Siirry pääsisältöön

Lahjoja


Olipas omituinen päivä eilen. Hiki virtasi rampatessa portaikossa. Kannoimme laatikoita yksi toisensa jälkeen alakertaan, sitten autoon ja autosta Kotiin. Tarkoitus oli kipasta vielä toinen kuorma ja kaupasta puuttuvia osia mitkä oltava perjantaina. viesti kuitenkin tuli, että meidän pitää olla kotona "tänään, kun muulloin ei sovi". Kyseessä erään myynti-ilmoituksen tiimoilta ostajan viesti. ehdotin keskiviikkoa, mutta hän olisi tänään nimenomaan vapaalla, joten mieluiten nyt. siispä palasimme takaisin, aloimme järjestellä tilaa niin, että ostaja saa suuren kuormansa haettua ja vietyä ulos ovesta. siirsimme edestä ne koneet ja muut, mitkä tänään sitten lähtisivät.

Olimme tunnissa saaneet kaiken tehtyä, kun tuli viesti, ettei hän tulekkaan "tänään". Enää emme kerenneet viedä uutta kuormaa, emme kauppaan. Ja se kodin koneiden suma oli nyt väärinpäin keittiömme lattialla. voin kuulkaas kertoa, että silloin sieppasi hieman. 

Murunen lähti töihin, minä aloin miettiä, mitähän tässä tekisi. Sama kone on saanut oharit nyt kahdesti. Uskomatonta! Täysin toimiva, uudenmallinen, ehjä... Ja mikä parasta, halvempi, kuin vastaavat rikkonaiset! Mutta niin siinä taas kävi, että ei hakija tullut. Sapetti vaan, kun hiki niskassa ravaat, jotta kerkeet takaisin, teet turhaa työtä ja sit näin. 

Onneksi kamuliini tuli teeseuraksi! 

Saimmekin lahjan ja kortin! Kaunis paketti, kaunis kortti! 


Kullanhohtoisen kääreen sisältä paljastui jokin... Hmm... seinälle se tulee... Hohtaa metallinhohtoa... Pieni tutkailu oli tarpeen, mutta kun oivallus iski, iski myös suustani AHAA!!!

Siis tähän tulee hammasharjat seinälle! MAHTAVAA! 
Olemme tässä vastikää miettineetkin, että nimenomaan seinälle tuleva olisi tarpeen. No, siinä se nyt on! Ja just meidän tyylinen, erilainen! WOW!

Lisäksi Kotiin saatiin parikin erilaista julistetta, joista ainakin norsut päätyvät piakkoin seinälle. :)
Mausteita niin paljon, ettei lopu kesken enää ikinä. ;) vaatteita, marjapiirakkaa...


Skumppaa! 
Aina on syytä juhlaan, mutta tällä kertaa ihan kuohuvan kanssa!
 Hyvää syntymäpäivää minulle :)


Uniikit, ihanat korvakorut ja kappas, minun lempiväreissä! Asusteissa ja asuissa tämä värimaailma on ihan ykkönen!


Ja katsokaa nyt! ÖRKKI! Örkki tuli meille hellittäväksi ja auttamaan selviytymään pahimman surun yli. 
KIITOS ÖRKKI!

KIITOS RIINA! 
Huomaa, että tunnet minut paremmin, kuin moni muu. Huomaa, että välität ja ajatuksella keräsit kaikki nämä tulijaiset kasaan. 

Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
No nyt näen tämänkin postauksen. Edelleen tosin ongelmia bloggerissa, välillä taas pääsin kommentit katsomaan muutenkin kuin vierailevana tähtenä ja sain jopa luukkuihinkin nimet lisättyä. Mutta nyt taas herjaa sitä samaa. Argh. No, jospa se siitä sleviää, googlettanut olen ja tehnyt ohjeiden mukaan, mutta silti sama jatkuu. Katellaan. Hyvä, että lahjat kelpasivat. Niinkuin sanoinkin, että jos ei tuparilahjalle ole käyttöä niin eikun eteenpäin. On niin vaikeaa kuitenkin miettiä toiselle jotain, etenkin kotiin, vaikka jotain tietää toisen sisustustyylistä yms. Itse tykkäsin tuosta hammasharjatelineestä, mutta tiedän,e ttei se meillä toimisi. Ja toisaalta, Ukkelin lapsuudessa saama hammasmuki on telineenä hammasharjoille, eihän siitä voi todellakaan luopua :). SE on kammottavuudessaan aika söde :D. Hyvä, että synttärilahjakin miellytti, yritin etsiä koruvarastostani korvikset, jotka näyttäisivät sinulta :). Lasihelmiä ja muovihelmiä sekaisin, vähän kuten elämä. Välillä ihan perusarkea ja välillä kimallusta ja säihkettä ja luksusta.
Vilimarika sanoi…
Tänään tämän pitikin näkyä. Ei vaan meinannut uskoa eilen millään, että haluan ajastettuna, enkä heti.
Kyllä tolle lahjalle on käyttöä. Tarve olikin sille ja nyt ei tarvitse ostaa, kun tuo saatiin. :)
Tottahan se on, että toiselle on vaikea ostaa lahjaa, etenkin sisustukseen, mutta meidän sisustushan ei olekkaan ihan täysin meidän oman maun mukainen muutenkaan, koska ei ole varaa sisustaa halutuin asioin. Tämä telinen on just passeli, sillä tykätään "erilaisista" jutuista ja silti hillityistä ja kauniista. Tässä sitä jotain on. ei perus-teline ja mukit. hih, teillä on varmasti upee se retro-kuppi. :D Tollaset on kivoja, kun niillä on jokin tunnearvo mukana!
Oikein mieluisia oli kyl kaikki. Nekin, mitä en kuvaan laittanut! Mausteetkin jo maisteltu! Nam nam! Ja tosiaan se jakku on ihana(ilman pussihihoja alla!) ;)
Susanna sanoi…
Voi Viltsu ystäväinen Paljon onnea Synttäreiden johdosta ja uuden kodin johdosta! Minä olen ollut ihan pihalla näistä blogeista ja "jäänyt" jälkeen jutuissa, sorry! Paljon Onnea!
Vilimarika sanoi…
Kiitos Sussu! Elämä jatkuu menetyksestä huolimatta, pakostakin.Nyt pääsemme KOTIIN! Muistot pienen rakkaamme kanssa ei katoa sydämestämme.
KOTONA asiat tulevat meille valoisammaksi. Ei enää piilossa oloa, ei pelkoa, muistoja menneistä ajoista... Aloitamme NORMAALIN elämän!

KUUKAUDEN TOP 3

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…

Kuopio, Suomi Finland

Kuopio on kotini. En voisi kuvitella asuvani jossain muualla, pienessä tai suuren suuressa kylässä tai kaupungissa tällä hetkellä, jos koskaan. Toki joskus haaveilen muutosta Turkkiin, mutta silti Kuopio on ja tulee olemaan minun Suomen kotini. 
Tiedän kyllä, mitä ne kylät ja cosmopolitat pitävät sisällään ja houkutuksia on kaikkialla, mutta on myös nähtävä lähelle ja löydettävä houkutuksia myös omasta kodista. Aina ei pidä olla tarvetta saada lisää ja lisää tullakseen onnelliseksi. Minulla on jo kaikkea! 

Kuopio ei ole syntymäkaupunkini ja olen asunut muissakin kaupungeissa ja elänyt oman aikani pitäjilläkin. Kuopio oli kuitenkin haaveeni jo lapsena ja tänne tulin sen jälkeen, kun olin nähnyt ensin muutakin Suomea. Enkä ole katunut. Täältä löytyi myös elämäni nainen, jota kutsun blogissa Muruseksi. 

Shoppailumahdollisuudet ovat runsaat. Matkus shopping center tunnetaan myös nimellä Ikano tai Ikea. Tämä pitää sisällään muutakin kuin pelkästään ison kaksikerroksisen Ikean. Kauppoja ja…