Siirry pääsisältöön

Lisää 11 asiaa minusta

11 kysymystä, 11 vastausta. 
Ja koska tämä haaste on kiertänyt jo mennen tullen minulle, minulla, sekä minulta, en nyt haasta ketään erikseen. Saat ottaa nämä kysymykset ja vastata niihin jos haluat. Saat keksiä itse 11 kysymystä ja haastaa 11 bloggaajaa, joilla max. 200 lukijaa blogissaan. En pakota, en vaadi. 

Kiitos 5ara tästä haasteesta!

Tässä 5aran kysymykset ja minun vastaukseni:

1. Tykkäätkö shoppailla?
-Tykkään shoppailla, mutten shoppaile, koska ei ole varaa. No, jos joskus on ylimääräistä, millä hemmotella itseäni, tai jotain vastaavaa, niin onhan se kivaa. Sit poikkeuksena se, kun ON PAKKO saada vaatteet jotain tiettyä tilannetta varten ja KIIREELLÄ. Että se turhauttaa, kun ei löydy millään mitään sopivaa! Ongelmani kun on pituuteni ja muotoni. 

2. Mikä on heikkoutesi shoppailussa?

-Voikohan sitä sanoa heikkoudeksi, etten meinaa raaskia käyttää sovittujakaan "ylimääräisiä" rahoja itseeni? Aina on jotain tärkeämpääkin ostettavaa tai maksettavaa, kuin minä ja minun haluni. 

3. Oletko joskus joutunut salailemaan jotain ostostasi puolisolta/vanhemmilta? (ei lasketa joululahjoja ;D)

-Menneisyydessä kyllä, ei tässä parisuhteessa. Saatoin ostaa joskus piiloon vaikkapa jyväleivän. Nyt en salaa mitään. Ei ole tarvis.

4. Mitä et voi sietää?

-Selkäänpuukottajia, valehtelijoita, valittajia, pilkunviilaajia, turhasta suutaan soittavia, seläntakana puhujia, heikompaansa kiusaavia, rasismia, hämähäkkejä, sieniruokia, järvikalaruokia, läskinpalasia ruuassa, epäasiallisia asiakaspalvelijoita, ...

5. Tykkäätkö istua kahviloissa?

-Kyllä vain. Cappucino ja leivos voisivat olla seuranani. 

6. Viimeisin tuotos jonka olet omin pikku kätösin tehnyt?

-Joku atc-kortti varmaankin. Nyt en ole tehnyt muuta, kuin pakkauspuuhia. Vai lasketaanko ruuanlaitto? 

7. Kuljetko kalenteri taskussa?

-No en kulje. Kalenteri kulkee mukanani vain, jos joku palaveri. Muuten laitan tarvittaessa kännykkään muistiin.

8. Miten päädyit blogiini?

-Jostain haasteesta tai jonkun toisen blogin kautta näin jotain töitäsi varmaankin ja siitä se sitten lähti.

9. Mitä rakastat?

-Perhettäni ja itseäni sopivassa suhteessa. Elämän pieniä iloja, kivoja yllätyksiä, auringonpaistetta, kynttilöitä ja nuotion loimua, järven pintaa, luontoa, kummilapsiani, harrastuksiani, kameleita, tikruja, kaunista musiikkia, elämää itsessään.

10. Lempi herkkusi resepti?

-Rakastan vaahtoja, mousseja, rahkoja ja kaikkea sellaista "höpöä". Kaupoista saa valmiita jauhepakkauksia mousseihin, rahkaan tarttee purkillisen vispikermaa vaahdotettuna, siihen ripaus sokeria ja sekaan hyvin sekoitettuna maitorahkapurkillinen. Sitten maun mukaan vaikkapa mansikkahilloa muutama lusikallinen. Jääkaappiin hetkeksi. 

11. Harrastatko kierrätystä/tuunausta?

-Voi kuule! Askartelen kierrätysmateriaaleista uutta lisäten ja luontoa säästäen niin kortteja kuin korujakin. Siksi kaipailenkin katkenneita ketjuja, helmiä, vanhoja koruja, turhia kuvia ja papruja jne. Minulle luonto on tärkeää ja haluan osaltani auttaa sen hyvinvoinnissa. Muutenkin massahysteria kaupoissa on kamalaa katseltavaa, enkä mä halua ostella kalliita tarvikkeita kaupoista, jos saman asian saa ilmaiseksi, kun näkee vähän vaivaa. Esim. käytän joululahjapaperit uusiksi, pakkaan postit usein käytettyihin kuoriin, leikkelen lehdistä kuvia, ... Ei mulla ole varaa ostaa kalliita tavaroita. Ja toisaalta, jos mulle tarpeetonta on, en heitä roskiin, vaan annan jollekin. Joko tutuille tai lähetän blogikamuille tai annan kierrätyskeskuksiin. Kommentit

Kiva postaus. Mukavaa lukea sinusta lisää.
5ara sanoi…
Olipas kivoja vastauksia! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…