta?! Onkos kenelläkään tietoa, missä mennään?


Mutta senpäs tiedän, missä mennään Inspis-vaihtokuoren kanssa! Nimittäin uusin postaus "Phedralta" kertoo siitä! Kiitos Phedra! Nyt kuori onkin jo Macalle menossa, sitten Susanna... Puoliväli häämöttää! 

Eilen alkoi JulkkisBB ja reaktioni julkkiksista oli hyvin vaihtelevaa. Osa heistä oli minulle täysin tuntemattomia, osa oikeasti julkkiksia. Osaa kohtaan tuntsin heti myötähäpeää, osaa kohtaan kummeksuntaa. Yksi oli kyllä ylitse muiden, josta päätin perua puheenikin! Nimittäin olen sanonut, että seuraan tuota ohjelmaa säännöllisesti (ei kuitenkaan mitään 24/7), jos taloon astelee Matti Nykänen tai Tuksu tai Tuksun siskoista joku. Matti vilahti kyllä pikkusiiderissään lavalla, muttei talossa. Minulla on oikeus muuttaa mielipidettäni ja minulla on myös pokkaa sanoa olleeni väärässä! Ei se ole ollenkaan vaikeaa, jos siitä ei tee vaikeaa! Minä olin väärässä! Aijon seurata ilman Tuksuja ja Mattejakin tuota! Kiitos siitä Andy McCoylle! Toivon myös, että Frederik saisi omana itsenään olemisella mielipiteeni ja tuntemukseni häntä kohtaan muuttumaan. Ettei se lava-reetu ja oma itsensä-Reetu olisi sama asia. Toivon, että äidin ostamat siliconit eivät puhkea kesken formaatin missään tehtävässä ja toivon, että se taikuri muuttaisi myös ensivaikutelmasta syntyneen kuvani paremmaksi. Voimaa Mr Gay Finland 2013:lle jaksaa läpi tuossa sakissa! Itseasiassa taikuri ja Mr gay Finland taisivat olla ainoat, jotka suoraan ja heti kertoivat, mistä meriiteistä ovat julkkiksia. Oli suorastaan noloa seurata niitä ilmeitä, ett hei, kuka toi on?! Mistä se on julkkis? Vaikkapa miss XL, joka on laihtunutkin, niin kuinka häntä voi miss xl.ksi tunnistaakaan?! Reetu siteerasikin häntä sairaanhoitajaksi! Ööö.. julkkis-hoitaja? Well, well, well... 

Koska nyt haluan aamukahvia ja aamupalaa yleensäkin, päätän turinat näinkin lyhyeen, mutta kunhan kahvikuppini saan eteeni ja juoduksi, palaan astialle jouluisin tunnelmin. ;)

Moro!

Kommentit

Tuula sanoi…
Andy oli se ylläri, mutten tiedä seuraanko. Odotin juurikin JULKKIKISIA, En tissiä tms. XD
No, tulihan sitä "tavis" BB:täkin seurailtua.
Vilimarika sanoi…
P.s. Kiki, jos luet tämän, blogiisi en enää pääse! siksi en ole kommentoinut enää mitään.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…